Apokalypsens fire ryttere: Corona-viruset kan være rytteren på den hvite hest i Åpenbaringen 6

De sju segl i Johannes Åpenbaring i ferd med å bli åpnet og plagene slippes ut over jorden  Åp 6,1-2 Og jeg så da Lammet åpnet et av de syv segl, og jeg hørte et av de fire dyr (KJV) si som med tordenrøst: Kom!  Og jeg så, og se, en hvit hest, og han som satt på den, hadde en bue, og det blev gitt ham en krone, og han drog ut med seier og til seier.”  Etter at Corona eller Kina viruset har rammet verden, har det gått sin seiersgang over hele verden og beseiret både landegrenser og nasjoner. Rytteren på sin hvite hest har dradd ut med seier og til seier og tvunget hele samfunn i kne. Og rytteren på den hvite hest vil fortsette å ri og sende flere nasjoner tilbake i shutdown

En eldre australsk dame ble arrestert og påsatt håndjern av politiet i Australia fordi hun ikke overholdt smittelovene.

Som Søkelys tidligere har påpekt betyr selv ordet “Corona” en krone og ordet med seks bokstaver har en tallverdi 66. Dermed kjennetegnes selve ordet av 666 og peker fremover på det som ligger foran med dyrets merke. I en del land er det nå “munnbind-tvang” og folk som ikke bærer munnbind risikerer å bli arrestert på åpen gate. Dette skjer i flere land, deriblant i Australia -som har innført tøffe og diktatoriske “corona-lover” . Lover som har ført til at flere er blitt arrestert og påført håndjern bare fordi de er ute og sitter i parken. Dermed har rytterne på den hvite hest og lykkes med å beseire vår frihet og vårt demokrati, og påtvunget munnbind er uten tvil et forbilde for det påtvungne dyrets  merke. Corona-viruset er i følge personen bak videoen “CORONA VIRUS (The White Horse in the book of Revelation)

I videoen under forsøker personen bak TAC TV gjennom å bruke bibelen og forklare og begrunne hvorfor Corona-viruset i realiteten er rytteren på den hvite hest i åpenbaringsboken. Samtidig mener den navnløse profetigranskeren at de tre andre rytterne i åpenbaringsboken også er i ferd med å manifestere seg like for våre øyne. Etter å ha lest teksten og sett videoen og samtidig sammenlignet med det som har skjedd og skjer like for våre øyne, er det så avgjort mulig at Corona og Covid-19 kan henge sammen med rytterne i åpenbaringsboken. I så fall vet vi hva som ligger foran. Med tanke på alt som har skjedd i 2020 er det kanskje ikke så rart at mange kristne nå hører “Brace yourself” -“Brace Yourself” for det som ligger foran.

https://www.youtube.com/watch?v=E0i_66QGyvk

5 tanker om “Apokalypsens fire ryttere: Corona-viruset kan være rytteren på den hvite hest i Åpenbaringen 6

  • Akkurat. Den Kristus som er vår frelser er rytteren på den hvite hest i Johannes Åpenbaring 19,11
   Åp 19,11 Og jeg så himmelen åpnet, og se, en hvit hest, og han som satt på den, heter Trofast og Sanndru, og han dømmer og strider med rettferdighet.
   Og Han har mer enn en krone..
   Åp 19,12 Hans øine er som ildslue, og på hans hode er det mange kroner; han har et navn skrevet som ingen kjenner uten han selv,

 1. Teinene i tiden !
  Jeg tror Valdres profetien er en profeti gitt av Gud for at vi skal forstå hvilken tid vi faktisk lever i , damen som fremsatte denne profetien påsto selv at ho hadde fått profetien fra Gud og at det ikke var noe hun hadde tatt fra seg selv og for å understreke dette ba hun oss leses Johannes åpenbaring fra kapittel 6 og utover, kapittel 6 vers 2 beskriver rytteren på den hvite hesten, kapittel 6 vers 4 beskriver rytteren på den røde hesten , som beskriver en stor verdens konflikt ( 3 verdens krig ) som også blir beskrevet i Valdres profetien med følgende tekst : Da plutselig kommer Jesus igjen og 3 verdens krig bryter løs ! De påfølgende rytterne beskriver konsekvensene av en atom krig .
  Jeg personlig tror opprykkhelsen vil skje rett før 3 verdens krig bryter ut eller i start fasen av 3 verdens krig , før det blir sluppet atombomber .

  Ett tegn i tiden er det som skjer med flyktninger i dag , se bare hva som skjer i Moria leiren på Levsos I Hellas , for dise menneskene som er der, så er det helvete på jord, så kan en ha sine meninger om flyktninger, men Valdres profetien beskriver nettopp at disse skal bli behandlet dårlig og da er synde målet oppnådd .

  Utfra dette , så er covid-19 nødt for å være rytteren på den hvite hesten , som betyr at det første seglet alt er brutt .

  Jeg ønsker ikke ta en lang diskusjon på dette , det tjener ingen , alle må nå søke Jesus i dyp bønn i plassen for å krangle seg imellom , enhver må svelge sin egen stolthet og heller begynne og bønnfalle Gud !

 2. Corona viruset er rytteren på den hvite hest? Nå er det riktignok en “han” i teksten, men hvem “han” sikter til, er usikkert. Legg merke til at de tre første rytterne ikke er identifisert med navn, mens den fjerde rytter er identifisert med navnet “døden” som peker på Satan selv og den sataniske treeninghet.
  De tre første ryttere som rir ut på den hvite, røde og sorte hest -er ånder eller demoner i mørkets tjeneste.
  Rytteren på den hvite hest er med sikkerhet verken Jesus eller Antikrist.
  Men det er en åndelig skapning -en demon av hankjønn som er gitt en bue og en krone og vil være seiersrik.
  Det er mange tradisjonelle profeti-fortolkninger og tradisjonelle forestillinger som nå står for fall. Thoralf Gilbrandts endetidsbudskap er mildt sagt blitt foreldet, og har ikke lenger relevans til det som virkelig skal skje.
  Også de såkalte Valdresprofetiene er foreldede forestillinger og basert på en situasjon som ikke lenger er relevant.
  Disse foreldede profetiske forestillingene hadde en hensikt da de ble fremsagt, og advare menneskene som levde da. Gud har valgt å gjøre det annerledes -og for riktig å ryste en slumrende kristenhet -som er forført av falske forestillinger om en bortrykkelse før trengsel, kommer begivenhetenes gang til å gjøre alle feilaktige profetiske forestillinger irrellevante.
  Kristne som ikke er villig til å forkaste innlærte og feilaktige forestillinger om profeti og Herrens gjenkomst, vil oppleve seg å sitte med et veikart som ikke stemmer med terrenget eller virkeligheten verden er i.
  Endel tror åpenbart at Antikrist enten er en amerikansk president eller en politisk leder for EU.
  En amerikansk president er han ikke, og dersom han er leder for EU eller gamle EF som mange snakket om i forrige århundret, må det bety at Europa har måttet bli underlagt islam. Noe som ikke vil skje.
  Antikrist vil være av muslimsk opphav, han vil komme fra åpenbaringsbokens kjerneområder som i dag er det moderne Tyrkia.
  Som kjent hadde Satan sin trone i Pergamum i Lille-Asia. Det var der Jesu vitne Antipas ble slått i hjel, der Satan har sin trone. Stedet er også identifisert som området der Satan bor og det er ikke i Washington, ikke i Brussel og ikke i Rom.
  Paven har en funksjon i endetidsbildet, men han er ikke Antikrist, men snarere en av mange antikrister som har reist seg.
  Vel, jeg håper kristenfolket våkner opp og er villig til å befri seg fra foreldede endetids-forestillinger -.ettersom de profetiske hendelsene vil komme til å skje raskt og hurtig nå fremover. Sitter man for fast i feilaktig forståelse risikerer man å gå glipp av å kunne forstå det som skjer.
  Jeg tror mange kristne vil bli så forført av sine egne foreldede forestillinger at de ikke kommer til å skjønne at den bibelske apokalypsen skjer foran øynene deres mens de selv sitter å blar i bøker med foreldede forestillinger.

Det er stengt for kommentarer.