Krise hos begravelsesbyråene -må stue vekk døde i kjølerom i garasje

Det er nærmest krise hos norske begravelsesbyrå etter at det nå død unormalt mange mennesker. Det er en markant økning, og vi har ikke opplevd liknende på fire generasjoner, sier Lars Svanholm til Dagbladet. Han er daglig leder i Trondheims største gravferdsbyrå, Svanholm & Vigdal Gravferd, og den fjerde generasjonen som jobber i byrået. Det siste året har de opplevd en økning i døde på 28 prosent, noe som skaper store logistiske problemer. Økningen i tallet på døde skaper nå en betydelig byrde for begravelsesbyråene landet over. Nå har de sett seg nødt til å åpne et krisekjølerom i en garasje for å få klare og håndtere alle dødsfallene, heter det fra Trondheims største begravelsesbyrå.

– De siste månedene har det gått ganske bratt oppover, sier Svanholm. En konsekvens av den store økningen har vært å ta i bruk kriseberedskap ved å klargjøre flere kjølerom. Vanligvis vil dette være forbeholdt store katastrofer og ulykker, gjengir Dagbladet. Som følge av kapasitetsutfordringene er det flere pårørende som må vente opp til et par uker for å ha gravferden. Denne praksisen har enn så lenge gått fint, ifølge Svanholm. Han er derimot svært bekymret for hvordan de skal klare å håndtere den kommende perioden med influensa og corona. Jeg håper jeg tar feil og at det ikke blir en stor økning dødsfall, men det neste halvåret ser ut til å bli svært utfordrende. Grafen ser veldig stygg ut, påpeker han, skriver Dagbladet videre. De aller fleste mennesker som nå dør er fullvaksinerte mot Covid og folk dør formelt av ulike årsaker. Også VG spanderte i dag noen linjer på økningen i dødsfall i Norge. «Kø hos begravelsesbyråene skaper utfordringer for pårørende. Antallet dødsfall går kraftig opp, noe som delvis forklares med covid. Tall fra Statistisk sentralbyrå (SSB) viser at 37.200 mennesker har dødd i år – det er drøyt 10 prosent flere enn i samme periode i fjor. I Trondheim har økningen vært på 15 prosent, melder Adresseavisen,» i følge VGs oppslag. Det store spørsmål er om det er Covid-19 vaksinene som nå begynner å virke.. og skaper økt dødelighet i befolkningen.

https://direkte.vg.no/nyhetsdognet/news/koe-hos-begravelsesbyraaene.d2NjUdZWl?utm_source=share-btn

https://trondheim.dagbladet.no/nyheter/det-er-krise/77892434

Facebook Comments

11 tanker om “Krise hos begravelsesbyråene -må stue vekk døde i kjølerom i garasje

 1. Det er vaksinene som dreper folk, særlig eldre. Globalistene har planlagt dette, da de vil å bort flere gamle fra jorden. Gamle folk er en utgiftspost. mRNA vaksinen ødelegger det generelle immunsystemet, slik at folk dør mye lettere av andre sykdommer og infeksjoner. Det er derfor myndighetene pusher så hard på for at gamle skal ta vaksinen. Det er en dødsdom for mange.

  14
  2
  • Nå har folk hørt om eldrebølgen som kom til å skape problemer, men det var vel ikke denne type problemer de fleste tenkte på.

   7
   1
  • Så TV2 nyhetene hadde denne saken nå. Løsningen: Mer vaksiner og mer boostere.
   Håper folk ikke lar seg bedra til å ta flere giftsprøyter.

   6
   3
 2. Ja, økning i dødsfall og nedgang i antall fødsler. Kan sikkert forsøkes forklart med mange ting, men litt påfallende at ikke VG tar med bivirkinger av den eksperimentelle vaksine som en mulighet.

  Økt dødelighet er beskrevet ovenfor, nedgang i fødsler står det om her:
  https://steigan.no/2022/11/dramatisk-fall-i-fodselstallene-i-norge-i-2022/

  For dem som husker legene som forsøkte å advare mot vaksinen, for så å bli «kansellert» fra facebook, youtube, twitter – alle de store plattformene, egentlig, så var både økt dødelighet og nedsatt fruktbarhet ting de advarte mot. Ser ut til at de kan ha fått rett…

  9
  1
  • Det vil kreve stor ydmykhet for VG og andre vaksinepushere å erkjenne noe som helst.
   Det er nå en pride ånd som rår i folket -så erkjennelsen kommer neppe. Man forsøker med alle andre mulige forklaringer.

   9
   2
 3. Litt på siden

  I går fikk jeg en opplevelse som ga meg noen tanker .

  Det var fyr i ve ovnen og noen hadde lagt mandarin skall på den varme ovns toppen, dette skallet var nå helt tørt og nesten brun svid , det var sent på kveld og i ovnen var det bare glør igjen , så jeg tok mandarin skallet og kastet det inn i ovnen opp på glørne, jeg vet at sånn skal , når det er tørt nesten umidelbart eksploderer i flammer, men det skjede ikke denne gangen, det bare lå der på glørne og ble mer og mer sort , så jeg tenkte med meg selv , at nå er det så godt som firkullet og kommer ikke til å brenne, men jeg fikk egentlig ikke engang tid å tenke ferdig, så var det som en fresende eksplosjon av flammer som sto ut av helle mandarin skallet og det fortærtes i ett øyeblikk.
  Dette fikk meg til å tenke på den situasjonen verden er i dag , er verden i dag som det tørre mandarin skallet lagt på glødende kul ?
  Det står at brått skal undergangen komme over dem , i en time de ikke venter, dette tror jeg er USA sin skjebne i en snarlig kommende atom krig .

  Dette er ikke ett syn eller noe jeg har hatt , kun en refleksjon over en opplevelse, en menneskelig refleksjon, opp mot Guds ord i bibelen.

 4. Storting og regjering bør ta fornyelsesdosene først får å la «vanlige folk» se hvor mange som kreperer.💀😬👍

  2
  1
  • Når 80/90 %, har tatt både 1/2/3/4 doser og det allikevel er så stor dødelighet, hva skal man konkludere med da? Noe må jo revurderes siden dødstallene er høyere nå enn i 2020/21. Hvorfor er det så liten oppmerksomhet rundt dette, og i tillegg er det ikke store oppmerksomheten rundt så mange bivirkninger heller som i 2009. Rart at dette hos flere er gått i glemmeboken.

   3
   1

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *