Profetrøst Lance Wallnau: Gud vil sende en erkeengel til Amerika for å kjempe for Donald Trump

Under forrige valg var det angivelig Russland som blandet seg inn i valget. Denne gang er det himmelen og erkeengelen Mikael som har skylden Den profetiske røsten Lance Wallnau hadde et syn hvor han så at Gud vil sende en erkeengel til USA for å kjempe for Donald Trump og hans valgseier i november. Det var på Sid Roths “Its supernatural” at Wallnau hevdet at Gud vil sende erkeengelen Mikael til å kjempe for Amerika og Donald Trump. Hva skal erkeengelen gjøre med alt kaos, vold og uro i Amerika? spør Sid Roth i programmet uten å få et tydelig svar.  følge Wallnau er amerikanske velgere redde for å si sannheten til dem som ringer og tar opp meningsmålinger, og derfor juger å sier at de ikke har bestemt seg. “Djevelen forsøker å speede opp endetidshendelsene, men Gud er ikke ferdig med Amerika. “I de neste fire årene vil vi se at Gud har plukket ut denne mannen som har et hjerte som  er full av iver og kjærlighet,” sier Sid Roth i samtalen med Lance Wallnau. Se hele samtalen mellom Sid Roth og Lance Wallnau. “Det å kjempe mot Trump er som å kjempe mot Gud selv,” sier Wallnau i samtalen. Wallnau er blant de profetiske røster som mener at venstresiden er skyldig i alt det de anklager høyresiden for å gjøre.

 

3 tanker om “Profetrøst Lance Wallnau: Gud vil sende en erkeengel til Amerika for å kjempe for Donald Trump

 1. Ha ha! ??? Morsomt med alle som i fullt alvor tror på gudommelig inngripen, erkeengler og demoner. Det skal ikke stort til av sunn fornuft og grunnleggende kunnskap om virkeligheten før en innser at spådommer og profetier om fabelvesner er ønsketenkning og slumpetreff.

  Men litt merkelig at noen våger å avsløre sin egen uvitenhet og godtroenhet. Vel, YouTube-profetene snakker bokstavelig talt til menigheten, til saueflokken, og får sikkert mange likes. I de blindes rike er den enøyde konge!

  For øyeblikket viser et snitt av amerikanske meningsmålinger om hvem velgerne vil stemme på, at Biden har en solid og stabil ledelse. Men som forrige gang forteller undersøkelsene bare om sannsynlighet. I det amerikanske systemet med valgmenn og så videre leder altså Biden for øyeblikket. Uansett om koko-kristne synes det skal være sånn eller ikke.

  Vinnersjansene kan sammenliknes med et lotteri der Biden har seks-sju lodd og Trump et par. Sannsynligheten er størst for at Biden hadde vunnet i dag, men muligheten for at Trump fortsetter, er selvsagt absolutt til stede. Det er burde være enkelt å forstå for dem som orker å bruke hodet og ikke tror på alle skrøner. ? Sist gang ble målingenes usikkerhetsmarginer oversett, i alle fall underkommunisert i mediene. Selv om noen virket skråsikre, var sjansen for Trump-seier til stede. Ikke sant?

  Hvis erkeengelen er opptatt (det er jo nok av syndige tanker og handlinger å straffe folk for), kommer den kanskje ikke Store Oransje Leder til unnsetning. Null problem. Nå har den hårfine skrytepaven heldigvis steroider ?
  Dessuten kan ham jo bare gripe etter
  enda en ny kone, slik han flere ganger har sagt han kan. Og så er det vel noen hull på golfbanen han ønsker å fylle som en trøst når noen ber å få se skatteopplysninger ???

  • Forrige gang ledet Clinton kun med rundt 4 %, og hun fikk 3 mill flere stemmer, men var maks uheldig i vippestatene. Denne gangen er det helt anderledes; Biden leder solid i alle unntatt en av disse. I tillegg er både Texas og Florida på vei mot å stemme rødt.
   Det er høyst usannsynlig at Trump vinner. Men, det er skremmende at det er så mange enfoldige og hjernevaskede mennesker som stemmer på en narsisist, som lyver dagen lang, ikke betaler skatt, svindler og bedrar, skjeller ut og gir folk kallenavn, kaller falne soldater for tapere, og gjør narr av funksjonshemmede, banner og horer. Han er det mest ufyselige mennesket offentligheten noensinne har sett.

 2. Veldig flaut at Sid Roth fremdeles har så mange tilhengere, og at folk tror på alt som kommer derfra. Mulig Hanvold fikk litt ideer derfra.

Det er stengt for kommentarer.