Joe Biden fosser frem på meningsmålingene -selv om alle ler av hans folketomme valgmøter

Joe Biden fosser frem på meningsmålingene og på tross av at han ikke trekker velgere til valgkampmøter -forteller media og alle målinger at det er mer enn 90 prosent sannsynlig at Joe Biden vinner valget

Valgdagen nærmer seg med stormskritt og selv om Trump tilsynelatende ligger bak Biden på meningsmålingene som presenteres, er det få vettuge mennesker som virkelig tror på det Fake News media og meningsmålingene serverer. Det kartet som media presenterer passer ikke sammen med det terrenget folk opplever å befinne seg i, og på tross av tilsynelatende elendige målinger, sier et flertall av amerikanerne at de er bedre stilt nå, mitt under Corona-krisen enn de var under Barack Obama. Det kan finnes mange forklaringer på hvorfor meningsmålingene spår Biden seier -på tross av at det tilsynelatende er null interesse for Biden og Harris valgkamp-møter. En av forklaringene på hvorfor meningsmålingene er feil, er metoden disse bruker på sine utregninger. Blant annet skal registrerte demokrater være i flertall blant de spurte.

En annen forklaring er at velgerne rett og slett ikke vil fortelle hvem de vil stemme på, og en tredje forklaring er rett og slett at meningsmålingene bommer som de gjorde i 2016. Uansett hvilken forklaring man anvender er det helt utenkelig at et flertall av amerikanske velgere vil gi sin stemme til en mann som knapt aner hvor han er og hvilken politikk han skal føre. Det eneste Joe Biden har å tilby velgerne under årets valgkamp -er kritikk av Donald Trumps Covid-19 håndtering. Samtidig som Joe Biden og hans medspillere i media stadig kritiserer Donald Trump for å ikke bruke munnbind, blir Joe Biden gjentatte ganger avslørt for å selv ikke bære ansiktsmaske. Ved et tilfelle tar han av seg munnbindet for å hoste. Det er lite trolig at amerikanerne vil gi sin stemme til en kandidat som er åpenbar dement og ute av stand til å drive ei pølsebu ei gang. Og velgerne har forstått dette og det er derfor de ikke strømmer til Bidens valgkamp-møter i flokk og følge. Selv om media her hjemme ikke forteller deg det, så er Joe Bidens valgkamp-strategi den komplette katastrofe og knapt et eneste menneske møter frem på hans arrangement.

Facebook Comments

6 tanker om “Joe Biden fosser frem på meningsmålingene -selv om alle ler av hans folketomme valgmøter

 1. Hahaha… Ingen fortvivlelse her. Trump vinder større end han gjorde i 2016, Biden/Harris er slet og ret de dårligste kandidater i mands minde.

  Meningsmålinger er, som Peter Hitchens siger, beregnet på at påvirke den offentlige mening, ikke at måle den. Når vi nærmer os valgdagen, vil analyseinstitutterne begynde at tilnærme deres resultater til virkeligheden, så de ikke ser ligeså dumme og korrupte ud som de gjorde ved sidste valg.

 2. Den eneste gallupen vi trenger er sammenligningen mellom hvor mange som møter opp på Trumps rallies og på Bidens. Vanskeligere er det ikke.
  Trump vinner i et valgskred

 3. Meningsmålingene er rigget akkurat som i 2016. MSM og de venstrevridde liberale er de som kjører disse målingene. Det sier seg selv at de ikke kan tillate seg å gi Trump en mulighet til å vinne ut ifra disse målingene. Det hele er et psykologisk spill der de prøver å påvirke de usikre om hvem de skal velge. De har en hypotese om at den som leder på målingene, også er faktisk lettere å stemme på. Men de lyktes ikke med disse riggede målingene i 2016 og forhåpentligvis ikke nå heller.

  • Det er ganske utrolig at folk her i Norge i fullt alvor går rundt å tror at en mann som samler null tilhengere, virker stadig mer senil og knapt aner hvilken planet han er på, -vil vinne valget så overlegent som meningsmålingene forteller. Jeg tipper det er 2016 repetisjonen vi vil se på valgnatten. Det er nesten så vi kan glede oss til å se frustrerte TDS rammede frese hysterisk når Trump får fire nye år i Det Hvite Hus.

  • Når man ser på oppslutningen om valgmøter og ralleys – er det ikke tvil om at Trump er den som begeistrer og trekker folk.

   Selv Demokrater ser at Biden er uten sjanse.

   Den eneste måten Demokratene kan vinne på – er juks med poststemmer.

   Trump bør ikke godta et valgnederlag etter juks.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *