Christensen får sin Uni-buss anklage prøvd i Diskrimineringsnemda torsdag

Torsdag den 17 september kan bli en skjebnedag for blogger og bussjåfør Jan Kåre Christensen som har innklaget sin arbeidsgiver Uni-buss til Diskrimineringsnemda for kristendoms-diskriminering. Christensen har fått en rekke tjenestepåtaler fordi han angivelig skal ha spilt kristne radioprogram på høyt volum og slikt ha plaget passasjerer som har sendt klage på bloggeren. Christensen har satt fram krav om oppreisning på kroner 200 000 for tort og svie. Nemda vil torsdag 17 høre partene legge frem sine synspunkter muntlig  via telefonen. Christensen som også befinner seg i konflikt med Plan og bygningsetaten over en ulovlig oppført mur, har fått utsettelse på den siste tvangsmulkten frem til 15 oktober. I følge skriv sendt til Plan og bygnings-etaten i Oslo har Christensen søkt utsettelse fordi han har planer om å få ekspert-hjelp til å finne løsninger som tilfredsstiller lovens krav.

I et skriv datert 25 august opplyses det om at Christensen har tatt kontakt med Anlegg og Eiendomsutvikling for å finne løsninger som gjør at muren tilfredsstiller lovens krav. I sitt svar til Christensen advokat skriver PBE dette: “Vi viser til e-post tilsendt oss 25. august 2020 fra advokat Ole Sperre. Der informerer dere om at dere per dags dato er i gang med å lage prosjekttegninger for eventuelle løsninger på eiendommen. Dere har også vært i kontakt med entreprenør Runar Larsson i Anlegg og Eiendomsutvikling AS. I e-posten ber dere om fristutsettelse på tvangsmulkten som forfalt 1. september 2020 til 1. januar 2021. Dette anser vi for å være en for lang fristutsettelse. Saken har nå pågått i svært lang tid med romslige fristutsettelser, og vi må sikre en forsvarlig fremgang i saken.
Fristen for å følge pålegget utsettes til torsdag 15. oktober 2020. For å innvilges ytterligere fristutsettelser må dere kunne vise til fremdrift og en realistisk fremdriftsplan. Forfalte tvangsmulkter vil ellers innkreves uten ytterligere varsel

Facebook Comments

2 tanker om “Christensen får sin Uni-buss anklage prøvd i Diskrimineringsnemda torsdag

  1. Taper jeg, så kan jeg aldri spille noen kristne radioprogrammer, men kun muslimske programmer hvis jeg vil høre på religiøse radiosendinger.
    Det er så absurd det er mulig å bli etter min vurdering.
    Vinner jeg, da bør ledelsen i Unibuss finne noe annet å gjøre!
    Be om full seier. Får viten dommen antagelsesvis i løpet av oktober!

    • Taper du, bør all religiøs radio forbys. Hvis ikke, er det åpenlys diskriminering. Uansett har du slått et kraftig slag for ytringsfriheten, som er blitt forsøkt tynnslitt av ateistiske maktmennesker.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *