Corona-nedstengningens dystre konsekvenser skriker til Biden om oppmerksomhet

Donald Trumps “Make Amercia Great Again” er et uttrykk som nå tilhører fortiden. Selv om Trump på mange måter var vennlig instilt overfor evangeliske kristne -og gjennomførte flere prokristne-endringer som Joe Biden nå har reversert, var “Make America Great Again” et slagord og en strømining som ikke la Bibelens Gud som selve fundamentet for vekst. Selv om Trump gjorde mye bra, betød det likevel ikke at nasjonen vendte seg til Gud. Det var ingen bønn og anger over USAs mange tunge synder, og i stedet for tårer, anger og en sann søken etter Gud, ble det bare mektige slagord, politisk retorikk, stas og fjas -uten en sann søken etter Gud.

Kristne blåste i hornet -men ingen vekkelse og omvendelse i nasjonen

Selv om den tidligere presidenten gjennom å anerkjenne Jerusalem som Israels hovedstad og søkte å ha tette bånd til Jerusalem og hadde vennskaplige forhold til evangeliske kristne, fortsatte amerikanerne å slå i hjel barna i mors liv, LGBTQ bevegelsen fortsatte sin fordervelige kurs mot Sodoma  og amerikanerne bannet, festet, drakk, levde, døde -som om det ikke fantes en Gud og en fortapelse som venter. Millioner av amerikanske kristne stilte seg bak Donald Trump og ropte “Make America Great Again” -men uten at Gud er hjørnesteinen bygger bygningsmennene forgjeves. Et ord fra Herren Jahves munn lyder: “Og nu sier Herren, יהוה -hærskarenes Gud, så: Legg merke til hvorledes det går dere!  Dere sår meget, men høster lite i hus; dere eter, men blir ikke mette; dere drikker, men blir ikke utørste; dere klær dere, men ingen blir varm, og den som tjener for lønn, får sin lønn i en hullet pung. (Hag 1,5-6) For USA er det nettopp blitt slik: De hadde fått et mulighetenes vindu, en mulighet til å søke Gud, en mulighet til å vende om til Herren i anger og bot, en mulighet til å søke Gud og ta et oppgjør med synden, men, fosterdrapene fortsatte, kjøpefesten og dyrkelsen av Mammon som gullkalv fortsatte, sodomittene fikk fortsette, og motsetningene i samfunnet fortsatte. Alt ble bare politikk, slagord og retorikk. Ingen omvendelse, sorg over syndene eller anger og bot.

Det merkverdige 

Det merkverdige er at mens aksjemarkedet på Wall Street nærmest setter nye “all time high” to ganger i uken, og ferske nytrykkede fiat-penger drøsser over aksjemarkedet, lider stadig flere amerikanere fattigdom, arbeidsledighet, inflasjon og mangel. En rundtur med Jeremiah Babe og hans far i Los Angeles og Hollywood. Butikklokaler som ligger nedstengt, konkurs og ute av business florerer, stadig flere må bo på gata i telt eller gamle bilvrak. Mange boliger ligger ute for salg i det som tidligere var fine strøk. Fattigdommen er til å ta og føle på. Og elendigheten har akkurat begynt. Mer er i vente ettersom inflasjon og “midlertidig hyperinlasjon” og matmangel vil komme. Nedstegningen av samfunnet og økonomien har fått alvorlige konsekvenser og verre vil det bli når inflasjonen sender folk i fattigdom.  “Derfor skal landet visne, og alt det som bor der, skal vansmekte, både markens dyr og himmelens fugler, endog havets fisker skal utryddes.  – Jo flere de blev, dess mere syndet de mot mig; deres ære vil jeg skifte om til skam. Profeten Hoseas

Hos 4,7 Jo flere de blev, dess mere syndet de mot mig; deres ære vil jeg skifte om til skam.

 

Facebook Comments

4 tanker om “Corona-nedstengningens dystre konsekvenser skriker til Biden om oppmerksomhet

 1. Søkelys prøver å snakke ned Trump. Det finnes ingen kristen nasjon i verden. Norge har aldri vært kristent. Men det er forskjell på et kristent verdigrunnlag og en kristen nasjon. Alle regjeringer er ugudelige og sekulære. Men Trump ville bygge eget land og det er Gudegitt. Men Trump kan ikke forandre menneskers hjerter. Forfallet i samfunnet er forfallet i menneskers hjerter. Det har pågått i mange tiår. Verden ligger i det onde.

  • Søkelys forsøker ikke å snakke ned Trump. Trump var en velsignelse på mange måter. Trump løftet bibelen midt i BLM kaoset, og demonstrerte på mange måter hva løsningen var.
   Jeg tror kristenfolket i USA tok seieren for en selvfølge og ikke var forberedt på de triks motstanderne hadde i bakhånd.
   Ei heller forstod de hva Demokratene, media og de sosiale plattformene hadde i tankene når de ville stoppe Trump.
   Jeg er like sikker som tidligere på at Trump vant valget, og at juks tok fra han seieren. Det faktum at sosiale medier faktisk klarte å sensurere presidenten, utestenge ham fra Twitter, Facebook osv viser at noen var/er veldig redde for at sannheten kan komme ut.
   At det samme rammet titusener på titusener av Trump tilhengere og støttespillere forteller meg at noe stinker skikkelig ille -og at venstresiden er villig til å sette alle demokratiske spilleregler til side for å hindre Trump å vinne frem.
   Dette er det største lureri og bedrag noensinne.
   Donald Trump sørget for langt flere “kristne forandringer” enn jeg trodde. Det er vel mer MAGA bevegelsen, evangelikale som støttet denne -som skulle ha søkt Gud i bønn for nasjonen.
   Videre hadde jeg nok forventet at MAGA bevegelsen skulle ha reagert langt sterkere på den urett Trump og titusener av hans støttespillere er blitt utsatt for.
   Det virket nesten som om Trumps evangelikale støttespillere og velgere ble lammet og fullstendig tatt på senga da tingene utspilte seg. Prisen betaler det amerikanske folk nå.

   7
   2
  • Ok, ble kanskje litt feil å si at dere snakker ned Trump. Beklager dette. Trump gjorde også noen feil, og han hadde makt til å stoppe en del ting. Men det grunnleggende var at han ville beholde det kristne verdigrunnlaget nasjonen er bygd på og at han satte Gud over seg selv. Han sa flere ganger at man tilber ikke staten, men Gud. Det blir et stort sprang fra dette og denne ugudelige Biden administrasjonen som nå er i ferd med å rive landet i fillebiter. Svaret du skrev var meget riktig og godt oppsummert av det bedraget som tok seieren fra Trump.

   2
   1
 2. At Trump fremstod som en reddningsmann betyr ikke at USA kan reddes fra konsekvensene av ugudelighet. Man kan gjøre seg noen meninger og det finnes mengder av informasjon på nettet.

  https://forbiddenknowledgetv.net/everything-wrong-with-the-capitol-shooting-in-21-minutes-or-less/

  Det jeg har fryktet lenge er at vestens demokratier bare er illusjoner. Medienes skuespill dekker over hva som virkelig skjer. Og sannsynligivs har det skjedd veldig mye uten at folk vet det. Det sies at hvis mange nok følger ordre selv om de vet at det de gjør er galt, så er det bare et tidsspørsmål før vi ender opp med diktatur. Jeg tror vi er i en slik fase. Som i nazitiden ser vi at politiske aktivister i stadig økende grad håndplukkes til viktige stillinger. Slik kan etableringen av et diktatur kamufleres. Og når det gale blir normalt så dras stadig flere med.

  Det spesielle med Trump var at han var en outsider. Det han viste oss var hvor utrolig korrupt hele den amerikanske staten har blitt. Ikke en gang høyesterettsdommerne tør å sette seg opp mot den. Jeg føler at vesten står å vipper på kanten av et stup og at det er noe virkelig dramatisk som skjer som vanlige folk ikke skal få innsyn i.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *