John MacArthur: Vi er det eneste som er åpent i Los Angeles -etter ny og omfattende Covid-19 lockdowns

Mens store deler av California i kveld går inn i en total lockdown fortsetter John MacArthur og Grace Community Church å trosse lokale myndigheter. Etter at høyesterett nylig slo fast at myndighetene ikke kan stenge av kirker og synagoger, er det lite myndighetene kan gjøre for å slå ned på MacArthurs virksomhet.

https://www.youtube.com/watch?v=6tLRZFGNWy8

3 tanker om “John MacArthur: Vi er det eneste som er åpent i Los Angeles -etter ny og omfattende Covid-19 lockdowns

 1. Selvsagt er det en vanskelig balansegang mellom å stenge ned og holde samfunnet i gang. Alle personer, virksomheter og bransjer bør ta hensyn til andre. Men enkelte tenker mest på seg selv.

  Nå har visstnok Rudy Guiliano også blitt smittet og utviklet Covid 19. Vi får håpe han klarer seg godt og ikke dør eller blir skadet på livet som de hundretusener Trump ikke bryr seg om…

  Legevitenskapen er heldigvis rede til å hjelpe. Hva Guddommen tenker på eller pusler med, er det ingen som kan merke…

  6
  3
  • For noen dommedagsprofeter er det viktigere at fansen møtes, deler smitten og gir fra seg pengene, enn at de tar hensyn til sin neste. Det blir ingen kollektpenger fra ikketroende og hjemmesitterne! Og det er ingen ekte profet uten luksuspalass, privatjet og sexskandaler. Selv ikke i koronatid. Så penger må til! Lidderlige ledere og hyklerske hyrder følger Trumpens motto: «Grab them by the pussy!»

   ?????

   8
   1
  • Selv ikke de som utsteder disse reglene følger dem.
   Vi skal takke Gud for at ikke alle lar seg hjernevaske av Covid-19 bløffen og hysteriet media har skapt.
   Hadde disse råtne demokratene trodd på sine egne advarsler og regler, hadde de fulgt dem
   https://www.youtube.com/watch?v=aOsathrxKpE

   Enhver kristen med åndens lys over tiden klarer å avsløre hykleriet, -og dersom folket mangler åndelig gangsyn, kan de ta lærdom av noen av denne verdens barn, som er klokere enn lystes barn

Det er stengt for kommentarer.