Orlando-profet Sylvester Ofori i Floodgates of Heaven International Ministries arrestert og siktet for overlagt drap på sin kone

Selvutnevnt karismatisk tros og velstandsprofet arrestert og siktet for overlagt drap etter å ha skutt og drept sin egen kone. Orlando pastor og selvutnevnt lykke og velstands-profet, Sylvester Ofori, 35 som leder “Floodgates of Heaven International Ministries” ble tirsdag kveld pågrepet av politiet. Dette etter at han hadde skutt og drept sin kone Barbara Tommey, 27 utenfor hennes arbeidsplass ved Navy Federal Credit Union i Orlando Florida tidligere på dagen. Den selvutnevnte karismatiske “profeten” som omtaler seg selv som både pastor, profet og motivasjons taler skal først ha drapstruet sin kone under en krangel i deres felles hjem som konen bebodde da hun og profeten var separert,  Litt senere gjorde han alvor av truslene og skjøt  og drepte sin kone med kaldt blod.

Bilde av profet Sylvester Ofori i heftig krangel hvor han også truet med å drepe kona. Videoen er tatt opp kort tid før profeten drepte sin kone

Drapet har sendt sjokkbølger inn i forsamlingen hvor  35 åringen figurerte både som pastor og profet. I følge lokale medier skal forsamlingen være i sjokk etter hendelsen.  Imidlertid forteller tidligere medlemmer av hans forsamling om maktmisbruk, vold og trusler internt i den karismatiske forsamlingen. I følge tidligere medlemmer er også Sylvester Ofori`s bror, Mike Obeng også en falsk profet som angivelig skal ha seksuell omgang med forskjellige kvinner i forsamlingen. “Floodgates of Heaven International Ministries” er en typisk “føl deg godt” kirke hvor det loves sterke “åndelige opplevelser” og massive doser Guds kraft. I en av instruksjons-videoene blir tilhørerne fortalt at de behøver sin personlige profet, for å guide dem videre for å øke til et nytt nivå og en ny dimensjon. I videoen under presenterer “morderen” eller “Gudsprofeten” en annen profet, Bishop Elisha Salifu Amoako som forteller at alle trenger en profet for å få suksess. Se profet Sylvester Ofori som sammen med profeten og biskop Elisha Salifu Amoaka reklamerer for alt det store de skal utrette som mektige profeter. Nå er profet Ofori siktet for overlagt drap og profet-biskopen avslørt som falsk profet.

Fra “Floodgates of Heavens” nettside som nå er tatt ned. (Foto Wayback)

Etter å ha sett gjennom noen videoer fra virksomheten til “Floodgates of Heaven International Ministries” er det ikke den minste tvil om at dette smaker av klassisk lykke og velstands-religiøsitet ala Joel Osteen eller Mike Todd. I følge nettsiden til “Floodgates Of Heaven” som nå er tatt ned, og kun er tilgjengelig via Wayback, tilbys det profetisk konsultasjon mot betaling eller “en gave” til virksomheten. De viktigste elementene i virksomheten til “profet” og motivasjons-taler Sylvester Ofori ser ut til å være “profetisk befrielse” “utfrielser” fra demoner, fattigdom og sykdom og det tilbys rikelig med påfyllelse av åndelig kraft. På tross av det tilsynelatende åndelige og vellykkede ytre med Guds kraft og mirakler, skjulte det seg en mørk hemmelighet bak fasaden. En virkelighet et tidligere medlem forteller er preget av vold, trusler, slag og grådighet. En video der “profeten” krangler med sin kones bror og så kommer med en drapstrussel mot kona sirkulerer nå på nettet. Videoen er tatt opp kort tid før Ofori med kaldt blod skjøt og drepte sin kone. Et tidligere medlem av den karismatiske kulten har delt videoen på YouTube hvor profeten krangler og truer med å drepe sin kone.

 

3 tanker om “Orlando-profet Sylvester Ofori i Floodgates of Heaven International Ministries arrestert og siktet for overlagt drap på sin kone

 1. Verden er i dag så forledet at man kan få menneskene til å tro nærmest hva det skal være. Det er “denne verdens ånd” – Satan Djevelens virksomme kraft – som setter selv presumptivt forstandige mennesker ut av fornuftsmessig spill. Følelsesladede kvinner er lette å narre og hele verden er snart på limpinnen.

  Så galt har det båret avsted at sleipe religiøse ledere har greid å få folk til å tro at en sønn kan være sin egen far (treenigheten) og at en kjærlig gud er i stand til å plassere de som ikke tror på ham i et evig brennende helvete der denne guden kan titte på menneskers lidelser i all evighet.

  De få oppegående entiteter som er tilbake på planeten skjønner selvsagt at dette kun er psykiatrisk visvas og i bunn og grunn verdens dårligste reklame for kristendommen. Det er selvsagt Jehova Guds fiende Satan Djevelen som står bak alt dette.At hans onde tjenere myrder er bare en ytterligere bekreftelse på opphavet.

  Dette har Jehova Guds sanne tjenere sett lenge, og følgelig ikke deltatt i militærtjenester worldwide der ondsinnede militære offiserer lærer menneskene å drepe hverandre i hopetall samtidig som de er så frekke at de presenterer seg som kristne.Slik er det i alle land fra Hitlers soldaters “Gott mit uns” på beltespennene til det norske militære drapsapparatet.

  1
  3
  • Tror dette dreier seg mindre om åndsmakter enn menneskelige svakheter. Like trist som alle andre overgrep i religiøse og andre miljøer med maktmisbruk og selvdyrkende ledere.

  • Mennesker uten Jehova Guds ånd – som Gud ikke drar til seg – er ute av stand til å se de åpenlyse fruktene av Bibelens nøyaktige profetier. Dette fordi “Satan blinder de vantros sinn”. Dette vil koste dere det evige livet, men det forstår dere først når selv dere skjønner at Harmageddon har begynt.

   Det er trist, for evig liv er frem til da gratis for alle ydmyke som vil. Når det hele starter med religionenes fall kan heller ikke jeg hjelpe dere lenger. Nådens år er NÅ!

Det er stengt for kommentarer.