Massive opptøyer i byer over hele USA i natt -en person skutt og drept av BLM aktivister

En hvit mann døde i forbindelse med demonstrasjoner i byen Portland i helgen. Black Lives Matter-aktivister og Antifa hyller drapet.

Uro og opptøyer og tusenvis av venstrevridde Anfia og Black Lives Matter aktivister fortsetter sine opptøyer, plyndringer og lovløse adferd i amerikanske storbyer. Røyk fra tåregass, røyk fra biler og butikker satt i brann blir et mer og mer daglig syn for amerikanske velgere. I følge informasjon som verserer vil første september bli startdato for noe større og 17 september vil demonstranter foreta sitt stormløp på Det Hvite Hus. Samtidig som venstrefascistene fortsetter uroen slår nå patrioter tilbake. En person skal ha blitt skutt og drept i Portland i natt, og det er intet som tyder på at uroen vil ta slutt.

Amerikanske og sikkert også Norske kristne gjør klokt i å preppe både mat, medisiner og vann og andre nødvendigheter for det som ligger foran oss i de neste månedene. Samtidig som venstrevridde fascistiske marxister forsøker å velte nasjonen jobber et nettverk av hvite patrioter for å sette opp væpnede borgervern i store deler av USA. Folk mot folk og grupper mot grupper og borgerkrig kan være det som nå ligger foran. Blazing Press følger situasjonen fra amerikanske byer, og det er ikke tvil. Trengselstiden er kommet til Amerika. Se videoen “Trøbbel i Amerika, pågående opptøyer og kaos.”

Facebook Comments

3 tanker om “Massive opptøyer i byer over hele USA i natt -en person skutt og drept av BLM aktivister

 1. Neida. Trengselstiden har ikke kommet.

  Og ja; i verden har vi maaaange trengsler. De har hatt det MYE verre i verden enn nå, med tidligere situasjoner med pest og kriger og matmangel.

  OM trengselen har startet, så er det da 3,5 år eller mindre til den STORE trengselen og antikrist setter seg i tempelet… Men jeg venter ikke på han, men på Jesus, 7år før Han setter sine føtter på Oljeberget.

  Nei, trengselen har ikke startet.

  • Men en kan trygt si at fødselsveene har begynt. Spørs bare hvor lenge de varer, før fødselen (opprykkelsen) kommer.

  • Det har de ja.

   Og de kommer sterkere og sterkere. Og ikke bare det, men med kortere mellomrom. Med denne eskaleringen tror jeg vi er borte snart. At noen kristne kan sove i alt dette er vanskelig å forstå, menneskelig, men Bibelen er jo klar, så da forstår jeg litt bedre, men det gjør så vondt å erfare det nå. Jeg har dem gjerne foran meg, prøver å være med i deres samtaler (som er akkurat som før), og vet at til flere av dem hjelper intet å si… har prøvd.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *