INSIDE Ukraine’s Nazi Training Camps | White SUPREMACY & RACISM Shouldn’t Be Ignored

Ukraina er en stor treningsleir og rekrutteringssenter for nynazisme. Når Putin sier at han vil avnazifisere Ukraina er det ikke bare propaganda.  Slik beskriver Jesus kristne ledere som nekter å høre på sannheten: “For dette folks hjerte er sløvet, og med ørene hører de tungt, og sine øine lukker de, forat de ikke skal se med øinene og høre med ørene og forstå med hjertet og omvende sig, så jeg kunde få læge dem.” Matt.13,15 gjengir pastor Steve Cioccolanti i sin siste video

Bevisene er overveldende og kristne som ikke ser det er hyklere

7 tanker om “INSIDE Ukraine’s Nazi Training Camps | White SUPREMACY & RACISM Shouldn’t Be Ignored

 1. Sanne kristne støtter ikke de ukrainske myndighetene for de har lenge leflet og godtatt nazistene. Selv Zelensky som er jøde har stilletiende godtatt at horder av nazister har angrepet og drept russisk-talende i Donetsk.
  Nå det er sagt, så er det jo slik at Guds folk skal hjelpe andre kristne, og dette inkluderer nødhjelp til sivile på begge sider av krigen.
  Jeg ser nå at “alle” kirker og organisasjoner plutselig brenner for å hjelpe Ukraina, men hva med hjelpen til de russisk-språklige som har bodd i krigssonen i Donetsk siden krigen begynte i 2014?
  Hvor er kristenfolkets engasjement for flyktninger fra Syria?
  Det slår meg at kristne i Norge har sympati og støtte til nazister.
  Svært mange kristne er fullstendig hjernevasket av globalistene og de krefter som heier frem Antikrist.
  Det eksisterer nå en gigantisk splittelse i den kristne kirke og det er som om Gud helt tydelig skiller hveten og ugresset i fra hverandre.
  De som er ugress vil samles i sine urene kirker og bedehus. Ugresset kommer til å forakte og håne de som er en del av bruden. Bruden er de som har valgt å slutte å drikke av denne verdens urene brønner.
  De har valgt å ikke skikke seg lik denne verdens meninger og tenkning.
  De er et annerledes folk. Et folk som ikke har gjort blodet urent med en skadelig vaksine. Et folk som ikke blir papegøyer for globalistenes propaganda.
  Jeg takke daglig Gud for at vi ennå har basunrøster i blant oss.

  4
  7
 2. Selv antiglobalister og høyreekstreme krangler om hvilken side de skal velge i krigen.

  Putin har lenge vært halvgud for nasjonalkonservative konspirasjonsteoretikere som hater vestlig homofeminisme og internasjonal liberalisme, men prosjektet hans er likevel en multietnisk stat…

  Nei, la oss sparke ut Frafallskirken og få en hardtslående diktator på toppen! En norsk patriark og kristelig oligark vil være bedre enn de sosialistiske quislingene!

  Jan Åge Torp har skjønt dette med teokrati og vern om oldtidens ørkenmoral! Torp og PDK vil antenne en ny vekkelse! Kast skjøgen ut! Valdres brenner! Rytteren på den røde hesten rykker oss rettferdige til himmels!

  2
  2
 3. Dette er rett og slett tendensiøst. Antagelig et desprat forsøk på å rettferdiggjøre sine egne fordømmende holdninger mot en ikke-kristen president og mot et folk som akkurat har sluppet fri fra undertykkelse gjennom mange gennerasjoner.

  Det eneste Cioccilanti dokumenterte med denne videoen var at en nynazistisk svenske hadde dratt til Ukraina. Resten av videoen besto av tendensiøse påstander og spekulasjoner. Mediene er stort sett alltid manipulerende.

  Påstanden om at en nynazistisk svenske som oppsøker en organisasjon bestående av en helt mikroskopisk andel av den ukrainske befolkningen (0,001%?) skal være et “ugjendrivelig bevis” på at Ukraina er nazistisk er nesten kvalmene.

  Enda mer kvalmende blir det når kristne som ikke “forstår dette” blir karakterisert som hyklere.

  Er Chioocilanti og sokelys betalt av Putin?

  7
  1
  • Dokumentaren var laget av Time report og har intet med verken Søkelys eller Cioccoolanti å gjøre.
   Den dokumenterer at nazisme har vært en del av det ukrainske samfunnet siden 2014. For dem som har fulgt med litt lengre enn de siste ukene er dette ikke noen overraskelse.
   Men det finnes nå dem som er sløvet og ute av stand til å se og forstå.
   Matt 13,15 for dette folks hjerte er sløvet, og med ørene hører de tungt, og sine øine lukker de, forat de ikke skal se med øinene og høre med ørene og forstå med hjertet og omvende sig, så jeg kunde få læge dem.

   3
   9
 4. Putin trenger syndebukker for egne feil og misbruker historien skamløst i sin propaganda.

  Den nærmest religiøse nasjonalfortellingen om Den store fedrelandskrigen (andre verdenskrig) vekker sterke følelser. Russerne har blitt indoktrinert at de nedkjempet Hitler og vant andre verdenskrig alene. Da blir “kamp mot nazismen” triggerordene Putin trenger. Slik tsarens hemmelige politi konstruerte fortellingen om Sions Vises protokoller (datidens Bilderberg-gruppen) og verdensjødedommen (globalismen).

  Det er minst like mye nasjonalkonservativ hatpropaganda og forakt for demokratisk liberalisme i Russland som i Ukraina. Putin er KGB-offiseren som fengsler folk som snakker om homoseksualitet. Som forgifter og dreper frittenkende meningsmotstandere for å skremme folk til underkastelse.

  De russiske pogromene mot jøder fortsetter i nåtidens utbredte rasisme mot “alle andre”. Putin er en moderne tsar som klamrer seg til kirkemakten og ler av kvinnediskriminering som en PK-hatende konspirasjonsteoretiker fra USA. Nynazister og voldsdyrkende nasjonalister er kjent i ultraortodokse miljøer i Russland så vel som i Polen og Ungarn.

  Putin er og blir en menneskeforaktende løgnhals og livsfarlig diktator. Han ofrer sannheten, egne soldater og naboer like lett som han tilraner seg fellesskapets verdier.

  8
  1
 5. Har han sagt noe som er sant før, han har snakket om planeter som ville falle ned, jomfruens tegn osv. i mange år. Alt var bare tull, men slik bli det når du tar ting ut av en helhet. Det er mange i ytre Høyre i Norge også om vi ganger det med 10 da blir det mange i Ukraina.
  Det er ikke noen plass i Europa vekkelsen er så stor som i Ukraina, De bygger også flere kirker enn noen plass i Europa. Tror du noen andre land i Europa ville valgt en jøde til President?
  Ukrainsk høyreekstremisme er ikke sammenliknbar med tradisjonell nynazisme. Den er veldig Ukraina-fokusert og retter seg ikke spesielt mot muslimer, jøder, romfolk og LHBT-personer – den er derimot veldig antirussisk. Men det har vært angrep mot Pride-parader og brenning av romleirer.
  Vi må ikke glemme Ytre høyre i hele Europa og USA er sympatiske overfor Russland, ikke Ukraina. Siden 2014 har mange nynazister, identitære og andre slåss for opprørsrepublikkene i Øst-Ukraina – både russere og utlendinger. Serbiske tsjetniker, som deltok i folkemordet på Balkan, har vært med. Det er mye mer av det på russisk enn på ukrainsk side.
  En betydelig andel ukrainere, særlig vest i landet, ønsket tyskerne velkomne. Blant annet hadde de friskt i minne holodomor – den menneskeskapte hungersnøden i 1932/33 som tok livet av opptil fire millioner ukrainere, da Ukraina var del av Sovjetunionen under Josef Stalin.

  5
  1
  • Tallet på de som ble utsultet i holodomori 1932 – 1933, er ganske mye høyere enn fire millioner. Det forsvant mellom ti og femten millioner Ukrainere, og fem millioner sør russere, de fire månedene holodomor varte.

Det er stengt for kommentarer.