«Nazistene i Kiev og deres Nazistiske leiesoldater viser sitt sanne ansikt»

«Polske leiesoldater i Ukraina brenner opp Ortodox Bibelen, og er så fornøyde med seg selv. Følger de planen til Zbigniew Brzeziński som skrev om dette på 90 tallet?
Dette er en god illustrasjon på hva som pågår for tiden, og hvilke krefter som slåss. Det er ganske tydelig hvem som har oppdratt alle de ekstremistene, nazistene, terroristene rundt i Verden. Ved bruk av ekstremister håper de høyere vestlige kreftene å oppnå viljen sin om grenseløs makt og kontroll,» skriver Alyona Alyona. Evangelist Gjermund Kvamme som har delt innlegget på Facebook skriver dette: «Nazistene i Kiev og deres Nazistiske leiesoldater viser sitt sanne ansikt.»

Minner om boken hvor planen om fullstendig ødeleggelse av Sovjet og hele den ortodokse verden kom frem for mange år siden.
«La oss se litt tilbake på historie, der finner vi igjen denne fine boken «The Grand Chessboard. American primacy and its geostrategic imperatives», skrevet av Zbigniew Brzeziński i 1997. Han skriver: «Etter at vi har overvunnet kommunismen må vi sørge for skisma av den ortodokse verden og oppløsning av Russland. Det kan Ukraina hjelpe oss med, et land hvor forræderi er en allmen moralsk norm». Han var en sikkerhetspolitisk rådgiver i USA, av Polsk opprinnelse, så han viste nok mye om ukrainsk forræderi og moralske normer…» Det er akkurat det de polske soldatene gjør, brenner opp Ortodox Bibelen, de tradisjonelle verdiene, som vesten forsøker å utslette..

Facebook Comments

9 tanker om “«Nazistene i Kiev og deres Nazistiske leiesoldater viser sitt sanne ansikt»

  • Og det fra nazisten Birgir Hermansen.
   Birgir har for lengst åpenbart for oss at han er nazi.

   2
   6
  • Satan har virkelig slått kloa i deg Hermansen.
   Хай живе Росія
   🇷🇺💖🇷🇺 🇷🇺💖🇷🇺 🇷🇺💖🇷🇺 🇷🇺💖🇷🇺 🇷🇺💖🇷🇺 🇷🇺💖🇷🇺 🇷🇺💖🇷🇺

   2
   6
  • Jeg ventet bare på en kommentar fra satanisten Arnt A Nazi. Han som kaster forbannelser over mennesker. Ikke nok med det. Han gjør det i Jesu navn. Men det vil komme over hans eget hode.

   2
   3
  • Birgir Hemansen
   Luk 6,45 Et godt menneske bærer det gode frem av sitt hjertes gode forråd, og et ondt menneske bærer det onde frem av sitt onde forråd; for hvad hjertet flyter over av, det taler hans munn.

   Vi ser hva ditt hjerte flyter over av og vemmes.
   Hadde aldri trodd at nazismen skulle finne levekår i randsonen av den kristne kirke og blant mennesker som kaller seg kristne eller troende. Under andre verdenskrig ofret mange sine liv for å stoppe Adolf Hitler og holocaust. Også nordmenn ofret sine liv. Nå, 80 år senere støtter Norge nazismen og mange «kristne» ser ut til å støtte dette. Skremmende. Jeg håper virkelig at du finner frelsen i Jesus Kristus Birgir og bærer frukt som svarer til omvendelsen.
   Måtte Herren løse deg Birgir.
   https://www.youtube.com/watch?v=CpV16BQfbrQ

   2
   6
  • Ukraina er den mest korrupte og det mest nazi-kontrollerte landet i Europa og du støtter det?
   Vi får virkelig håpe at Putin får avnazifisert landet og at Zelensky blir arrestert for korrupsjon og stilt for en krigsdomstol for folkemordet i Donbass.

  • Birger – hva gjør du egentlig inne på denne siden. Ikke elsker du kristne noe særlig , unntatt de som er enig med deg – og Johannes evangelium sier at om du ikke elsker din bror, så kan du heller ikke elske Herren. Du lo eller gjorde narr av meg, en gang jeg snakket om befrielse – men jeg kjenner igjen åndsmakter – der de dukker opp. Og det er nok av farisisme her i Norge – som går rundt og anklager andre for farisisme, og det finnes faktisk en del av det her inne i kommentarfeltet.

   Det verste stedet de fleste kristne er blind på – er hvem de er selv innenfor Jesus Kristus. Spørsmålet er ikke om vi kjenner Jesus – men om Han kjenner Oss! Bibelen snakker om å komme til selverkjennelse av sannheten, 2. Tim 3:7 – men mange lever i blindhet og er totalt åndelige døve – de hører ikke noe – når Ånden taler – enda i den ytterste tiden – ba Jesus oss om å «Lytte hva Ånden sier til menigheten» mer enn noen gang – og menigheten – er det menneske som er en troende, ikke ett bygg. Og hvor 2 eller 3 er samlet – der er Jesus, Matt. 18. Når vi templet for Den Hellige Ånd samlet i enhet – 2 eller 3 – da har vi menighet!

   Det er trist at det er så mye villfarelse – men Jesus talte jo om det for endetiden. Vi tenker på store falske profeter som vi må passe oss for – men en villfarelse begynner inne i vårt eget hjerte – som teks. misunnelse, «små hvite løgner», stjele, uforstand, hor, utukt, begjær, materialisme, okkultisme, forkastelse, oppblåsthet, egoisme, vrede, vold, etc. etc. – Men alt dette – kan Jesus sette oss i frihet fra – om vi søker Ham for det!

   3
   5

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *