Kenneth Copeland vil befri kristenheten fra reformasjonen “Den kirkedemonen har falt!”

Den falske profeten og vranglæreren Kenneth Copeland som foruten å bruke Guds navn til å berike seg selv, er nå en ivrig talsmann for å forføre kristne til å vende tilbake til det katolske mørket. (Foto: Søkelys)

Den religiøse bedrageren og velstandsforkynneren Kenneth Copeland har i en årrekke fremstått som en av USAs mest grådige tele-evangelister som ikke bare har hentet ut det mest nødvendige til seg selv og sin familie. Predikanten som har sitt eget jetfly av typen Gulfstream V til flere millioner dollar sier at han har behov for sitt personlige jetfly for å unngå å treffe på demonene. I likhet med Jesse Duplantis og Creflo Dollar som begge er falske profeter og religiøse svindlere mener Copeland at han som kongesønn har krav på et liv i luksus og overflod, og han lever høyt og råflott på hjordens bekostning. I følge nettsiden Beliefnet skal Kenneh Copeland være god for over 760 millioner dollar, noe som gjør han til USAs mest pengekjære predikant. Av andre navn på listen over de sju mest pengesterke predikantene finner vi navn som Pat Robertson, Benny Hinn, Joel Osteen, Creflo Dollar og Rick Warren.

Avdøde Tony Palmer og Kenneth Copeland jobbet iherdig for å forene evangeliske kristne med pavekirken.

Den kontroversielle velstandspredikanten og lykkejeger Kenneth Copeland fortsetter sitt korstog for å skape enhet mellom evangeliske kristne og katolikker. Den omstridte predikanten fikk nok enkelte til å hoppe i stolen da han under et interreligiøst treff gikk ut og hevdet at den “kirkedemonen” som er ansvarlig for reformasjonen er falt. Den falske profeten har gjennom flere år tatt til orde for å føre karismatiske kristne og pinsevenner tilbake til “moderkirken” som  reformatoren Martin Luther omtalte som Antikrist og som mange kristne mener er Babylon Den Store Skjøge i Johannes Åpenbaring. Uansett hvorvidt den katolske kirke er skjøgekirken eller ikke, er  den katolske kirke i voldsom grad preget av falsk lære og bedrag, og et et kirkesamfunn som står svært langt fra reformatorisk kristendom. Når Kenneth Copeland nå hevder at den reformatoriske “kirkedemonen” har falt, tar han styggelig feil, for det finnes millioner på millioner av evangeliske kristne som fremdeles lever og holder  fast på de viktigste reformatoriske tesene som Martin Luther så modig proklamerte. Skriften alene, troen alene, og Kristus alene. Opprøret mot det katolske mørket lever i beste velgående på tross av hva den falske profeten og forføreren Kenneth Copeland hevder og lærer. Kenneth Copeland som har brukt et helt liv på å spre falsk velstands-teologi og slik gjort seg selv rik på Jesu navn, er og forblir en falsk profet, en vranglærer og hans forkynnelse er ikke noe annet enn en åndelig gift som kan drepe alt sant åndelig liv. Her er den falske profeten som mener at “kirkedemonen” som forårsaket reformasjonen er død:

https://www.youtube.com/watch?v=S-192GfKIbk&t=39s

 

 

 

 

 

 

27 tanker om “Kenneth Copeland vil befri kristenheten fra reformasjonen “Den kirkedemonen har falt!”

 1. https://bibelogtro.wordpress.com/2015/06/29/den-katolske-kirkes-morke-hemmeligheter/

  Les her de rystende historiene om evangeliske kirker som lar seg lokke til å skrive under økumeniske dokumenter som i bunn og grunn er en del av den katolske kirkes strategi for igjen samle kristenheten under pavestolen. Evangeliske kristne draes mot den katolske kirke pga av lunkenhet og mangel på gudsfrykt i egne rekker. Den liberale utglidningen vi opplever i våre menigheter får bibeltro kristne til å ønske seg mot den katolske pga deres fasthet til sin lære og vilje til å stå opp mot det politisk korrekte. Men, er bibeltro kristne klar over hva den katolske kirke virkelig lærer? Er bibeltro kristne klar over hva slags vranglære vi står overfor? Når alt kommer til alt viser det seg at den katolske kirke befinner seg langt borte fra evangelisk kristendom, ja bibelsk kristendom. Her finner man ikke, NÅDEN ALENE, TROEN ALENE og SKRIFTEN ALENE !

  Les artiklene i linken og vær med å spre dem videre, denne informasjonen bør vi alle sitte inne med.

