Kina og Russland med tettere militært samarbeid -burde skremme Vesten

Østens røde drage og den russiske bjørn ser ut til å finne sammen. Kina er rede til å “booste” sitt militære samarbeid med Russland, skriver det russiske RT. “Kina er klare til å styrke samarbeidet med det russiske militæret for at vi felles kan opprettholde internasjonal rettferdighet, fred og sikkerhet, sier talsmann for det kinesiske forsvarsdepartementet Tan Kefei torsdag. Uttalelsen kommer kort tid etter at den kinesiske presidenten har gjennomført et omfattende statsbesøk i Russland. Møtet mellom de to presidentene var en historisk hendelse som vil forme verden og svekke USAs dominans og hegemoni.

Nyheten om at Russland og Kina nå skal styrke sitt militære samarbeid er bad news for Joe Biden og USAs hegemoni. En ny og mektig militær og økonomisk allianse som vil forme verden nå i endetiden er brutt frem. Russland og Kina har enorme militære muskler og er også i ferd med å få økonomisk dominans. Allerede nå har Bricks landene større økonomi enn det G-7 landene har tilsammen. I tillegg er det flere land som nå lukter på Bricks og flere land er i ferd med å kutte ut den amerikanske dollar i internasjonal handel. Saudi-Arabia er i ferd med å fase ut bruk av amerikansk dollar ved internasjonal handel og har inngått avtaler som betyr at oljen kan selges mot lokal valuta eller kinesiske yuam eller russisk rubel. Flere land ser ut til å søke i samme retning og dette har også vært tema hos CNN og Fox som begge har rapportert om flukten fra amerikanske dollar. Denne videoen forklarer hvordan USA og dollarens status nå er truet

https://www.youtube.com/watch?v=7naJ6SSXli8

USAs bruk av sanksjoner mot eksempelvis Russland og Iran har avslørt for mange land at et vennskap med USA kan koste dyrt. USA har gjennom mange år militærisert økonomien gjennom bruk av sanksjoner. Statsledere i flere land har forstått at å binde seg opp mot USA og amerikanske dollar ikke nødvendigvis er en fornuftig løsning. Dersom landet faller i unåde med stadig skiftende og mer woke regimer i Washington risikerer de å se sine investeringer i amerikanske verdier bli beslaglagt eller “fryst” av USA. Steve Turley tar i denne videoen opp temaet hvordan deler av verden er i ferd med å forkaste USA dollaren og den liberale woke ordningen Vesten representerer. I kveld meldes det også at Saudi-Arabia har søkt statsus som “partner” i den Russland og Kina kontrollerte Shanghai Cooperation Organization.

Link til WarNews 24/7s oppslag om saken

 

2 tanker om “Kina og Russland med tettere militært samarbeid -burde skremme Vesten

  1. Og det norske idiotregimet har bundet seg til den amerikanske masten og vil drukne sammen med den. Det gamle Arbeiderpartiet er kuppet av globalister og de borgerlige likeså. Kjønnsforvirrede pasienter er sluppet løs på restene av det gamle, trygge Norge sammen med masseimporterte mørkemenn fra verdens verste avkroker.

    Ikke rart det heter: “Det skal bli så ille som det aldri før har vært og aldri mer skal bli”. Våre barn og barnebarn er rett og slett kastet til ulvene av grådige statsledere med et perspektiv som ikke er lengre en nesa si.

    3
    1

Det er stengt for kommentarer.