BRUTAL: Resurfaced Video of Joe Biden Should Destroy His Campaign

Tidligere visepresident Joe Biden sliter ikke bare med begynnende senilitet og et frynsete rykte i forhold til det å groome unge jenter. I tillegg til at han er president-kandidat for et parti som stadig dras i mer og mer ytterliggående sosialistisk retning, sliter han nå med forhistorien og beskyldninger om plagiat. Nå er Biden blitt såpass dement at det er vanskelig å skjule det for hans valgkampstab og panikken råder grunnen. Nettopp derfor vil Biden staben forhindre at Biden møter Donald Trump til TV debatter -da det vil være politisk selvmord.

11 tanker om “BRUTAL: Resurfaced Video of Joe Biden Should Destroy His Campaign

  • Jeg har skrevet det så mange ganger før – det vil bli Donald Trump – som vinner valget i november –

   Dessuten spiller det ingen rolle hva hverken Birger Nilsen, Fake News media eller alskens korrupte meningsmålinger eller hele verden sier. Det er Israels Gud som rår – Og Han har sagt gjennom sine profeter at Donald Trump skal sitte som president i to perioder – og da blir det slik!

   3
   1
 1. Idiotisk kommentar, republikanere mobiliserer bredt, for at Biden skal bli valgt. Det ligger tusener av fortellinger på youtube, av folk som er tredje generasjons rep, som nå stemmer Biden. Er de også fake? ? Du må snart klargjøre at dette er et satirenettsted. I motsatt fall trenger du omfattende psykiatrisk hjelp, Kjell??

  • Sykeliggjøring og bruk av termer som “omfattatende psykriatrisk hjelp” er en typisk hersketeknikk som avslører en person som er ute av stand til saklig dialog. Jeg har en helt annen tro enn deg. Trump vil vinne valget uavhengig av at noen liksom-republikanere legger ut videoer for å bli kvitt Trump.
   Amerikanere ønsker lov og orden og en president som slår tilbake mot vold og lovløshet.
   Biden er blitt presset kraftig til venstre av ytterliggående krefter i partiet, han viser i tillegg mange tegn på demens.
   Demens er noe som følger alderen og Biden kan selvfølgelig ikke gjøre noe med naturens gang.
   Det Biden trenger er et godt hvile og pleiehjem hvor han kan nyte resten av sine dager. I stedet vil han gå over i historien som mannen som led nederlag mot Trump. Hillary har fått taperstemplet på seg, og Joe Biden vil få samme stempel etter 3 november.

 2. Idiotisk kommentar, republikanere mobiliserer bredt, for at Biden skal bli valgt. Det ligger tusener av fortellinger på youtube, av folk som er tredje generasjons rep, som nå stemmer Biden. Er de også fake? ? Du må snart klargjøre at dette er et satirenettsted. I motsatt fall trenger du omfattende psykiatrisk hjelp, Kjell?? Den annonsen som republikanerne har laget er i aller høyeste grad ekte, og din påstand om fake news er således en LØGN. Du lever i synd, Kjell. Som en som med viten og vilje lyver mange ganger hver dag. Det er en alvorlig sak.

  • Du leve i din egen verden. Du er blant dem som tydeligvis ikke lærte noe av 2016 valget.
   Som musen som går i samme felle to ganger.
   Biden er sjanseløs, derfor ser vi hvordan demokratiske politikere tillater vold, kaos og anarki i gatene.
   Om det finnes noen få liksom republikanere som legger ut sine subjektive meninger, så har disse lite reell påvirkningskraft.
   Amerikanske velgere er lei av å bli fortalt hva de skal gjøre av folk som tror de vet best.
   Trump står svært sterkt blant republikanske velgere og i tillegg ser vi også hvordan tidligere demokrater nå vil stemme på Trump fordi de ser at demokratene gjør null og niks for dem. De ser hvordan anarki råder i storbyer styrt av demokrater og hvordan demokratenes representanter i kongressen faktisk ikke har gjort noe annet enn å bedrive sin sykelige heksejakt på Trump.
   Trump står som en klippe av lov og orden mot anarki og lovløshet som preger demokratene.

 3. Kjell: annonsen som republikanerne har laget, og som vises og omtales er ekte. At du kaller det fake news er en løgn. Du lever i synd, Kjell, som en som med overlegg lyver mange ganger hver dag. Det er bekymringsfullt, for deg. Men, det betyr også at leserne dine aldri kan vite når du skriver sant og når du lyver?‍♂️?

  • Som sagt, aktuelle kanal har spredd så mye falske nyheter at jeg finner det lite tillitsvekkende når det spyttes ut antiTrump propaganda. At det finnes noen republikanere som ikke støtter Trump er vel ikke så underlig. Det er det amerikanske folket som vil stemme på ham, uavhengig av hva noen “judaser” oppfordrer til. Broder Mark Dice selger en t trøye du bør kjøpe Birger.
   Den er påtrykket teksten “kjendiser vet hva som er best”
   https://teespring.com/CelebritiesKnow?tsmac=store&tsmic=markdice&pid=373&cid=100035

Det er stengt for kommentarer.