  • Har du flere billetter igjen for det forkynnelses møtet med Fred Phelps Jr, Richard ? Jeg vil gjerne ha to biletter, en til meg og en til min mann, hvis det er mulig.

   1
   2
  • Hei Ågot!

   Du vet jo at Smyrnamenigheten har enerett på billetter til disse møtene! Det betyr jo at du sikkert har gratisbilletter da du er medlem der!

   Bare hyggelig å kunne hjelpe!

  • Siden du er en observerende observant observatør, Richard… Synes du det har blitt færre eller flere likekjønnede orgier på Flekkerøya etter at Smyrna Menighet reiste denne saken for et år siden ?

  • Hei “Ågot”!

   Tror ikke Smyrna Menighets fokus på Flekkerøya har hatt noen betydning for likekjønnede orgier på Øya.

   Fra Store Norske Leksikon:
   “Orgie, religiøs handling, opprinnelig hemmelig gudsdyrkelse som bare innviede hadde adgang til.”

   Hva som skjer av hemmelige hemmeligheter er og forblir hemmelige hemmeligheter!

   Så lenge de er hemmelige og at det medfører at ingen vet om dem, så medfører jo det at når ingen vet om dem så er det jo heller ingenting som skjer av orgier, fordi ingen vet om dem. Så jeg kan med hånden på hjertet si at det finnes ingen likekjønnede orgier på Øya. Det som er skjult skal ikke vi bry oss om, bare det som er åpenbart:

   Det som er skjult, hører Herren vår Gud til, men det som er åpenbart, tilhører oss og våre barn til evig tid, så vi skal holde hvert ord i denne loven. (5.Mos 29:29)

 2. Synes religiøse skal få holde på så lenge de ikke skader noen. Men det er det faktisk svært mange som gjør dessverre.

 3. Hei Kjell, er det mulig at du kan legge ut linken til tures blogg? Har rotet vekk siden og finner ikke lenken igjen her.

 4. Ja , vi venter på nye innlegg på denne viktige nettsiden. I mellomtiden kan du gå inn på min blogg : turestril.blogspot.com og lese mitt siste innlegg om et Bibelsk legemiddel som er billig og hjelper meg og trolig mange andre.

  I motsetning til andre har jeg absolutt ingen inntekter av min blogg – jeg skriver bare av ren glede ! Hilsen Ture

  • Hei ture, jeg er innom bloggen din hverdag for å lese deg.
   Vi har vært på en dagstur til sætra vår i dag, fantastisk vær der oppe i dag. Sitter ute på vollen og ser utover et nydelig terreng med ei ganske stort fiskevann ca. 100 m fra sætra.

   Mvh RJ

 5. Jeg har et lite innlegg i dag på min blogg som jeg kaller : Amerikabrevet

  Samtidig går mine tanker til Lebesbymannen og hans syn i 1907. Han ” ser ” franske fly over Sør-Norge i kamp – og skjønner ingen ting av dette. Som kjent ble jo NATO opprettet rett etter siste verdenskrig.

 6. Jeg så på TV at regnbue-flagget vaiet på statsministerboligen for et par dager siden – og undres.
  Jeg husker tilbake noen år da ordet ” askefast ” oppstod. Om jeg husker rett så var det vulkanen på Island som spydde ut lava og røyk slik at flyene ikke kunne lande flere steder – også på kontinentet.
  En tidlig morgen gikk jeg ut for å hente avisen. Da slo en kraftig stank av svovel mot meg. Det var vulkanen på Island som var opphavet til denne fæle inn påtrengende duften.

  I Sodoma og Gomorra nyttet Vår Herre ild og svovel for å utrydde de to byene -der homofili blomstret i følge Bibelen. Ellers kjenner vi fra Skriften at den Allmektige også bruker tørke som virkemiddel som straff for synder. Her hos oss er det påny tørke – og jeg har igjen startet pumpe for å vanne potetåkrene mine.

  På Østlandet står kornavlingene i fare for å tørke bort. Hvordan det går med potetavlingene vites ikke av meg – men disse er nok også utsatt i Sør-Norge.

  Tidligere var det en forskrift som påla de ansvarlige å lagre korn i landet til ett års forbruk. I dag er denne borte – og våre kornlagre forsyner oss bare en måned eller to. Jahve er en streng Gud som ikke tåler synd – og HAN er meget handlekraftig – og kan iverksette tiltak på meget kort tid. Jeg følger med i spenning…….

 7. Er noe alvorlig på gang ?

  Jeg må bare være ærlig : I natt og i dag har jeg hatt det vondt – av uforståelige grunner. Ofte skjer det forferdelige ting når jeg får den følelsen. Vi vet at president Trump kommer til Europa om en ukes tid – for å være med på NATO-møtet. Videre skal han møte Putin i Finland like etter dette.
  Russerne følger med på tørke-katastrofen i Norge. Nett-trollene i St. Petersburg har nok kapasitet til å sette vannforsyningen her ut av kraft med enkle grep – det har PST advart mot i 2017.

  Jeg vet ikke hva som skjer : Men jeg er glad for at jeg ikke er statsminister i Norge. Selvforsyningsgraden av matvarer var på bare 38 % før tørkekatastrofen satte inn her.

  Men Israel har også vannmangel : Gennesaretsjøen er 3-4 meter lavere enn normal vannstand.
  Regnbue-flagget vaiet på statsministerboligen for få dager siden. Tel Aviv er kjent som en homse-by av rang.
  Jeg venter på at denne nettsiden blir oppdatert – den er viktig for oss kristne !

  4
  1
 8. Også Nord-Europa har tørkeproblem

  Jeg så på NRK Dagsnytt 18 i kveld der generalsekretæren i Bonde-og småbrukarlaget var i studio. Temaet var å skaffe fór til norske bønder. Han opplyste at Nord-Europa har tilsvarende tørkeproblem som Norge – så det var nok ikke mulig å skaffe dyrefór derfra.
  Ja , da kan jo disse landene også få problem med å skaffe nok jordbruksvarer til sine egne innbyggere. Skal vi importere mat derfra kan det bli ” svindyrt “. Jeg snakket med en nabo i dag. De hadde kjøpt 1,5 kg pose med poteter og betalt ca 50 kroner for posen. I tillegg var disse potetene både bløte og smakte dårlig.
  Jeg så at de billigste potetene hos Rema 1000 var ca 23 kroner pr. kilo for et par dager siden.

  • Hei Ture.
   Ja du har helt rett, Guds dommer starter ofte med tørke, derav kommer hungersnød, så kommer sykdommer/pest og vil ikke det norske folk da høre og bøye knær og tilbe Jesus så kommer sverd/krig.

   Dommene starter rolig og forsiktig, for Gud er en nådig Gud slik at han ser det an, om menneskene vil omvende seg til Ham. Hvis ikke så kommer sterkere lut.

   Nå bruker jeg å kjøpe potet på høsten ca. 100 kg. for 150 kr. Hvordan det blir til høsten vet jeg ikke, men potetkålen ser stusslig ut på åkrene her om kring, så Ture du er både klok og heldig som har egen potetåker.

   Jeg håper at flere kristne ser tegnene i naturen, og forbereder seg på det som kommer. Alle har vi lest om hestene med sine ryttere i åpenbaringen og det er den sorte hesten som rir mot nord, og med ham så kommer lite og dyr mat, og den hvite hesten følger hakk i hel, sier Guds Ord

   Så vil noen tenke at til neste år blir det bedre, nytt år med nye muligheter. Hvis du tenker etter, tror du det med deg selv? Når Norge nå går inn i trengsler, prøvelsene og dommens tidsalder.

   Nå har Jesus lovet oss at vi skal få unnfly det som skal komme over jorden, for den som er funnet verdig til det, men Har også lovet oss trengsler, prøvelser og farer, for å rense sitt folk. For vår tro skal også bli satt på prøve, for å se om den holder mål.

   Dere vet at satan har krevd å sikte oss som hvete, for å se om han finnet noen urenheter og synd for å ta oss for, men vi er jo tilgitt for våre synder og urenheter.

   Ja det er sant, hvis vi angrer og ber om tilgivelse. Men sann anger er også omvendelse, for våre urenheter og begjær, og der har jeg en jobb å gjøre, og sikkert flere med meg.

   Så jeg oppfordrer alle til å gjøre som Ture, det å forberede seg til den stormen som kommer. Både åndelig, fysisk og med helliggjørelse, slik at det ikke blir å finne noen urenheter i melet når det siktes.

   Mvh RJ

  • Jeg ser at det snek seg inn en trykkleif her. Det skal være 100 kg for 450 kr.

   Mvh RJ

  • Interresant, interresant. Holder på å spare opp et lite vannlager. Selvom det begrenser seg for hvor mye vann man har mulighet til å oppbevare. Det er mye vann med kullsyre ute i butikkhyllene, men fortrekker vann uten. Mannen min kjøpte de åtte flaskene uten i går, og da var det tomt for de i hyllene, selvom de sannsynligvis hadde flere på lager. Har kjøpt litt og litt.

   Tenker virkelig på om det kommer en vannkrise og hvor fort butikkene kommer til å tømmes for det meste. RJ, tror du har rett i at det er dårlige og alvorlige tider som ligger foran oss her i Norge også. Veldig mange har eller tar seg ikke tid til å reflektere over hvilken situasjon vi virkelig befinner oss i, og tror at velstanden i landet vil være stabil i lange tider.

   Tørrvarer som flatbrød/knekkebrød/kjeks ol, + hermetikk for en tid er også viktig å ha lagret for dårlige tider. Dette er tanker jeg har gjort meg for endel år siden, men nå er jeg begynt å kjenne at det haster å lagre mer så man kan klare seg for en stund. Det er ikke for ingenting at myndighetene i Tyskland for et eller to år siden, anbefalte befolkningen om å ha mat og vann for en eventuell krise som krig. Også i Norge har dette kommet anbefalinger om dette.

 9. Alle mennesker strever med synd av ulike kategorier, hva er det som får oss til å synde? Som alle vet er det menneskets natur som er årsaken til det.
  I Guds ord står fire ord som er verd å legge merke til.

  Det står: Du skal ikke begjære.

  På Norsk blir det: Du skal ikke ha lyst på.

  Problemet med synd er at: Det smaker så godt. (for kjødet)

  Etter den søte kløen kommer den sure svien. Altså etter vi har syndet kommer angeren, inntil neste gang vi faller igjen, og slik fortsetter det til vi tar angeren på alvor, og omvender oss fra synden som vi egentlig liker så godt.

  Av egen erfaring så lønner det seg ikke å gape over for mye på en gang, men ta å legge en og en synd av gangen under Jesu blod. (helliggjørelse)For vi har en kamp med oss selv (åndskamp) å gjøre, samt vanens makt. Kampen står i vårt sinn, det er selve kamparenaen.

  Det står skrevet: For fra hjertet kommer onde tanker, mord, ekteskapsbrudd, hor, tyveri, falskt vitnesbyrd, spott.
  De er fulle av all slags urett, umoral, pengejag og ondskap, av misunnelse, mordlyst, strid, svik og falskhet. 30 De farer med sladder og baktalelse, hater Gud og bruker vold, er overmodige og skryter og finner på all slags ondt, de er ulydige mot foreldre, 31 uforstandige, upålitelige, ukjærlige og ubarmhjertige.

  Hvis vi nå ser på disse ordene som beskriver vår syndige natur, så ser vi at de
  stort sett faller under tre kategorier.

  Makt. Penger og Sex. i alle dets avskygninger, og alle disse tre kategoriene bruker løgn. Løgnen blir da selve skjulestedet, for å benekte onde gjerninger.

  Vi skal alle frem for Kristi domstol, og da skal alt vi mennesker har hatt i sinnet komme for dagen.

  Å sier du det du?
  Alt vi har hatt i vårt sinn?
  Den var ganske drøy du.

  Da kan vi bare tenke med oss selv, hva vi til alle tider har begjært og at lyst på, og ikke bare det men også alt vi har følt på, og alt det vi har tenkt og følt og sakt om andre mennesker, og det stopper ikke der, alt vi har villet gjøre, men tok oss inn igjen. Og alt vi har gjort, (utført gjennom kroppen)

  Det er dette som skiller ut geitene fra sauene, og det er Gud som skal skille disse to flokkene, ut i fra hva Han ser i våre hjerter. Så på sett og vis så er det vi selv som skiller oss ut i den ene eller den andre flokken.

  Og dette er Guds visdom, at vi selv dømmer oss selv til høyre eller venstre side for Gud, for Han dømmer oss etter vårt sinnelag og gjerninger, alt etter det som bor i våre hjerter.

  Dette til ettertanke, for de som tenker.

  Husk dette: Det er sinnet vårt som er kamparenaen.

  Da vi nå har en stor øversteprest som har gått gjennom himlene, Jesus, Guds Sønn, så la oss holde fast ved bekjennelsen! 15 For vi har ikke en øversteprest som ikke kan ha medlidenhet med oss i vår svakhet, men en som er prøvet i alt på samme måte som vi, men uten synd. 16 La oss derfor med frimodighet tre fram for nådens trone, så vi kan få miskunn og finne nåde som gir hjelp i rette tid.

  Mine kjære, når vi har disse løftene, så la oss rense oss for all urenhet på kropp og sjel og fullføre vår helliggjørelse i frykt for Gud.

  Mvh RJ

  • Til : RJ

   Du skal ikke begjære skriver du. Underlig – det var nettopp dette min kone og jeg diskuterte for to-tre dager siden. Vi snakket om den gamle nynorsk-katekismen der det er nevnt at man ikke skal begjære: – andre sine tjenestefolk , okse, asen osv…( mange gjør narr av slike formuleringer ).

   Men dette er rendyrket sannhet ; tror jeg. Om du misunner din neste for et eller annet – så vil det føre til at du selv mister din egen kraft – og gjennomføringsevne. Guds ord er sannhet !

   Ja , det er uhyre mye klokt i det du skriver i dette innlegget !

   Mvh

   Ture

  • Hei Ture.

   Misunnelse er en bakterie jeg ikke har, derfor har jeg nå gått å lurt på hvordan misunnelse kan ta fra et menneske kraft og gjennomføringsevne.

   Han du forklare det for meg hva du mener?

 10. ” Seljumannamesse ” 8. juli : til minne om Sankta Sunniva på øya Selja

  Biskopen i Bjørgvin hadde ikkje tenkt å feira 950-års jubileum for dette bispesetet på den vesle øya Selja i Selje kommune – Sogn og Fjordane. Men vår vørde Dronning krov at slikt skulle markerast – og ho kjem dit sjølv 8. juli . All ære til henne for dette initiativet : Ho og Kongen har vore der for mange år sidan.
  Hit kjem både bispen i Bjørgvin samt den kvinnelege bispen i Nidaros og den katolske bispen – etter påtrykk frå Dronninga vår.
  Her vart bygd eit munkekloster – der ruinane framleis står og fortél om farne tider. Eg gjekk stien opp mot denne hóla – for mange år sidan – der Sunniva vart funnen etter at fjell-massar hadde rasa ut – og stengd henne inne. Ho skulle ha vore like heil og dufta godt – sa dei som fann henne – etter fleire år. Rett nedanfor denne hóla ser ein grunnmuren til ei kyrkje som skal vera bygd av Olav Tryggvason – om eg hugsar rett.

  Me budde på Selje hotell denne veka. Dette hotellet vart oppkjøpt av innvandrarar frå Sverige for nokre år sidan. Dei er no dømde til lange fengsels-straffer for å ha sett fyr på hotellet – no ligg det berre brannruinar att der.

  Den gong var Selje hotell eit såkalla Spa-hotell. Der var det tilsett ei dame kring 40 år som var fysioterapeut. Eg kom i kontakt med henne medan ho ” knadde ” meg ( forstå det rett ). Då spurde eg henne rett ut : – Du som er herifrå ; er det noko i alle rykter som går om Sankta Sunniva – eller det heile berre tull ?

  Då svara ho slik : Eg har ein son som går i små-skulen. Klassen reiste med båt ut til den vesle tre-kaien på Selja og gjekk i land for å overnatta i telt. Dei hadde det kjekt – og det var mykje gøy og leven i telta denne kvelden. Då det tok til å mørkna i teltet der guten hennar låg ; tok det til å lysa eit kraftig lys frå litle-fingeren til ein av gutane . Då kom alvoret – og det vart tyst i teltet…..

 11. Til : RJ
  Om misunnelse og ditt spørsmål til meg.
  Det er gode grunner til at Skriften formaner oss. Bryter vi disse ; så vil det utvilsomt få konsekvenser for oss.
  I den gamle nynorsk- katekismen jeg hadde lydde det slik : – du skal ikkje trå etter…

  Så var det ramset opp mange ting , bl. a . ; din nestes hustru , tjenestefolk , okse asen osv.

  Min livserfaring med folk som misunner andre ; er at de ikke får til noe selv. De bruker opp sin energi på å misunne. Dette har jeg mange eksempler på her lokalt. Jeg har mange sykdommer og lyte ; men akkurat misunnelse har jeg heldigvis lite av. Tvert om syns jeg det er hyggelig at folk får til noe og gjerne anskaffer seg et eller annet – om dette er gjort på ærlig vis.

  Men ble du RJ noe klokere av dette ? Altså : Misunnelse er å bryte Skriftens ord – og slikt får alltid konsekvenser for oss syndige mennesker. Tenk på David – han ville ha kona til Urias. Dette fikk store konsekvenser for ham !

  • Ja, jeg forstår nå hva du mener, tror jeg. Akkurat på samme måte som krangling/hissighet stjeler energi og passiviserer et menneske.

   Har jeg forstått deg riktig da?

   Mvh RJ

Det er stengt for kommentarer.