Pastor Jan-Aage Torp mener sanksjonene mot Russland er dumme -får motbør av Levi Fragell

“De massive vestlige økonomiske sanksjonene mot Russland er rett og slett dumme. Vesten, ledet av Bidens USA og EU/NATO, skulle stenge Russland av fra banksystemet Swift, men oppdaget at de trengte russiske penger til betaling av statslån og til betaling av russisk olje og gass, så de lot Russlands største bank forbli i Swift.
Dessuten sanksjonerer ikke mektige sveitsiske banker Russland. Uansett, Russland er nesten selvforsynt sammen med Kina, så vesten styrer mot katastrofe,” skriver pastor Jan-Aage Torp fra Oslokirken på Facebook. Pastor Torps innlegg har allerede fått Levi Fragell til å reagere

Og pastor Torp fortsetter: “Militært og økonomisk er Vesten underlegen Kina/Russland. Sanksjonene bommer allerede mot og vil til slutt lamme Vesten. Østen klarer seg. Fred har en pris. Begynn med respekt og kommunikasjon, vær så snill.
Velsignet er fredsskaperne,” skriver Jan-Aage Torp som har fått kritikk av Levi Fragell som skriver dette: “Bør dette bli siste kapittel i Jan-Aage Torps egen allianse-strategi? Hans støttespillere bør sove dårlig i natt.” En annen som neppe deler pastor Torps synspunkt på dette er blogger Jan Kåre Christensen som en rekke ganger har tydd til Facebook for å fortelle sine følgere at han ønsker at Nato skal gripe inn militært i krigen og dermed få en tredje verdenskrig raskest mulig. Kankje bloggeren håper at den tredje verdenskrig vil få Plan og bygningsetaten i Oslo til å konsentrere seg om noe annet enn hans ulovlige mur mot Stormyrveien. I denne saken er det ikke vanskelig å være enig med pastor Jan-Aage Torp. Konsekvensene av disse sanksjonene vil bli tunge å bære for folk i Europa og USA. Allerede nå er det mange som sliter med å betale de skyhøye strøm og drivstoffprisene og inflasjonen som er i ferd med å eskalere ut av kontroll, vil knuse manges personlige økonomi. Joe Biden og Europas sanksjonspolitikk vil tilsist bite oss i halen som en slange. Løsningen på krisen i Ukraina burde ha vært forhandlinger og kompromiss, men det ser ut som om Vestens globale lederskap -og folk flest -ønsker å leve under stadig trykkende kriser.

12 tanker om “Pastor Jan-Aage Torp mener sanksjonene mot Russland er dumme -får motbør av Levi Fragell

 1. En gang i mellom blir man enig med pastor Torp. Her ser det ut som om Torp har forstått at sanksjoner er noe som vil gå utover oss i Europa.
  En klok mann som skjønner konsekvensene av en dåraktig politikk.
  Alle pastorer i Norge skulle stå sammen med Torp om dette.
  Men igjen, jeg frykter at Torp her har tatt en standpunkt som er politisk ukorrekt i frafalls-Norge

  3
  3
 2. Hvordan er det mulig spør jeg meg stadig oftere. Politikere ser ut til å styre folks tanker 100%.

  Alle de problemene folk snakker om idag har to hovedårskaker.

  Den første er omfattende avvikling av energiproduksjon i vestlige land. Politikerne har sagt at hvis de bare skaper en energikrise så vil samfunnet tilpasse seg og bli energiuavhengig. Kanskje litt slik som bonden som skulle vende hesten til å greie seg uten for. Men dessverre døde hesten før den ble helt avvendt.

  Den andre årsaken er blindhet. Den samme blindheten som Hitler kunne spille på når han ville skape sitt germanske verdensrike som skulle vare i tusen år.

  Politikerne skaper en falsk virkelighet i sine egne hoder. Dette kan de fordi demokratiene i økende grad har blitt en medieskapt illusjon. Sensur og demonisering av vanlige folks “antistatlige tanker” brukes mot alle som ikke underkaster seg.

  At noen i det hele tatt kunne tro det var trygt å gjøre seg avhengig av energi fra kgb-offiseren Putin beviser at vesten befinner seg i en like farlig situasjon som før 2.VK. Utviklingen i Russland har gått i utvedtydig gal rettning i mange år. Men de fleste nektet å se det fordi de heller ville ha “peace in our time”. Selv etter invasjonen i Ukraina mener mange at man må gi etter for Putin.

 3. Tidligere pinsevenn Levi Fragell har valgt som en del av sin livsoppgave å kritisere Torp. Fragell er en bitter gammel mann. Hva skjedde med han, egentlig?
  Jeg har alltid ansett Jan-Age Torp som en mann med alle Åndens frukter, som står beskrevet i NT.
  Han er pragmatisk og klok. Rett nok ikke når det gjelder korona-vaksine, der mangler han gangsyn.
  Men han er på sitt høye nivå igjen i ovennevnte artikkel.

  1
  3
  • Torp har en gang i mellom et åndelig modent synspunkt på tingene.
   Han er ikke blant krigshisserne som vi møter i kristen-Norge.
   Han støttet Trump og stod ikke sammen med Trump haterne vi finner mange av i kommentarfeltet her.
   Torp har så avgjort sine feil, og har trampet i salaten enkelte ganger. Men han er ikke ond og hatefull som mange andre såkalte kristne er.

   1
   1
 4. Og attpå alt fikk vi vite hva Søkelys sin analyse av Jan Kåre Christensens mye omtalte byggebedrifter: “…hans ulovlige mur mot Stormyrveien.”
  Hvem vil ha tredje verdenskrig frivillig? Her er Christensens dømmekraft betenkelig. Samme som muren?

  • Nå sier Kjell Andersen IGJEN at han ikke støtter krig. DET ER EN LODDRETT LØGN. Du har gitt din FULLE STØTTE TIL KRIGEN fra FØR invasjonen.

   3
   5
  • Hermansen: Da får du komme med et sitat eller en form dokumentasjon hvor jeg sier at jeg støtter krigen.
   Jeg har skrevet at jeg trodde krigen kom, at jeg var forberedt på krigen, at jeg forstår grunnlaget for krig, men fra dag en har jeg ment at Vesten skulle presse Ukraina til å sette seg ned med forhandlingsbordet og inngå kompromiss.
   For et kompromiss om Krim og Donetsk/Luhansk må da være bedre enn krig og død.

   6
   2
  • Muren er ulovlig den Otis. Det er avgjort at tingretten, sivilombudsmann og statsforvalter.
   Christensen velger å trosse disse instanser og det vil gå utover han selv. Tredje verdenskrig som han indirekte ønsker vil gå ut over oss alle.

  • Da ble det taust fra Hermansen.
   Ikke uventet da denne satans tjener ikke gjør annet enn å være brødrenes anklager.

   10
   1
  • Som ventet hadde ikke BIRGIR HERMANSEN annet enn tomme påstander og LØGNER. Ikke et eneste bevis på sine anklager.
   Løgnere og horkarler og baktalere har sin plass i ILDSJØEN.

  • Som ventet hadde Hermansen ingen dokumentasjon.
   Han slenger bare rundt seg med anklager og påstander.
   Han er bare et religiøst nettroll som burde bli blokkert fra å kommentere.

 5. Å bygge en ulovlig mur rammer primært Christensen selv.
  Man når man tar til orde for handlinger som kan føre til tredje verdenskrig -da må man holde tungen rett i munnen.
  Jeg har ment fra Dag en at denne krisen skulle vært løst med forhandliger og kompromiss. 8 år med krig mellom Kiev og Donetsk og Luhansk har ført til 14 000 døde. Hadde ikke vesten pøst med våpen og penger og løfter til Zelensky og slik gjorde han forherdet, da hadde vi kanskje unngått krig.
  Jeg støtter ikke krig, verken denne eller andre.
  Likevel forholder jeg meg til realitene og Jesus var tydelig på at det skulle komme kriger i de siste tider. Også Jesus viste at disse krigene kom til å føre til tap av liv. Men som Guds folk skulle vi mane partene til å snakke sammen og inngå kompromiss. Men vi ser at Biden hater Putin personlig -og Biden medvirker til å forstegne situasjonen som har ledet til krigen i Ukraina.

Det er stengt for kommentarer.