Justin Peters til Stavanger i mai for å tale over temaet «Vokt dere for de falske profeter!»

Justin Peters til Salem Stavanger fra 8 til 10 mai

ulv-sauGuds Ord advarer mot falsk lære og forførelse innad i den kristne flokken. Vi lever i en tid der dette er høyaktuelt, og det er slik at ikke alle som bruker Bibelen vil oss det beste. Vi vil med denne konferansen sette lys på dette tema, falsk lære og forførelse i lys av Guds Ord. Hvem er de? Hva lærer de? Hvordan avsløre dem? Dette blir noe av det du får høre om disse dagene. «For jeg vet at når jeg har dratt bort, vil glupske ulver trenge inn hos dere, og de skåner ikke hjorden. Og blant dere selv skal noen menn stå fram og fare med vrang lære for å trekke disiplene med seg.» (Apg 20:29-30)

Taler under denne konferanse blir Justin Peters. Justin driver Justin Peters Ministries som justin-petersførst og fremst forkynner mennesker evangeliet om Jesus Kristus, men som også har spesialisert seg på tema åndsstrømninger og falsk lære. Justin og hans kone Kathy er også med i Grace Community Church i Oklahoma. Justin er veldig kjent for sine undervisninger om trosbevegelsen som heter «Call of Disernment». Justin er en ettertraktet forkynner rundt om i verden. Dette blir en helg du ikke vil gå glipp av. Hensikten med denne konferansen er å utruste de hellige, og advare slik at ikke mennesker skal fare vill, til Jesu ære. «Da forstod de at det ikke var surdeig i brød de skulle passe seg for, men fariseernes og saddukeernes lære». (Matt 16:12)
Konferansen blir holdt fredag 8 mai til søndag 10 mai. Konferansen er gratis, men det blir tatt opp kollekt. Håper vi sees til en helg med Bibelsk undervisning som vi vanligvis ikke hører så mye om.

Program for konferansen
Fredag kl. 19:30 – Seminar: «Farlige doktriner/lære»
Lørdag kl. 11:00 – Seminar: « Underlige manifestasjoner» (Med spørsmålsrunde etter talen).

Lørdag kl. 19:30 – Seminar: «Smertelig helbredelse» (Med spørsmålsrunde etter talen).

Søndag kl. 11:00 – Møte: «En utvalgt ætt, et kongelig presteskap, ett hellig folk» (1.Pet 2:9-10)

Søndag kl. 17:00 – Seminar: «Toleranse, gode gjerninger og snillhet, det kristne budskapet?»

salem-stavanger

 

 

6 tanker om “Justin Peters til Stavanger i mai for å tale over temaet «Vokt dere for de falske profeter!»

 1. Tar gjerne turen dit. Er jo nærmest i mitt nabolag:-) Har lenge lurt på hvem de er disse falske profetene og forkynnerne. Alle har jo oppfatninger om det, og beskyldningene hagler i alle retninger. For egen del, tror jeg de flest av dem er samlet på God-Tv; Benny Hinn, Kenneth Copeland, Creflo Dollar, Joyce Meyer, Hagin Jr, Todd Bentley m.fl. Men, for all del, hvem er vel jeg til å dømme.
  Denne karen, som annonseres her, har jeg aldri hørt om før, og det er helt sikkert noen som mener han også står for falsk lære?:-)

  • Han er ganske kjent i USA, men ikke her i Norge. Han er grundig, dyptpløyende og anerkjent i statene. Han medvirket til at denne gutten som var medforfatter til boken “Gutten som kom tilbake fra himmelen” kom frem med sin historie om å ha løyet. Justin Peters konfronterte ved et tilfelle Todd Bentley live. https://www.sokelys.com/?p=4228

   Det er spesielt den type forkynnere du nevner fra God TV som Peters tar et grundig oppgjør med.

 2. Problemet er at mange kristne ikke kjenner Bibelen grundig nok. Da er det lett for falske profeter å lede folk inn på ville veier. Da Todd Bentley herjet som verst var det mange norske pastorer som valfartet til Lakeland. Hvor i all verden var deres dømmekraft? Noen minutter på God tv var nok til at man forsto at dette var en falsk profet. Men dette forsto ikke disse pastorene. Dersom de hadde konsentrert seg mer om bibellesing og bønn så hadde de ikke latt seg besnære av falsk lære og falske ‘under’. Hvilken tilstand er det i en menighet når pastoren er så blind?! Visjon Norge har også hatt tvilsomme utenlandske forkynnere, bl.a. en amerikansk kvinne (husker ikke navnet) som hevdet at når hun ba for mennesker kunne de dagen etter oppleve at deres tannfyllinger var erstattet med gull!

  • Gullstøv og englefjær er jo ikke akkurat det en kristen skal søke etter. Jesus sa: Søk først Guds rike og hans rettferdighet,” Jeg stiller faktisk spørsmål med dømmekraften til norske pastorer og ledere som lar seg besnære av slike triks. I vår tid trenger vi pastorer som søker Gud i bønn og bibel og ikke alle disse som farter verden rundt på jakt etter åndelig glitter og stas. Todd Bentley var forholdsvis lett å avsløre og den ånd som preget hans BAM BAM møter var ikke Guds ånd. Jeg var faktisk forskrekket over at den daværende Oaselederen så lett fikk seg til å rope at dette var Guds verk. Det skremmer meg temmelig mye når viktige ledere er såpass blinde.

  • I slutten av august for 3 år siden, var Todd Bentley i Stavanger, og holdt møter 3-4 kvelder i strekk, i privat regi. Han hadde med seg Heather Clark. Hun synger veldig fint. Jeg var der(av nysgjerrighet) samtlige kvelder, og det var fantastisk lovsang første timen hver kveld. Talen til Bentley, var i all hovedsak unnskyldninger, beklagelser osv osv.
   En stund etterpå, et år eller noe sånt, var han på God-Tv, og var gjennom et flere timer langt intervju med Rory Alec, der han måtte svare for seg, og ydmyke seg fullstendig(ironisk nok at det var nettopp Rory Alec som sto for dette). Etter det fikk han et par opptredener på fjernsynet, men så har det vært stille. Uvisst av hvilken grunn?
   Det er så mye rart i verden, også i “kristenverden”. For snart 4 år siden, var jeg på en konferanse i IMI-kirken, der blant annet Mark Stibbe, som er spesielt opptatt av farsrollen, har skrevet bøker og fremsto som den “perfekte” far. SÅ smalt det; han forlot konen, etter å ha vært utro med en annen, og forlot kona og 5-6 barn for å være med denne kvinnen! Antakelig hadde han dette forholdet da han talte i IMI, for det var like etterpå at dette kom frem! Han skulle hatt ei vedskie i trynet!!!! Boka som jeg kjøpte gikk i papiravfallet…

  • Jeg så Todd Bentley var i Afrika i sommer igjen for noen møter. Vet ikke om han har vært mer på God tv siden de fulgte hans afrika korstog. Han virker ennå som evangelist men hans kalender er ikke akkurat fullbooket http://www.freshfireusa.com/events
   Noe som kanskje forteller at han ikke har enorm seier, fremgang og suksess. Det er mye rart i kristenverden. Mange som tar feil valg og ikke akkurat skaper gir troende et godt omdømme.

Det er stengt for kommentarer.