Kontroversiell tros og velstandsforkynner drept da jetflyet han eide krasjet og eksploderte

Den amerikanske tros og velstandsforkynneren Myles Munroe og hans kone samt sju andre omkom da et jetfly tilhørende hans religiøse “ministries” krasjet på Bahamas. Både passasjerer og besetning omkom i den triste ulykken
Myles Munroe som av mange blir beskyldt for å ha vært en falsk lærer omkom søndag da
munroehans jetfly krasjet på Bahamas. Ulykken skal ha skjedd fordi flyet fløy lavt for å unngå dårlig vær og dette fikk fatale følger for passasjerene som var på vei til en lederskapskonferanse. Den amerikanske velstandsforkynneren som mange mener forkynte “et annet evangelium” er også blitt kritisert fordi han har avkrevd tilhørere opptil 100 dollar eller 650 kroner for å lytte til en gudstjeneste. Det finnes en rekke sider på internett som har advart mot Munroe’s forkynnelse og det er også opprettet Facebooksider som går i rette med forkynnelsen til den avdøde lederen og grunnleggeren av Bahamas Faith Ministries International.

Den massive kritikken for falsk lære som har blitt rettet mot den nå avdøde lederen for
Bahamas Faith Ministries har ikke stilnet helt av etter den tragiske ulykken søndag. ettermiddag. Foruten at Munroe skal være beskyldt for å ha forkynt det kontroversielle velstandsevangeliet som lover gull og grønne skoger i bytte mot donasjoner har Munroe også blitt beskyldt for å nedtone Kristus i sin forkynnelse til fordel for “Guds rike”. I følge Munroe’s utgave av det kristne evangeliet er “Jesus ikke budskapet, -men det gode budskapet nå er Riket, ikke Jesus,” skal forkynneren ha publisert online  i april. Informasjonen om dette er blitt spredt bredt over internett i etterkant av predikantens død. “Jesus prekte budskapet om kongedømmet eller Riket,” Han forkynte ikke seg selv,” sa Munroe i sin 45 minutter lange preken.

Ikke korset, frelsen eller oppstandelsen som er evangeliet

jesus-korsfestetDet gode budskapet er ikke Golgata. Det gode budskapet er heller ikke om oppstandelsen.. Evangeliet om Riket er det eneste sanne evangeliet,” understreket Munroe som deretter retorisk stilte spørsmålet:” Vet du hvorfor folk på jobben din virkelig hater de kristne nå? Jo fordi du forkynner om Jesus Kristus. Du må ikke snakk til dem om Jesu blod og naglene eller spydet som ble stukket i hans side, fordi det er noe det ikke var ment vi skulle ha snakket om. Hva du må snakke om nå, er hvordan man skal løse folks problemer,” la Munroe til i sin tale. “Folk er ikke bekymret for blodet eller korset, men de er opptatt av hvordan de skal klare seg i hverdagslivet.” Foruten uttalelsene i talen i klippet nedenfor har mange reagert på at man kan risikere å ut med mer enn 100 dollar for å overvære en hans gudstjenester, og mange har også reagert skarpt på hans forkynnelse av det omstridte dollar eller velstandsevangeliet.

https://www.youtube.com/watch?v=FqhKkCoSSdQ

Hele den 45 minutter lange videoen kan sees her

Én tanke om “Kontroversiell tros og velstandsforkynner drept da jetflyet han eide krasjet og eksploderte

Det er stengt for kommentarer.