– Kriminalisering av forbønn er noe jeg ikke trodde vi skulle oppleve i Norge -vel det kom under Erna

Fra Vårt Land: “Til Helhets arbeid vil trolig ikke bli rammet det nye lovforslaget som skal forby konverteringsterapi, mener lederen i det omdiskuterte nettverket. Men han reagerer på andre sider av forslaget, skriver avisen. Slik begrepet «konverteringsterapi» er definert, rammes ikke det arbeid vi gjør i Til Helhet, sier Ole Gramstad Jensen, leder i Til Helhet, til avisen Vårt Land. Han om det. Vi andre som leser i Guds Ord vet at dette ville komme. Apostelen Johannes slo fast “at hele verden ligger i det onde” (1.Joh 5,19b) Verden og verdens mennesker inklusiv Xi Jinping, Kim jung-Un og Erna Solberg er en del av det ondes domene -og opererer deretter.

Mens lederen for til helhet tilsynelatende er overrasket over at Solberg-regjeringen kriminaliserer forbønn, har vi andre lenge sett med uro på hvordan de samme myndigheter i smittevern-navnet kriminalisererte kristne gudstjenester og møter -og vi er selvfølgelig ikke overrasket over at norske myndigheter ville ende opp i nok en krig med Gud. Erna Solberg og hennes to støttepartier har med alle sine hender jobbet for å avkristne Norge. Det har skjedd gradvis og litt etter litt blir temperaturen skrudd opp, og bare de er våkne i ånden merker hva som skjer og rører seg. Å kriminalisere kristen forbønn av unge homofile er et nytt grovt angrep på den kristne kirkes frihet til å kunne praktisere bønn og sjelesorg i overensstemmelse med Guds Ord og samvittigheten. Nok en gang trenger keiseren inn på Guds domene og krever blind lydighet -og truer med straff dem som ikke bøyer seg.

Mange av oss hadde nok kanskje forespeilet oss at det ville være en ytterst sosialistisk regjering bestående av SV, Rødt og Arbeiderpartiet som ville presse frem dette, og ikke en borgerlig regjering bestående av “konservative” Høyre med KrF på slep som ville innføre dette. Vel, vi tok da feil. Erna Solbergs regjering har vist seg å være den regjeringen som har avkristnet landet i raskest tempo noensinne. Og grunnvollen for de videre steg i avkristningen vil ligge i hvorvidt kristenheten kjemper eller bøyer seg. Det gikk jo hundre prosent problemfritt for myndighetene å stenge ned kirker og kristen virksomhet i Covid-19 navnet  -og det store flertall av kirker og kristen virksomhet vil nok også bøye seg og avstå fra å drive sjelesorg og forbønn i møte med homofile. Kristenheten i Norge er så godt vant med å bøye seg for ugudelige myndigheter at de knapt noensinne vil være i stand til å rette seg opp igjen.

 

 

Facebook Comments

13 tanker om “– Kriminalisering av forbønn er noe jeg ikke trodde vi skulle oppleve i Norge -vel det kom under Erna

 1. Og derfor skal vi ikke be om at Gud velsigner denne regjeringen.
  Denne regjeringen er under Guds forbannelse fordi den er i krig med himmelens og jordens skaper. Trengselstiden er begynt og vil vare ytterligere sju år.
  Guds menighet må stå opp og sloss. Dette er selvfølgelig en situasjon hvor vi skal lyde Gud mer enn mennesker.

  3
  5
  • Når Jesus ber oss om å be for- og velsigne våre fiender, inkluderer vel det en regjering som motarbeider det vi som bibeltro kristne står for og bortimot forfølger oss, vil jeg tro. Når Jesus også ber oss om å be for myndighetene uansett, er det vel lite tvil igjen om at vi bør gjøre nettopp det. Ja, hvis vi skal kalle oss bibeltro da.

   6
   1
 2. JO vi SKAL be om at Gud velsigner denne regjeringa. Hvordan skal de bli frelst, hvis vi IKKE ber for dem? Det er Guds vilje at vi skal be FOR våre myndigheter. Det er Guds vilje at ALLE mennesker skal bli frelst. Det er Guds vilje at vi velsigner ALLE mennesker. Denne regjeringa går mot fortapelsen fordi DU ikke ber FOR dem, og at DU ikke VELSIGNER dem. DU er ansvarlig for “bønnene” dine. DU er ansvarlig for hvordan du legger dine bønner fram for Gud. Denne regjeringa lager urettgerdige og ugudelige lover, fordi DU nekter å BE for dem, og nekter å VELSIGNE dem. DU er ansvarlig for om Gud ønsker å å høre din bønn. Når DU ber en urettferdig bønn, hører ikke Gud dine ord. En ting er å være uenig i politikken, men vi skal BE FOR VORES LEDERE. UANSETT.

  2
  2
  • Det store spørsmål her er vel heller hva vi ber for.
   Vi kan ikke be Gud velsigne deres gjerninger, for da ber vi Gud velsigne det onde og vanhellige.
   Denne regjeringen lager onde lover fordi de er forutbestemt til det.
   Ikke fordi kristne ikke ber for dem. Selv Jesus ba ikke for de som er av denne verden.
   Joh 17,9 Jeg beder for dem; jeg beder ikke for verden, men for dem som du har gitt mig, fordi de er dine;
   “Jeg ber ikke for verden” sa Jesus men for dem som Faderen har gitt meg.”
   Gud hører bønn som er etter Hans vilje.
   En bønn om velsignelse over disse myndigheter er ikke etter Guds vilje.
   Jer 7,16 Og du, du skal ikke bede for dette folk og ikke frembære klage og bønn for det og ikke trenge inn på mig; for jeg hører dig ikke.

   Når du sier vi skal be for mennesker og myndigheter som er overgitt til Guds dom, da kaster du bort tiden.
   Denne regjeringen vet hva rett er, men velger likevel det onde og følger i djevelens fotspor.
   Du må gjerne kaste bort din tid med å be for dem, men Gud hører ikke dine bønner. Disse vet hva rett er, velger likevel å fremelske det onde og straffer den gode gjerning.
   Jeg tror de fleste skjønner at denne regjeringen er overgitt til sin herre. De følger sin faders vilje, løgnens far og gjør hans gjerninger. Guds folk må stå i mot og refse deres synder og valg.
   Ikke be om velsignelse for dem. Det er en spott i Guds ører.

   4
   6
  • Det er svært viktig å se versene i sin sammenheng, sammenhengen forklarer versene.
   I Joh. 17:9 ber Jesus kun “..For dem som du har gitt meg”, i denne gitte situasjonen ba Jesus som “Representanten” for alle de troende fremfor Guds trone, og selve bønnen dreier seg om beskyttelse, enhet, kjærlighet osv blandt de troende.. Hvordan vi som kristne skal vandre.
   Dette er ingen lære om at vi ikke skal be for verden, det gjør Jesus selv på korset da han sier: «Far, tilgi dem, for de vet ikke hva de gjør.»

   Jer 7:16 kan heller ikke brukes som en lære for oss (sammenheng, sammenheng), vi har 1. Tim 2:1-4 å forholde oss til, som er skrevet til den nytestamentlige menighet.
   Obey God and leave all the consequences to Him.

   6
   1
  • Du har helt rett Kikki.
   Vi er ikke kalt til å be for myndigheter som er kontrollert og overgitt til djevelen. Det vil bare bli verre og verre, og når AP kommer til makten vil tingene bli enda mørkere og dystrere.
   De ugudelige Pride elskende avgudsdyrkere vil å overgå hverandre i å trekke Norge ned i synd og ugudelighet.
   Alle disse “fromme” som tilsynelatende bibeltro vil be og velsigne myndighetene, bør heller be for sine egne barn.
   Vi ser hva som skjer når sataniske myndigheter tar kontrollen.
   Homoseseksuelle, transseksuelle slippes løs på barna i barnehagene og skolene og forderverer barnas sinn.
   Kristenfolket som vil bevare sine barn for å bli besmittet av denne sataniske ånd som nå styrer myndighetene, bør heller bruke tiden til å be for sine barn.
   Når de ber for regjeringen og disse som er kontrollert av ondskapens åndehær i himmelrommet og er verdens herrer i dette mørke, er det spilt møye og bortkastet.
   Jesu Kristi soldater går i mot disse myndigheter i Jesu Kristi navn, og vi gjør alt for å rive uskyldige mennesker ut av ilden.
   Herrens velsignelse Kikki

   3
   5
  • Å be for barna er noe vi så absolutt bør gjøre, det er like viktig det som å oppdra dem vil jeg påstå.
   Men hva med å be bønner som når lenger ut enn husets 4 vegger? Hva med å be bønner som når helt til stortinget, som kan påvirke selve kursen for landet vårt?
   Dette kan igjen “dryppe” på våre barns oppvekst som ellers har en meget mørk fremtid i møte slik det ser ut nå.

   4
   1
 3. Hva er likheten mellom forbønn og onani? Jo, begge deler gjør godt kun for den som utfører det 😉

  Forbønn der en definerer folk som syndige tapere er ikke bra.

  Vel, hele kristendommen bygger på grunnleggende menneskeforakt: at alle er syndige tapere, og verdiløse, en arv angivelig fra to oppdiktede fantasifigurer, og bare ørkenguden Jahve kan redde de fortapte i en enorm sadistisk plan der «han» har skapt all lidelse, bestemt alle spilleregler og kjenner all fremditige «frie valg», men likevel gjenomfører sin onde gjerning. Selv Cthulhu blir smågutt sammenliknet med Abrahams skrekkgud 😉

  3
  4
  • Syndige tapere er vi, “Menneeskevenn”, en trenger ikke å være rakettforsker for å se det. Se deg rundt, hva ser du? Kaos, elendighet, sult, sykdom, krig, misunnelse, umoral, hat…. Listen er lang.
   Du er et offer for dette du også slik som alle andre, vil du ikke innrømme at du er en synder?
   “Dersom vi sier at vi ikke har syndet, så gjør vi ham til en løgner, og hans ord er ikke i oss.”
   (1 Johannes 1:10)

   Er det ikke naturlig at skaperverket har en skaper? Er det ikke naturlig at denne skaperen setter opp “spillereglene”? Alt av materielle ting har et visst bruksområde designet av produsenten, slik er det med våre liv også.
   Det vil i de fleste tilfeller være konsekvenser om en ikke forholder seg til reglene, slik som i trafikken.

   Men å kalle oss verdiløse, det er din påstand, det stemmer ikke overens med Guds ord:
   “For så har Gud elsket verden at han ga sin Sønn, den enbårne, for at hver den som tror på ham, ikke skal fortapes, men ha evig liv.”
   Johannes 3:16

   Det finnes håp, Menneskevenn, tilbudet gjelder deg også. Du skal slippe å møte konsekvensene for dine synder, Gud elsker deg så høyt at Han ikke er villig til å la deg gå fortapt, men Han vil ikke presse seg på deg.
   Du har en fri vilje til å velge, men hvorfor betale selv når prisen for dine synder allerede er betalt?
   Om du er villig til å ta imot Jesus som din frelser, Han som led døden for deg, så slipper du å betale for dine egne synder. Valget er ditt, Menneskevenn. Eternity is too long to be wrong.

   3
   1
 4. Hvis vi virkelig skal ta det Kikki og Rune på ordet, må vi også be: “Å Gud, om du ville drepe de onde!” For det står virkelig i Guds Ord.
  Og da ber vi som muslimene.
  Eller vi må ta Jesu ord på alvor:
  “Dere har hørt det er sagt: Du skal elske din neste og hate din fiende! Men jeg sier dere: Elsk deres fiender, velsign dem som forbanner dere, gjør vel imot dem som hater dere, og be for dem som forfølger dere, for at dere kan være barn av deres Far i himmelen. For han lar sin sol gå opp over onde og gode, og lar det regne over rettferdige og urettferdige. Om dere nå elsker dem som elsker dere, hva lønn har dere da? Gjør ikke også tollerne det samme? Og om dere hilser bare på deres brødre, hva stort gjør dere da? Gjør ikke også tollerne det samme? Vær da fullkomne, likesom deres himmelske Far er fullkommen.”

  • Du har rett Birgir.
   Vi skal be Herren velsigne regjeringen når de fortsetter fosterdrap, når de sperrer inne kristne som ber for homofile osv.
   Velsigne og støtte.
   Ikke rart Guds menighet er i full oppløsning.
   Beklager Hermansen. Du er fullstendig på villspor.
   Du trenger å bli født på nytt igjen og legge vekk dette religiøse.

  • SELVFØLGELIG skal DU be ENDA MER OG INNTRENGENDE til Gud for dem når de fortsetter å gjøre en dårlig jobb. Det er DIN feil at de lager ugudelige lover or regler. DU har gjort deg skyldig i de lidelsene mange har i samfunnet fordi du IKKE BER OM VELSIGNELSE OVER MYNDIGHETENE. Hvordan skal myndighetene kunne gjøre en god jobb, når ikke de KRISTNE ber for dem? Når vi ber inntrengende, vil Gud høre. Når vi ber, samler vi glødende kull på deres hoder. Men DU vil heller FORBANNE enn å VELSIGNE? Du er som en grumset kilde og en utskjemt brønn.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.