Uforklarelig overdødlighet i Norge de ti første ukene av 2022

Covid-19 vaksinene virker: “«Uforklarelig» overdødelighet i Norge på til sammen 937 de første 10 ukene i 2022 (Tall fra Statistisk Sentralbyrå). Det var overdødelighet hver uke, med unntak av uke 3 og 4: Dette kan forklares med at ingen tok mRNA- vaksiner i juleferien og etterslepet på to uker i registreringen ifølge statistikken (se kommentar). 93 personer døde ekstra hver uke, ja over 100 om man ser bort fra uke 3 og 4, som jeg nevnte kunne skyldes vaksineopphold i julen, deler Ingelinn Lossius-Skeie på Facebook

“I teorien kan minst 13 personer dødd hver dag pga mRNA- vaksineringen i tidsrommet. Dette blir selvfølgelig ikke registrert og de som dør, dør spredt over hele landet. Men de var altså 937 de første 10 ukene samlet. Disse er ikke med i bivirkningsstatistikken, for det er vanskelig å bevise,” skriver Ingelinn Lossius-Skeie og skriver et annet sted: “FHI rapport uke 10, 2022: «Totaldødeligheten i Europa har vært betydelig forhøyet de siste månedene. Oppdaterte tall fra Europa finnes her: http://www.euromomo.eu/. Vi har alle lagt merke til de mange bråe og uventede dødsfall avisenes dødsannonser forteller om. At dette henger sammen med vaksinene som folk er blitt gitt er svært sannsynlig.

2 tanker om “Uforklarelig overdødlighet i Norge de ti første ukene av 2022

 1. Det er ikke akkurat uventet. Vaksinen har tatt livet av mange. Siden denne pandemien er politisk styrt og MSM kontrollerer hva folk skal tro og tenke, må vi nok regne med at dette vil bli forbigått i stillhet i media.
  Muligens vil de lage noen notiser, men forbindelsen til vaksinene vil ikke bli omtalt.
  Narrativet skal kontrolleres og folk flest godtar hva MSM forteller dem.
  Vi er nå kommet dithen i prosessen mot det siste endetidssystemet at folk flest, selv også “kristne” ikke tror det de ser med sine egne øyne. De hjernevaskede sauene er avhengig av at MSM aktivistene forteller dem og forklarer dem hva de ser. Den ene kristenleder etter den andre er blitt død fisk, og død fisk følger strømmen. Går du motstrøms må du være forberedt på å bli fordømt, uglesett og anklaget for å være en konspirasjonsteoretiker.
  Men det har vist seg at konspirasjonsteorier ofte har vært mer riktige enn de politisk og religiøst korrekte tesene MSM spytter ut.

  12
  4
 2. Vaksinen dreper folk, særlig eldre. Mange for livslange skader. Men det bryr ikke myndigheter seg om. De er styrt av satan.

  2
  2

Det er stengt for kommentarer.