Profet Albert Milton: “Surely Donald Trump Will Win – Urgent Prophetic Word – Get Ready!”

Mens den ghaniske profeten Daniel Agyarko Afari den 14 november kom med profetiske ord om at Joe Biden ville få et kortvarig opphold i Det Hvite Hus før Kamala Harris tar over makten i løpet av 2021, proklamerer den profetiske røsten Albert Samuel Milton noe helt annet. Nemlig at Donald Trump helt sikkert vil vinne. Både Agyarko Afari og Albert Samuel Milton mener seg begge og ha fått profetiske ord omkring valget og dramaet som utspiller seg omkring valget og det som viser seg å være juks og stemmemanipulasjon i forbindelse med valget.

Den 14 november fikk angivelig profet Daniel Agyarko Afari sine profetiske ord og noen uker senere, den første desember -la profet Albert Samuel Milton ut profeti som syntes å være nærmest stikk motsatt av hva den ghaniske profeten bar frem en god uke etter valget. En ting kan vi si sikkert. En av disse profetrøstene vil ta feil, og for øyeblikket ser det ut som om alt går rette veien for Kamala Harris og Joe Biden. Dersom Trumps juridiske strategi ikke lykkes, vil Amerika i løpet av 2021 komme til å få sin første kvinnelige president noensinne.

Dersom dette skjer og Kamala Harris og Joe Biden tar over, har Jesabel ånden slått skikkelig hardt tilbake -og de gammeltestamentlige ordene om hvordan  dronning Jesabel forsøkte å slå i hjel Jahve`s profeter, vil få fornyet aktualitet- Mange kristne røster har advart om at amerikanske kristne står foran en kristenforfølgelse nasjonen aldri tidligere har sett. Franklin Graham, Steve Lawson,  David Wilkerson, Paul Washer, Leonard Ravenhill er blant de røster som har advart Amerika om en kommende kristenforfølgelse.  Her er Paul Washers advarsel og dersom Jesabel lykkes med å slå tilbake -er tiden kommet for bønn for Amerika…

Og her er Franklin Grahams advarsel

9 tanker om “Profet Albert Milton: “Surely Donald Trump Will Win – Urgent Prophetic Word – Get Ready!”

 1. Jaja 7 dager igjen til Trumps skjebne er beseglet den ene eller andre veien ?

 2. Jeg bare lurte: Er alle profetier inspirert av den hellige ånd? Både ekte og falske? Eller er isteden feilslåtte spådommer forårsaket av onde åndskrefter? Eller tillater teologien også at den menneskelige faktor spiller inn? Altså at menneskedyrets høyst menneskelige gjetninger, og ingen djevelsk demon eller edel engel, er opphavet til noen av de tusener på tusener av profetiske spådommer?

  For dere som elsker konspirasjonsteorier og herlig hellige profetord formidlet via spiritistiske medier og moderne maguser, er dette en av et utall samlinger med sikre endetidstegn! Ve deg, du som ikke tar dette på alvor: Frankrigs Revolution forudseet af Johannes i hans Aabenbarings-Bog.

  Ja, Helligånden kan ikke aldri feil! Pater Omnipotens kan alt og vet alt. Guds øye ser fortid, nåtid og fremtid – og hans brekende saueflokk av godtroende informasjonsmedarbeidere sprer budskapet like silkemykt og knirkefritt til liten og stor over hele vår jord! Det guddommeligst formulerte, utvetydige og tidløse budskap om den sanneste sannhet blir krystallklart kommunisert av Jahves perfekte pastorer og prioriterte profeter!

  Så ikke kom og si du ikke er advart når himmelbussen går og Antikrist grafser de gjenværende kvinner i skrittet med sin kapitalistlabb! Ve deg når Den største størsteste svinger sverdet! Den franske revolusjon er begynnelsen til slutten! Amen!

  3
  1
 3. 07/12/2020, kl. 02:06 sa Clausen:

  Jeg bare lurte: Er alle profetier inspirert av den hellige ånd? Både ekte og falske?

  Blir ikke dette litt som å spørre: Er alle sosialister onde? Enten de er ekte eller falske?

  Det mest interessante i disse tider, det vi egentlig får grunndig dokumentert hele tiden, kan sees i sammenheng med det Jesus sa om endetiden: “Pass på at ingen fører dere vill”. Eller med litt andre ord: Bli ikke bedratt.

  Vi bør spørre: Skal vi svelge alt som sosialistene i NRK, VG og CNN osv serverer oss. Er de bedre enn alle “profetene”? Eller skal vi prøve å tenke litt selv. Slik som f. eks forfatteren av denne artikkelen gjør:

  https://thefederalist.com/2020/11/23/5-more-ways-joe-biden-magically-outperformed-election-norms/

  2
  3
  • Til Gjest:

   Jeg skjønte ikke helt avsporingen og avledningen om sosialisme. Kanskje du skulle få sjekket synet? Gamle menn trenger sterke briller for å se klart.

   Men jeg tok poenget med å tenke selv!

   Det betyr at profetord utgått fra åndsmakter (for eksempel inspirert av Den hellige ånd) må betraktes med stor skepsis. De beste sannsigersker og maguser tenker selv!

   En sanndru endetidsprofet lar seg ikke hjernevaske av mainstream-teologi fra Bibelen eller amerikanske evangelikale bibelskoler, ei heller fra himmelske budbringere utsendt av Den omnipotente! Religiøse spåmenn på YouTube tenker selv! De har fri vilje, på jorden og i himmelen, i all evighet, og lar seg IIkke påvirke av en guddom eller tre!

   Tror likevel en del skrøpelige syndere lar seg påvirke av andres tanker. Tror Trump har bundet en del republikanske politikere med sin skolegårdsmobbing og forblindet mange med hat og demokratiforakt – og med sine hypnotiske mantra om velgerjuks og selvfølgelig med Gulianinis «stjernevitner».

   Nei, la oss blåse i sannhet og virkelighet og tenke selv! Gjette, spekulerer, fantasere, fable, dikte og ljuge og kalle det profetord fra det høyeste! Er du en suksessrik profetmann havner i makteliten der Trump sitter øverst. Da kan også du “grab ’em by the pussy!”

   3
   2
 4. Clausen Til Gjest:
  Jeg skjønte ikke helt avsporingen og avledningen om sosialisme.

  Svar til Clausen:

  At du ikke skjønte det var faktisk poenget.

  For det store flertallet i Norge så er det de sosialistiske journalistene som er “de sanne profeter”. Og selv om man ikke sier det i klartekst, så tror man åpenbart på disse hvis man utelukkende spiller på deres banehalvdel. Og med spillet menes en flom av kritikk og spydigheter som rettes utelukkende mot den andre parten. Helt i tråd med “de sosialistiske profetenes ånd”.

  2
  2
  • Profeter forutsier fremtiden. Sannferdige journalister gjør ikke det. De beskriver virkeligheten her og nå. Så får pengesyke maktpolitikere som Trump og hans bande stille sitt begjær i løgn og selvbedrag.

   Men fortsatt er det festlig med selvoppnevnte YouTube-profeter som spår i jærtegn og bibelkoder, sprer frykt og hat og falskt håp, ranter og rabler, grunnlegger sekter og religioner, og ikke minst: grafser kvinner i underlivet! Ja, slike gutter det vil gamle Jahve ha!

   😝😝😝

   3
   1
  • Apropos spydigheter og usaklige personangrep: Trump er den perfekteste sjefsmobberen av alle. The best of the best, også der! Ja, a very stable genius for å sitere en meget oransje og meget ydmyk verdenshersker.

   Nå gleder vi oss til å lese de festlige karakteristikkene mister avtroppende president kaller de neste lojale medarbeiderne han kommer til å sparke. Kanskje det blir noen bevingede tweets om at de er tjukke, stygge, handikappet, har mensen, er dumme, rasshøl eller hva han foretrekker å begrunne sine guddommelig gode gjerninger med.

   Blir spennende med fire nye år med Grab ’em by the pussy! Tipper Malania får gullbur og Ivanka blir yppersteprestinne. Lenge leve kong Trump den ufeilbarlige!

   🤪😜🤪😜

   4
   1
 5. 07/12/2020, kl. 13:24 sa Clausen:

  Profeter forutsier fremtiden. Sannferdige journalister gjør ikke det. De beskriver virkeligheten her og nå

  HAHAHAH!

  Clausen formelig oser av visdom og innsikt.

  Journalister er ikke kjent for å være særlig sannferdige og nå spår de at Biden skal bli den nye presidententen. Enda valgsvindelen blir mer og mer åpenbar. Den ble til og med dokumentert på CNN på direkten. Ved en oppdatering av stemmenetallene ble demokratenes stemmer økt betydelig mens stemmene for republikanerne ble REDUSERT. Pluttselig hadde et stort anntall republikanere ikke stemt alikevel.

  Presidenten i Mexico nekter å anerkjenne valget i USA. Han vet nøyaktig hva som skjer. Han ble en gang utsatt for akkurat det samme selv.

  Jo flere beviser og jo sterkere indikasjoner vi får, jo dummere og blindere later sosialistene som de er. Det er vel det eneste de kan gjøre? Men de risikerer og ende opp som en viss politiker som støttet Sadam.

  1
  1
  • Trorkanskje ikke disse amerikanske YouTube-profetene sier så mye sant om fremtiden heller? Åndetro, ønsketenkning, teologisk krangling og hatefullt sneversyn er vel ikke mer sannferdig enn etterrettelig og beviselig rapportering av virkeligheten her og nå? Hvorfor lytter ikke de nasjonalkonservative åndemanerne til afrikanske sjamanister, muslimske muftier, jamaicanske voodoo-prester og andre med direktekontakt med jinner, forfedre, jesuser og allskens religiøst fabelfolk?

   🤪✝️🤪✝️🤪✝️🤪

Det er stengt for kommentarer.