Storjury vil tiltale tidligere president Donald Trump

Tiltalen dreier seg om utbetalinger Trump skal ha gjort til pornoskuespilleren Stephanie Clifford, kjent under artistnavnet Stormy Daniels, for at hun ikke skulle fortelle om et forhold de hadde hatt. Utbetalingen av de angivelige «hysjpengene» skjedde via Trumps tidligere advokat Michael Cohen noen uker før presidentvalget i 2016. Cohen har vitnet for storjuryen og erkjent at han betalte Stormy Daniels 130.000 dollar, nærere 1,4 millioner kroner. Dette var et utlegg han deretter fikk tilbakebetalt fra Trump, har han fortalt. Trump nekter for å ha hatt et forhold til Stormy Daniels og har kalt etterforskningen «en heksejakt». Han nekter også for å ha betalt henne for å holde tett.

4 tanker om “Storjury vil tiltale tidligere president Donald Trump

 1. Forstår godt at de som sitter på toppen av samfunnspyramiden bokstavelig talt føler seg hevet over absolutt alle andre.

  Trump, Netanyahu, Putin og andre i den mest ekstreme makteliten har alltid fått sin vilje. De har penger og politisk makt til å gjøre akkurat hva de vil. De hater demokrati og moderne systemer som behandler folk likt. Lovene gjelder ikke for dem. Trump har selv innrømmet det.

  Det triste er at slike menn får politisk støtte til sin umoral. Når de med giftige tunger skylder på ideologiske motstandere og jamrer om rettferdighet og likebehandling, er det nettopp dette de fullstendig gir blaffen i: De lever av urettferdighet og forskjellsbehandling. De hisser opp sine velgere til å se konflikt, krig og fiender overalt.

  Menn med makt innbiller folk at de taler deres sak. I virkeligheten skaper de en pyramide der de selv kan trone øverst. Hevet over alle andre.

  Lett å trekke paralleller til Jehova, herlighetspredikanter og der Führer. Ekstreme hierarkier, toppstyring, diskriminering og selvforelskelse er kultur, ikke natur. Det handler mest om ønsker og vilje. Så la oss i det minste prøve å behandle alle rettferdig og likt.

 2. Forstår godt at de som sitter på toppen av samfunnspyramiden bokstavelig talt føler seg hevet over absolutt alle andre.

  Trump, Netanyahu, Putin og andre i den mest ekstreme makteliten har alltid fått sin vilje. De har penger og politisk makt til å gjøre akkurat hva de vil. De hater demokrati og moderne systemer som behandler folk likt. Lovene gjelder ikke for dem. Trump har selv innrømmet det.

  Det triste er at slike menn får politisk støtte til sin umoral. Når de med giftige tunger skylder på ideologiske motstandere og jamrer om rettferdighet og likebehandling, er det nettopp dette de fullstendig gir blaffen i: De lever av urettferdighet og forskjellsbehandling.

  Menn med makt hisser opp sine velgere til å se konflikt, krig og fiender overalt. De innbiller folk at de taler deres sak. I virkeligheten skaper de en pyramide der de selv kan trone øverst. Hevet over alle andre.

  Lett å trekke paralleller til Jehova, herlighetspredikanter og der Führer. Ekstreme hierarkier, toppstyring, diskriminering og selvforelskelse er kultur, ikke natur. Det handler mest om ønsker og vilje. Så la oss behandle alle så rettferdig og likt som det går. Både ledere og følgere. Fattige og rike. Kvinner og menn. Gamle og unge. Dem som står utenfor og dem som er innenfor.

  Vi kan i det minste prøve.

 3. De fornekter seg ikke, den djevelske dypstatsskjøgen og kabalen som nå styrer vesten. I løpet av to år har de gjort USA om til en tredjeklasses bananrepublikk, satt verden på randen av tredje verdenskrig. Den politiske heksejakten mot Trump fortsetter. De er i ferd med å kollapse petrodollaren.
  Har tapt all troverdighet i Midtøsten. Banker kollapser, sendt økonomien fritt fall.
  Biden & hans banditter gjør alt for å ødelegge verden.
  Prosessen mot Trump viser hvor redd antikrist-systemet er for denne mannen.
  Dypstatsskjøgen har utvalgt en senil gammel idiot til å føre USA i undergang og ødeleggelse.

  2
  7
  • Oi, oi, Zz, pass deg så du ikke selvantenner!

   Skal se pedofeminister, klimahysterikere, homomafia og globalistskjøgen klarer å ødelegge jorden før Jehova selv starter sitt sadistiske endetidsslag? Ikke godt å vite hvem som er den største trusselen…

   Ser at de aller helligste på Søkelys krangler om ørkengudens masterplan. Planlegger Jehova Allah å henrette milliarder av mennesker for evig og alltid for deres ulydighet mot guddommens hatefulle lover og hans forutbestemte plan – eller vil Jehova like godt holde alle levende og døde i live for å sende dem til ekstreme smerter og lidelser i all evighet?

   Sammenliknet med Bibelens omnipotente Cthulhu er kanskje ikke verdensjødedommen og piggtrådmusikken så fryktelig likevel? Trump og hans gode venner i Kreml og Nord-Korea truer med atomvåpen for å stoppe forskrekkelige antirasister og rødstrømper. Demokrat og toleranse,, fornuft og frihet er noe stort tull!

   God påske! Måtte ingen selvantenne, men velge kjærligheten så de får leve lenge i landet!

   😘😘😘

   2
   1

Det er stengt for kommentarer.