Forbønn og sjelesorg i behandling av homofile blir straffbart

Etter det Vårt Land erfarer vil regjeringa i morgon legg fram utkast om lovforbod mot konverteringsterapi retta mot LHBTQ-personar. Lova vil blant anna innehalde forbod mot forbøn og sjelesorg retta mot mindreårige. Det er den borgerlige treparti-regjeringen bestående av Høyre, Venstre og Kristelig folkeparti som trumfer gjennom den nye loven som vil medføre at kristne som bruker forbønn og sjelesorg i møte med unge homofili, risikerer å bli stilt for retten og straffet.

Kristen bønn og sjelesorg i forbindelse med unge homofile blir nå en straffbar handling. Alt takket være den borgerlige trepartiregjeringen.

Det vil sikkert finnes de i kristenheten som vil kunne siterere Romberbrevet 13 for å begrunne at vi som menigheter og kristne ikke skal bruke bønn og sjelesorg i møte med unge mennesker som er usikre på sin kjønnslige identiet.  Frem til nå har det vært en del kristne forsamlinger og kristne predikanter som har tilbudt homofile bønn, samtale og sjelesorg for å hjelpe dem til å få en sunn kristen kjønnsidentet. Dette vil nå bli straffbare handlinger, og vi antar at mange troende vil ty til Romerbrevet 13 hvor det står at vi skal lyde myndighetenes regler og pålegg. Den nye loven pålegger kristne å avstå fra forbønn og sjelesorg overfor unge homofili. Dersom noen blir utsatt for slike religiøse overgrep vil få en mulighet til å varsle politiet og se til at pastorer, forstandere eller eldstebrødre i menigheter kan bli buret inn eller straffet med bøter, dersom de bryter Erna Solberg uferdigelse av urette forskrifter.  For Ernas regjering trumfer nå både Pride og homofili religiøs tro og kristne forsamlingers rett til å praktisere troen i overensstemmelse med Guds ord og samvittigheten. Under Ernas regime har Norge gått fra ille til verre, og de tre kvinnfolkene som nå styrer Norge, Erna Solberg, Kjell Ingolf Robstad og Guri Melby trekker Norge stadig dypere ned i avkristning. Kristne velgere som har stemt borgerlig  fordi de har levd i den villfarelse at en borgerlig regjering var mer på parti med kristne verdier, har tatt sørgelig feil.

Med kurs for Sodoma

// Oslo // Prideparaden // 2019-06-22 13:06:54 // , () /

Erna Solbergs to regjeringsperioder har betydd at avkristningen av Norge har eskalert i et stadig økende tempo, og det er på høy tid at denne ugudelige regjeringen får avløsning. Riktignok er neppe en rød/grønn regjering spesielt mer vennlig innstilt overfor kristne. Sannheter er at årets stortingsvalg er et valg mellom pest og kolera, mellom ille og verre. Blant kristne er det stadig flere av oss som er skeptiske til å stemme ved valg -fordi vi gjennom å stemme gir vår personlige tilslutning til deres sataniske agenda. PDK ser for øyeblikket ut til å være det beste alternativet å stemme for kristne. Et annet alternativ er selfølgelig å stemme blankt eller holde seg hjemme valgdagen. Det er ingen kristenplikt å stemme ved valg, spesielt ikke når valget står mellom partier som promoterer synd, ugudelighet og avkristning.

Tekst Kjell Andersen

Facebook Comments

5 tanker om “Forbønn og sjelesorg i behandling av homofile blir straffbart

 1. I et godt samfunn er det forbud mot psykisk mishandling. Selvsagt. Kristenkonservatives overgrep og overtro bør ikke unntas fra loven.

  Religiøs tro på åndsmakter er like latterlig som troen på tusser og troll, men dessverre skadeligere. Ingen blir fordømt hvis de nekter å tro på huldra, men troende stigmatiserer, fryser ut og skader medmennesker på religiøst trosgrunnlag.

  4
  4
  • Helt enig. Espen Ottosens, muslimenes og de evangelikales «homoterapi» kan sammenliknes med heksebrenning. Å bruke religiøse dogmer for å plage og pine folk er virkelig ikke bra! Fremtiden vil grøsse over vår tids menneskefiendtlige overtro. Jahves menneskeofring vitner om en ekstrem forvillelse.

   4
   1
 2. Hvis politikerne kan avkristne Norge så er det kristendommen det er noe galt med. Troen skal prøves står det et sted. Og sannheten er vel at mye av den norske kristendommen går i oppløsning uten prøvelser i det hele tatt. Hvorfor? En åpenbar årsak er at man ikke vil komme på kant med venner og bekjente. Man kan f. eks gjerne refse gale forkynnere i andre land men tør ikke peke på åpenbare ubibelske tilstander i sin egen menighet. Det er vel dette som kalles hykleri. Og jeg tror mange som lever i dette opplever det som en stor befrielse når de åpent velger bort Bibelen til fordel for egne meninger. Om de ikke kan kalle seg bibeltro så kan de i hvert fall være “ærlige og religiøse”.

  Men mitt inntrykk er at tro bygget på menneskelig religiøsitet er som en bil uten bensin. Den triller til den stopper av seg selv. Men tro bygget på demoniske fenomener kan derimot fange folks interesse. Og typisk preges slik tro av antikristelighet. Dette ser ut til å vokse frem automatisk etter hvert som bibelsk tro forsvinner.

  I min levetid har jeg sett helt utrolig mye bortkastet energi brukt på markedsføring av ubibelsk kristendom. Kristne lederes tro på mer eller mindre ubibelsk tro kan være helt utrolig. De kan fremstå som radikale og karismatiske eller være forvaltere av gamle tradisjoner, men det de bygger med er bare halm.

  6
  4
 3. De som er våkne så dette komme for mange 10 år siden. Det begynner alltid i det små og så blir det utvidet. Megastrømmen stopper aldri. Det blir mye verre.

  3
  4
  • Gamle mennesker har alltid jamret seg over nye tider. Når gamle sannheter og egen barnetro har blitt utfordret, har de eldste spådd verdens fortapelse.

   Unge forkaster skadelig overtro på julenisser, jinner og jesuser. Det har gitt velstand og lykke til flere enn før 😉

   4
   3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *