Journalist Douglas Murray: USA er på randen av borgerkrig

Tungt bevæpnet milits som blant annet består av tidligere militære og tidligere politifolk utfordrer nå Antifa og Black Lives Matter fascister fra venstresiden. Med et fraværende politi er det ikke mye som skal til før vold og skyting oppstår

Mange røster har advart om de skjebnedager USA befinner seg i. Frem mot valget vil bråket, uroen, opptøyer og volden fortsette -og både Demokratene, Republikanerne og president Trump virker ute av stand til å stoppe galskapen. USA har ikke vært mer splittet i nyere tid enn det de er nå, og på grunn av høstens valg, politisk uenighet og ubotferdige hjerter -driver USA stadig dypere inn i mørket. Amerika ser ut til å drifte mot en uunngåelig konflikt som vil kunne føre til drepte og skadde. Hatets ild er tent i Amerika, og stadig flere frykter borgerkrig. En borgerkrig anno 2020 vil fortone seg annerledes enn den forrige borgerkrigen i USA. Mens det da var klare geografiske fronter, organiserte militære enheter og Nord mot Sør, -vil en borgerkrig nå bli utkjempet i storbyer og forsteder. Mann mot mann, nabo mot nabo. En som ser USA drifte mot borgerkrig er Douglas Kear Murray er en britisk skribent, journalist og kommentator. I en video publisert på YouTube uttrykker Murray bekymring for valget i november og situasjonen som nå råder grunnen. Selv om vi kanskje ikke helt klarer å ta det inn over oss, er det faktisk slik at mange frykter borgerkrig eller en borgerkriglignende forhold i Amerika. Selv om det på en måte virker utenkelig, er situasjonen uforutsigelig, og det vi kanskje trodde knapt var mulig, kan faktisk komme til å skje.

Facebook Comments

12 tanker om “Journalist Douglas Murray: USA er på randen av borgerkrig

 1. “the Scriptures are plainly telling me: that Trump is the antiChrist prophesied in the Scripture – the “MAN OF SIN” whose “COMING” will set the world on fire; that he is in fact what the Scriptures say he is –

  “The Bloody and Deceitful Man” (Ps. 5:6)
  “The Wicked One” (Ps. 10:2-4),
  “The Enemy” (Ps 10:18),
  “The Adversary” (Ps. 74:8-10),
  “The Violent One” (Ps. 140:1),
  “The Spoiler” (Isa. 16:4; Jer. 4:26),
  “The Nail” (Isa. 22:25),
  “The Profane Wicked Prince” (Ezek. 21:25-27),
  The Vile Person” (Dan. 11:21),
  “The King of Fierce Countenance” (Dan. 8:23),
  “The Desolator” (Dan 9:27).

  https://www.antipasministries.com/letters/letter020.html

  Det går mot val i USA. Om Trump blir vinn valet så er han definitivt den komande Antikrist.
  http://www.biblebelievers.com/Pink/antichrist19.htm

  “It would appear that the first thing revealed in prophecy concerning the Antichrist’s dealings with Israel is the entering into a “covenant” with them. This is mentioned in Dan. 9:27: “And he shall confirm the covenant with many for one week” i.e. seven years. The many here can be none other than the mass of the Jewish people,…”
  Men Antikrist bryt pakta
  “And your covenant with death shall be disannulled, and your agreement with Hell shall not stand;..

  3. november får me svaret.

  • Vi vet svaret.
   Trump vinner.
   Han er ikke antikrist.
   Det blir bråk.
   Og folk vil hate enda mer f.o.m. 3.nov.

 2. Splittelsen har vært i USA lenge. De siste 50 år har det bygget seg opp. Den kom til overflaten under Trump. Det er de liberale antikristelige kreftene som har vokst og kommer nå til syne i fult monn. Dette er krefter som jobber mot å oppløse kjernefamilien og nasjonalstaten. Snart får man ikke kalle noen for han eller hun. Det er en langsiktig planlagt strategi som har som mål å utslette kristendommen og de kristne grunnpilarene i samfunnet. Trump jobber for å få tilbake den konservative kristne grunnpilaren i samfunnet, og dermed så raser den liberale elite og liberale mennesker som har kastet Gud og bibelen på dør. De fråder av raseri og er villig til å skape borgerkrig og drepe for å få igjennom viljen sin. Det vi ser nå er bare begynnelsen.

  3
  1
  • Antall drap i USA begått av høyreekstremister, nasjonalkonservative hvite som hater liberalisme, sekularisme og demokrati, er omtrent 200 (!) ganger flere enn drap begått av gærne venstreekstremister. Det blir garantert flere konfrontasjoner, men ikke borgerkrig. De voldsromantiske hatgruppene og patriotiske dødsskvadronene har vokst ekstremt under Trump, men Biden og hans lag vil forsøke å roe gemyttene og forene. En god plan.

   Synes ikke det karismatiske kristenfolket har vært særlig gode på å stoppe splittelse og dempe hatretorikken. Men tåkefyrster og dommedagsprofeter lengter jo etter kaos og konflikt for å oppfylle spådommene i de antikke ørkentekstene.

   Dessuten gjør og sier landets nåværende president absolutt hva som helst som tjener hans eget gjenvalg. Han hauser og hisser opp, og støtter ensidig, fordi han personlig tjener på det.

  • Petra Pan er så hjernevasket av MSM og globalfascistene at hun ikke lenger godtar annet enn venstreekstremistiske forklaringsmodeller. Hun er utsendt av sine likesinnede for å undergrave en religiøs nettside hun i sin ateistiske iver er sterkt imot.
   Vender hun ikke om før dommedag starter vil vi høre angstskrikene hennes før hun får slippe inn i det evige mørket. Det er et trist syn.

 3. Skrifta fortel at USA vil ha borgerkrig på slutten før øydelegginga kjem over landet.
  https://www.youtube.com/watch?time_continue=1564&v=5fadLGSJ-Yk&feature=emb_logo

  På slutten vert jødane bedd om å forlata USA og venda heim før det fullstendige ragnarokk rammar USA.

  “For alle folkeslag har drukket
  vredens vin fra hennes horeri,
  jordens konger har drevet hor med henne,
  og kjøpmennene på jorden er blitt rike
  av hennes overdådige luksus.»
  4 Fra himmelen hørte jeg en annen røst:
  «Dra bort fra henne, mitt folk,
  så dere ikke tar del i hennes synder
  og ikke rammes av hennes plager.

  5 For syndene hennes har tårnet seg opp helt til himmelen,
  og Gud er blitt minnet om all den uretten hun har gjort.

  6 Gi henne igjen like for like,
  ja, gi henne dobbelt tilbake for alt hun har gjort,
  og skjenk dobbelt opp til henne
  i begeret hun selv har skjenket opp.”

  https://www.youtube.com/watch?time_continue=3&v=EKBjeiYkz44&feature=emb_logo

  Jeremias 52 fortel at ingen kjem til å kunna bu der i framtida.

  “Se, jeg kommer mot deg, du ødeleggerfjell,
  sier Herren,
  du som ødelegger hele jorden.
  Jeg løfter hånden mot deg,
  velter deg ned fra klippene
  og gjør deg til et utbrent fjell.

  26 Ingen skal ta stein fra deg
  til hjørnestein eller grunnmur,
  for du skal bli til ørken for alltid,
  sier Herren.
  Havet har steget opp over Babel,
  hun er dekket av brusende bølger.

  43 Byene hennes er blitt til ørken,
  til et tørt og øde land.
  Ikke et menneske bor i dem,
  ingen drar igjennom dem.
  Mitt folk, DRA UT fra henne!
  Hver og en må berge sitt liv
  fra Herrens brennende vrede.”

  1
  1
  • For noe tull. Det er falsk RELIGION jordens konger har drevet åndelig utukt med. Og det er religionene som snart skal knuses av sine elskere nasjonene.

   Det heter videre at etter at nasjonene endelig har knust den religiøse skjøgen “skal det ikke lenger høres lyden av brud og brudgom der”. Dette er som alle vet nettopp i kirkene.

   Falsk religion har vært nyttige idioter for nasjonene opp igjennom tidene.Mot betaling. Derfor kaller Jehova dem for åndelige horer. Men nå er de blitt en fare for verdensfreden- ved islam.

   Når dette har inntruffet vil “det komme en brå undergang over nasjonene”. HARMAGEDDON!

   1
   1
  • Torstein Langesæter fortél ikkje tull – slik du JV tykkjest. Han er nok nærare sanninga enn DU nokon gong kjem med di falske lære. Jehovas Vitner må vera ekspertar på hjernevasking – og masse-suggesjon. Det er ingen tvil at du JV med utallege dekknavn kjenner Bibelen ut og inn – betre enn dei aller fleste. Korleis greidde dei hjernevaska deg til å tru at Yeshua berre er erkeengelen Mikael ? Korleis greidde dei få deg til å tru at Frelsaren fór med løgn då han fortalde om ei evig fortaping og evig pine ? Du skjønar vel at du ikkje kan gå strake vegen mot Yeshuas ord – og verta trudd på slikt ? Om du har rett ; så er Bibelen fullstendig feil ! Skjønar du dette JV ?

 4. At Trump ikke setter militærapparatet i sving skjønner jeg godt. Hadde han gjort det hadde demokratene jublet, da deres strategi er nettopp å få ham til dette så han taper valget. Etter at han har vunnet derimot….

  • Feil: Trump har prøvd, men militæret har nektet å operere på amerikansk jord. De har også vært tydelig på at de ikke vil la seg innvolvere etter valget. Dersom Trump ikke vil erkjenne nederlaget, vil han den 20.1, bli fysisk fjernet av secret service.

  • Vrøvl og globalsosialistisk drømmeri. Om ikke fascist-Demokratene klarer å få drept Trump vinner han med et valgskred.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *