John Hagee: “De fire kommende blodmåner indikerer at noe “betydningsfullt profetisk vil skje”

John Hagee: Antyder at Gog krigen er på trappene i løpet av de neste 18 månedene

four-blood-moons-john-hageeTv forkynner og den velkjente Israel-vennen John Hagee tror verden står overfor en betydningsfull profetisk hendelse i løpet av de kommende 18-20 måneder. Fra 15 april 2014 og frem til 28 september 2015 vil verden være vitne til fire såkalte “blood Moons” som skal inntreffe fire ganger i perioden april 2014 til september 2015. I følge Hagee representerer dette et unikt tegn som kan symbolisere at noe stort profetisk vil komme til å skje. Hagee som blant annet har skrevet boken “Four Blood Moons, – Something Is About To Change” antyder i sine tre prekener over temaet at verden kan stå overfor “Gog krigen” som er omtalt hos profeten Esekiel. “Gud vil komme til å knuse Israels fiender, fordi USA som engang var stort, sterkt og respektert, nå er svekket, ynkelig og uten vilje til forsvar. 

John Hagee’s prekenserie over temaet “The Comming Four Blood Moon” som ble publisert på You Tube 17 desember er en to timer lang video som inneholder tre prekener over temaet. I de tre prekenene slår John Hagee som forøvrig er skilt og gift på nytt fast at “noe betydningsfullt profetisk vil komme til å skje i perioden april 2014 til september 2015. – Noe profetisk som angår Israel og som muligens må settes i forbindelse med Gog krigen omtalt hos profeten Esekiel fra det gamle testamentet. (Esekiel 38-39) De neste 18-20 måneder vil vise om pastor Hagee får rett eller om dette er nok et feilslag fra en religiøs strømning som har en lang tradisjon i å bomme i sine spådommer.

 

6 tanker om “John Hagee: “De fire kommende blodmåner indikerer at noe “betydningsfullt profetisk vil skje”

  1. Hagee sier også at jødene har en spesiell og egen frelsesvei fremfor andre. Han sier jødene vil bli frelst uten Jesus. Han omgir seg også med Benny Hinn og Bill Johnson så jeg har ikke så veldig mye tro på Hagee’s profetier.

  2. ps://www.youtube.com/watch?v=FAWwqKVzbZE&feature=youtube_gdata_player

    Har hva Hagee her sier til introduksjon til en av sine bøker..

  3. Hei Bjørn. Teologisk står Søkelys fjernt fra John Hagee, imidlertid er hans profetier omkring de fire blodmåneder forholdsvis konkrete siden han bombastisk slår fast at noe betydningsfullt profetisk vil skje i løpet av de neste 20 månedene. Profetiene er såpass konkrete at vi kan teste dem på hvorvidt de oppfylles eller ikke. Det finnes kun en vei til frelse, og den går gjennom tro på Jesus Kristus. Også jøder trenger Guds sønns blod for å bli frelst, da Jesu blod er det eneste blod som renser for all synd. Imidlertid kan vi ikke frata jødene den posisjon de har rent frelseshistorisk og det er ikke tvil om at Gud har gitt det jødiske folk en spesiell rolle i endetiden. Når det er sagt er virkeligheten slik at ingen kommer inn i Guds rike uten via den vei som har blitt banet for oss gjennom Jesus Kristus.

  4. Spådommer, det er det rette ordet for dette ja. Og vi vet hvilken ånd det er som virker da, alt annet enn den Hellige Ånd. Grunntekstens betydning av “profeti” er det å forkynne i det offentlige, ikke å forutsi eller forutspå… Den tolkningen av ordet kom først i middelalderen en gang. Hagee er en falsk profet. Bare å lese Christianity in Crisis 21st century (Hanegraaff) om man skulle være i tvil.

  5. For en gangs skyld tror jeg Hagee er inne på noe. Jesus sier det blir tegn i sol måne og stjerner. Hva ellers kan tegnene være. Men tegnene betyr at Jesus kommer igjen.

  6. Hei, skriften sier at månen skal bli til blod og solen mørk som en hårsekk før Herrens komme. Det ble ikke satt noen datoer på disse forutsigelser, bare at de er med på og danne et bilde av tilstanden mot avslutningen. For de fleste kommer nok Jesus som en tyv om natten. Dette fordi de ikke lar seg advare til å leve nær Herren. Den som gir seg til å beregne Herrens komme gjennom egoistisk tankegang ved å leve dåraktig, for så og tenke at “jeg skal nok gjøre meg rede nå jeg ser disse tingene skje”, for en slik person kommer alltid Herren på et ubeleilig tidspunkt. Som vi sår skal vi høste. Jeg har aldri studert eller forstått stjernehimmelen. Jeg ser den og skjønner at den har en viss betydning. Gud har jo skapt den. Jeg har mere forhold til den direkte kommunikasjon mellom Gud og Mennesket. Herren oppmuntrer oss til å ha nærkontakt med Ham, da vil vi alltid være rede. Fenomener i Himmelrommet vil alltid fascinere oss, men ikke nødvendigvis gjøre oss rede. Det blir som det sies i Matteus 24, om den vise og trofaste husholder, og motsetningen i den onde og late tjeneren, Herren vil sørge for at rettferdighet til slutt seirer, og at ondskapen forgår. Se gjerne opp mot himmel legemene, men lev intenst for skaperen av dem. Da er du alltid trygg. Gud velsigne deg.

Det er stengt for kommentarer.