Joe Biden lover matmangel som en følge av Vestens sanksjoner mot Russland

Matmangel både i USA og Europa vil bli konsekvensene av USA og EUs økonomiske sanksjoner mot Russland. Dette sa president Biden som dermed lar USA ta ledelsen i globalistenes drøm om The New World Order. Etter at Biden kom til makten har tingene fullstendig ha gått av hengslene og verden virker å være dradd inn i en spiral som fører nedover og nedover. Det kan se ut som om pandemien og vaksinene fullstendig har drevet vettet ut av den vestlige verdens politiske og økonomiske lederskap.

Christian Westbrook i Ice Age farmer tar i sin siste video opp hvordan globalistene er i ferd med å angripe matforsyningen og landbruket for å legge til rette for den nye tids globale great reset og “dyrets system” som er i ferd med å senke seg over verden. Få i kristenheten ser ut til å skjønne hva som egentlig skjer og hvorfor det skjer og hva målet er med alt som skjer. De samme krefter som har presset på oss vaksinene er nå i ferd med å ødelegge matforsyningslinjene i verden.

7 tanker om “Joe Biden lover matmangel som en følge av Vestens sanksjoner mot Russland

 1. Det ser ut til å være enighet om å skape inflasjon, ødelegge matproduksjonen, legge ned energiproduksjon, innføre sensur og politisk overstyring av demokratiene, mediekontroll og marksistisk politisering av statlige institusjoner og mye mer. Og utrolig nok prøver de å gi krigen i Ukraina skylda. Noen biter faktisk på løgnene.

  • Du har kanskje ikke fått med deg at sentralbanken har satt opp renta for å holde inflasjonen lav??

 2. At:
  “tingene fullstendig har gått av hengslene”
  HÆ!!
  Dette har nok de ferreste her på berget merket noe til.
  Her går alt som normalt.
  Skjerpings!!

  2
  2
  • Det kommer, det kommer.
   Du vil ikke oppdage det før det er forsent.
   Alt vil se greit ut og butikkene vil foreta sine triks for å skjule virkeligheten.
   Dere som vet å tolke tidens tegn vil skjønne.
   Men vi som driver med import merker det.
   Varene er vanskeligere å få tak i. Tingene tar lengre tid og produktene er mye dyrere enn tidligere.

 3. Det kriminelle Biden regimet lover ikke bare matkrise. De ønsker dette og jobber mot dette. Globalsitene skal nå skape en global økonomisk krise som vil føre til hyperinflasjon, høyre renter og matmangel. Målet er The Great reset. Alle skal være like fattig unntatt eliten. Middelklassen skal fjernes. Grundere og skapende industri skal ødelegges. Små og mellomstore bedrifter skal ødelegges.

  6
  2
  • Når middelklassen forsvinner, hvem skal da stå for verdiskapningen og produksjonen? Tar robotene over? Hvem skal produsere det vi skal leve av? Blir det borgerlønn?
   En befolkningsreduksjon er vel også et element i the great reset?

Det er stengt for kommentarer.