The Return -kristenprofiler samles til bønn for Amerika og president Trump fra 18 til 28 september

Rabbi Jonathan Cahn er blant dem som har tatt initiativet til en National & Global Day of Prayer & Repentance fra 18 til 28 september

The Return som er et internasjonalt initiativ for å samle kristne til et viktig oppdrag med å kalle mennesker tilbake til Jesus Kristus, be til Gud om at Corona viruset skal bli slått tilbake og at lov og orden blir gjenopprettet i Amerika. I løpet av en tidagers periode vil kristne over hele USA og en rekke andre nasjoner bruke tid på bønn, og blant dem som vil være gjenstand for støttende forbønn finner vi teamet Donald Trump og VP Mike Pence.  Under valget i 2016 medvirket evangeliske kristne sterkt til at Trump vant valget, og rapporter fra konservative grupper indikerer at den evangeliske støtten til Trump er større nå enn den var i 2016.

I perioden 18 til 28 september vil en rekke fremtredende kristne personligheter, deriblant rabbi Jonathan Cahn, pastor Steve Ciaccolanti, J. Thomas Smith som har vært aktiv i en rekke større kristne initiativ siden tidlig på 1970 tallet, Kevin David Sorbo og hans kone Sam, Pat Boone som er en legendarisk kristen sanger,  Richard Simmons har en lang fartstid i bønn for nasjonen , Phil og Jan Enloe, William G. “Jerry” Boykin, E.W. Jackson, Kevin Jessip, Pat Robertson, Mike Lindell, Dr. James Dobson, Anne Graham Lotz som er datter av Billy Graham, Bishop Harry Jackson, Steve Strang, Mark Gonzales, Michele Bachmann, Gordon Robertson, Robert Morris, Carter Conlon, Alveda King, Marcus Lamb, John Kilpatrick, Pierre Bynum og en rekke andre evangeliske navn som har flere mål for øyet med engasjementet i “The Return”. Mål nr 1 er at mennesker skal møte Jesus og vende tilbake til Gud igjen. Mål nr 2 er å gå frem for nådens trone angående Corona-pandemien og i åndens verden slå tilbake viruset. Et tredje mål er å be om at lov og orden skal bli gjenopprettet i amerikanske byer og et fjerde mål er å be om at Gud skal veilede amerikanerne til å gi sin stemme ved valget til den kandidaten som gjennom sine handlinger har medvirket til å løfte frem barnet i mors liv, har tatt tydelig stilling til Israel og Jerusalem, en president som nominerer konservative dommere, og ikke minst en president som ikke er redd for å uttrykke støtte til forfulgte og undertrykte kristne. For disse evangeliske ledere er Trump det eneste naturlige valget i 2020 Imidlertid er det menneskers tilbakevendig til Gud som er hovedfokus for bønnesamlingene, fordi vi vet at dersom ikke nasjonen finner tilbake til Gud igjen, vil USA ubønnhørlig nærmer seg dommen de profetiske ord advarer mot. I videoen under forteller pastor Steve Ciaccolanti litt om hva som skal skje.

3 tanker om “The Return -kristenprofiler samles til bønn for Amerika og president Trump fra 18 til 28 september

 1. Alle seriøse undersøkelser viser at evangeliske kristne vender seg bort fra Trump. Dette VET du, Kjell Andersen. Alle meningsmålinger, også foretatt av Trump-vennlige medier, viser entydig at Trump vil tape stort. Dette VET du! Du begynner å lyve og spre fake news, som ditt forbilde Trump. Vi andre, normaltfungerende kristne ser tingene som de er, og lyver ikke!
  Ut fra et kristent perspektiv er ingen av de to et godt alternativ. Kristne i Amerika stemmer i November på Biden, sammen med mange andre republikanere, da Trump er en gal og farlig mann, som må bort.

  • Skarer av kristne slutter nå opp om Trump, og tallet er økende. Det vi ser fra USA er at stadig flere kristenledere tar til orde for at høstens valg er et verdivalg. Kristne stemmer den kandidaten som er velger konservative dommere, som er vennlige til Israel, som står opp for evangeliske kristnes frihet og som marker støtte til Ja til Livet bevegelsen.
   Dette er verdier kristne verdsetter og kristenfolket har forlengst forstått at Trump er deres mann,
   Primærvalget forteller entydig at Trump er den førende kandidaten til å ta storeslem i november.
   Amerikanere er vettskremt av vanstyret de ser utøve seg i demokratisk kontrollerte områder.
   Det vi vil se etter dette valget er rasende sosialister og liberale som vil nekte å erkjenne valgnederlaget og det vil bli masse bråk i etterkant av valget av Trump. Nær sagt alle meningsmålinger var fakenews i 2016 og i år stiller demokratene med en lettere dement og senil kandidat.
   Verre kan det knapt bli. Demokratene kommer til å gjøre alt de kan for å hindre at det blir tv-sendte debatter mellom Biden og Trump fordi det vil bli en katastrofe.

 2. Vi snakker her om Guds timing. Forrige søndag talte pastor Dana Coverstone som hadde disse profetiske drømmene om USA og september og november over en annen profetisk drøm han har hatt.
  Der så han bønnekrigere reise seg opp over hele Amerika med bønn for nasjonen og han så Guds folk stille seg i løvens gap for å be Gud redde nasjonen fra undergang. Samtidig har kristne ledere tatt initiativ til bønn for nasjonen i forkant av valget i november. Gud er rasende på Demokratene som har revet ned Hans verk og forfulgt Guds tjenere gjennom den muslimske presidenten som styrte USA fra 2008 til 2016.
  Barack Obama var en avgudsdyrker som fulgte Allah (muslimens månegud) og han undertrykket dem som tror på Jahve og Messias.
  Trump vant valget i 2016 fordi Gud ville ha en annen kurs. Fra dag 1 av Trumps presidentskap har demokratene som er styrt av demoniske krefter forsøkt å styrte Donald Trump. Det har til tider sett kritisk ut for presidenten og demonene har brukt aviser og nyhetskanaler til å programmere massene til å hate Trump. I Europa har de lykkes og besatt mange mennesker.
  Folk som er blitt “besatt” av Jesabel-ånden uttrykker sitt hat mot Trump overalt.
  TDS eller Trump derangement syndrome som er en “medisinsk term” for tilstanden er egentlig en demon som besetter mennesker som lar seg programmere av venstresidens håndtlangere i media.
  Når vi ser hvordan folk med TDS skriver, blant annet i kommentarene i Søkelys, så er det noe sykelig, noe irrasjonelt over hatet de har til Guds utvalgte.
  Gud er den som innsetter og avsetter konger, og når verdens barn raser mot Trump er det egentlig Jesabel demonene som manifestere seg i dem.
  Jesabel demonen er ondskapsfull, spottende, arrogant og er i opprør mot alt rett og godt. Jesabel-demonen raser fordi amerikanerne valgte Guds vei gjennom Donald Trump i 2016, og de vil rase ennå mer når folket igjen velger Trump i november
  For Guds menighet i Amerika er høstens valg ikke en kamp mot kjøtt og blod, men mot makter og myndigheter i den åndelige verden.
  Vi ser hva som bor i mørkets barn, i form av opptøyer, plyndring, black lives matter osv. Det er slik djevelen holder på. Evangeliske kristne tar avstand fra slikt og vi står i mot Jesabel ånden i Jesu navn.
  Takk til Søkelys som orienterer oss om hva som rører seg i åndens verden.

Det er stengt for kommentarer.