Jonathan Cahn: Hva presidentvalget virkelig dreier seg om

Rabbi Jonathan Cahn mener at Amerika står foran sitt viktigste valg noensinne. I en samtale med Sid Roth legger den jødiskkristne rabbien frem hvilke verdier valget i november egentlig dreier seg om. “Selv om Amerika velger Donald Trump, er det USA trenger først og fremst vekkelse. Uten vekkelse er Amerika ferdig. I følge rabbi Cahn står valget mellom liv og død. mellom vekkelse eller dom, og mellom de verdier de to presidentkandidatene står for.

Mens Biden og demokratene fremmer lovløshet, abort helt frem til fødsel, synd og ugudelighet, representerer Donald Trump en politikk som står langt nærmere Guds verdier enn de etiske verdier Joe Biden og demokratene vil fremme. Gjennom å velge Donald Trump kan USA få et ytterligere vindu av tid. Tid til å omvende seg, tid til å vende tilbake til Gud og tid for vekkelse. Uten vekkelse er USA ferdig, uansett hvem som velges til president, sier Cahn som mener at årets valg er det viktigste noensinne. Over hele USA søker nå Guds folk sammen i bønn for nasjonen, og i september vil tusener av Guds barn bruke tid på bønn for nasjonen og rope til Herren om Guds inngripen. Amerika står på randen av stupet, og Covid-19, økonomisk krise, massearbeidsledighet, nedstegning, black lives matter opprør og den dype splittelsen som råder grunnen forteller at det er alvorlig. Høstens valg er et skjebnevalg som aldri tidligere, og det dreier seg ikke om person, men om hvilken kurs de to kandidatene representerer. Sjekk ut hva Jonathan Cahn har å si om høstens valg og Amerikas egentlige valg.

4 tanker om “Jonathan Cahn: Hva presidentvalget virkelig dreier seg om

 1. Forstår at Trumps taktiske symbolpolitikk innen kristenkonservative saksområder tar seg godt ut for dem som er opptatt av tradisjonelle verdier. Det er greit nok. Men jeg forstår fortsatt ikke hvordan privilegerte mennesker som sier de holder nestekjærlighet og tilgivelse høyt, så til de grader lar seg forføre av hans bevisste, men falske bruk av kristent stammespråk.

  Bare Trump gir Israel moralsk og praktisk støtte og han lirer av seg floskler om Gud, ser velgerne bort fra alt annet. Trump er en fare for demokratiet. Men demokrati, frihet og en sunn og rettferdig velferdsstat ser ut til å være uviktig for kristne nasjonalister.

  Trump er blitt god som publikumsmanipulator og folketaler. Han bruker nesten nykarismatiske spissformuleringer og har en medial tiltrekningskraft av de sjeldne. Han virker sikker og poengtert, gjentar fraser, benytter enkle ord og karakteristikker, men skifter kappen fullstendig etter vinden og er klar og uklar på samme tid. Trump har en ekstrem medietrening gjennom egne reality shows og som kjendis gjennom et langt liv. Kombinert med et kynisk ego blir det farlig for alle andre enn han selv og de nærmeste vennene.

  Trumps forfører elskerinner med penger og kristne og marginaliserte med søte ord. Ja, denne retorikken gjør tydeligvis tilhengerne totalt blinde for Trumps beviselige løgner, hans maktmisbruk, korrupsjon og forakt for rettsstatens institusjoner og demokratiets spilleregler.

  Ennå har ingen på Søkelys konkret forsøkt å tilbakevise alle usannheter. Eneste forsvar er grunnløse bortforklaringer, «alternative fakta» og avledende motangrep.

  Vel. Jeg forstår at man som religiøs skal tilgi en angrende synder. Men at Trumps gjentatte løgner blir tilgitt automatisk hver time han kommer med dem, er og blir litt merkelig. Eller hva sier en god kristen? Er sannhet egentlig så viktig?

  https://www.washingtonpost.com/politics/2020/07/13/president-trump-has-made-more-than-20000-false-or-misleading-claims/

  2
  2
  • Valg mellom kolera og pest er det enkle svaret Petra Pan, demokratene gir ikke liv engang sjansen til å velge ( les abort ) det gir Trump.

 2. Istedenfor fakta, sannhet, kildekritikk, åpenhet, frihet og demokrati serverer Trump, påheiet av religiøse fantatikere, «alternative fakta», «alternativ sannhet», «alternativ kildekritikk», «alternativ åpenhet», «alternativ frihet» og «alternativ demokrati». Som sagt greit nok at bibelblinde og kapitalister synes diktatur, nepotisme og forakt for fornuft og viten er ok når de selv ikke blir rammet. Men det er ikke greit for folk flest.

  1
  2

Det er stengt for kommentarer.