Billie Eilish vil gå til helvete når hun dør, og ler av det -men aner ikke hva helvete egentlig er

Bibelen og Jesus har alvorlige ord og si om helvete eller fortapelsen. Selv om en del troende gjennom flere år har forsøkt å ufarliggjøre helvete og evig fortapelse med å fortelle at det bare er en utslettelse, har Jesus langt mer dyster tale om helvete og fortapelse. Billie Eilish er en låtskriver og sanger innenfor sjangeren elektropop. I et videoklipp forteller artisten at “Jeg går til helvete når jeg dør, -og det samme gjør han,” sier hun og peker på figuren på andre siden av bordet, mens de begge spottende ler og bedriver blasfemi

En som reagerer sterkt på hva spotten og hånet fra Billie Eilish er Colton Kelly i Seeking Wisdom Minestries. I en video snakker Colton og en annen troende kristen om det faktum at Billie Eilish snakker om helvete og fortapelse som om det skulle være en gigantisk fest i avgrunnen med fri alkohol, kul musikk og full fest. Faktum er at helvete vil være det desidert verste mennesker kommer til å oppleve. Tanken om  evig fortapelse, pine, gråt og tenners gnissel og evig smerte og pine -er ikke en ide kirken har funnet opp. Skriften bruker svært sterke ord for å beskrive fortapelsen som et evigvarende lidelsessted hvor mennesker gråter, skriker og forgjeves roper ut sin fortvilelse -mens ingen hører. Selv om en del troende gjennom årene har forsøkt å ufarliggjøre helvete med å omtale det som noe midlertidig, som er rask utslettelse eller tilintetgjørelse, er dette bare falsk trøst. Jesus selv omtaler helvete som et sted med evig ild, som primært er tiltenkt djevelen, demoner, den falske profet, Antikrist og alle figurer som reiser seg mot kunnskapen om Kristus og Guds rike.  Disse figurene vil sammen med spottere som Billie Eilish leder millioner av mennesker til helvete. At troende kristne i det hele tatt lytter til søppelmusikken fra Billie Eilish er en stor gåte -og enhver sjel som elsker Kristus bør omvende seg fra sin dårskap og ikke støtte slike figurer med ei eneste krone.

Billie Eilish LEADING MILLIONS TO HELL! WAKE UP WORLD!

Facebook Comments

14 tanker om “Billie Eilish vil gå til helvete når hun dør, og ler av det -men aner ikke hva helvete egentlig er

 1. Takk for moroa! Søkelys er og blir et galehus for koko-kristne! Dere krangler om dødsriker og åndsmakter det er null beviser for. Kunne like gjerne krangle om smaken på avføringen fra en enhjørning.

  Sier som koko-amerikanerne: Gud sender en erkeengel for å rydde opp!

  Ha ha haaa!

  1
  1
 2. Jesus sier til den lamme mannen ved Betesta dam: ” gå bort og synd ikke mer så noe verre kan komme til å hende deg” Mannen hadde ligget lam i 38 år. Hva kan være verre enn å ligge der i alle disse årene?

  • All smerte i denne verden er for intet å regne mot det å miste retten til evig liv. Valget er ditt. Døden eller livet.

 3. Noe av det første jeg ble forundret over når jeg leste Bibelen var at kristne hadde adoptert likestillingsideologien.

  Det andre var hvordan mange fortolket det som stod i Bibelen for å overbevise seg selv om at man skulle bli rykket opp i himmelen før antikrist kom på banen.
  Enda mer rart ble dette når jeg hørte om de som først lanserte denne teorien og at noen faktisk har startet en egen business basert på dette som kalles “left behind”.

  Siden ble jeg forundret over flere andre ting også. Særlig hvordan man overså det som faktisk står i Bibelen om det som skal skje etter døden. Mange skiller ikke mellom kristne, frafalne kristne og ikke-kristne i dette spørsmålet. Mange skiller ikke mellom mennesker, demoner og satan selv heller. Selv om man aldri har hørt om Jesus skal de lide samme grusomme skjebne som djevelen, “fordi gud er så god”. Og de skiller ikke mellom “avgrunnen”, “dødsriket” og den “evige ilden” heller.

  Og det rareste og mest umodne av alt er den ekstreme “enten eller” hypotesen. Den går ut på at det ikke er noen mellomting mellom tusenmilliarder og atter millioner milliarder år med maksimalt grusom pine eller et evig lykkelig liv i himmelen.

  Dette til tross for at det står veldig mye i Bibelen om alt dette. Men jeg tror mye slik lære har etablert seg i menigheter med mange umodne kristne. Og når slik lære først har “satt seg”, så er folk veldig lite villig til å innrømme at den kan være gal. En slags religiøs stolthet.

  Jeg tror det er ganske utydelige overganger mellom mange slike former for vranglære og ren synd. Og synd blir man som kjent bundet av. Det som har skapt slike mistanker hos meg er hvor helt ekstremt påståelige mange er. Og hvis man refererer til noe i Bibelen blir det bare avvist. Selv om det står ting i klartekst.

  Dette er en av årsakene til at jeg ikke tør å være med i noen menighet.

 4. Helvete er norrøn åsatro som Olav “den hellige” måtte la folket beholde etter Tor og Odin for at de skulle godta “kvitekrist”. Dødsgudinnen Hel opererte straffen for Odins fiender – “viti”. Dette var Helviti – Hels straff. Kristenhetens helveteslære er ren satanisme. Søkelys er følgelig et satanistisk nettsted.

  1
  3
  • Og da finnes det selvfølgelig heller ikke noe paradis, bare en forurenset og råtten jord.

  • Ikke noe teologisk logikk i ditt svare. Jesus sier: “Se jeg har lagt frem for dere livet eller døden. Så velg da livet.”

   Altså står ditt valg mellom evig liv, eller evig død. Noe annet Jehovah og Kristus kan svare deg på?

   1
   3
  • Som en logisk konsekvens av deg og Myhren, at det ikke finnes et helvete. Så finnes det heller ikke noen evig død. Finnes ikke helvete, så er det eller ikke noen himmel eller paradis. Da finnes det heller ikke noe evig liv.

  • Din manglende logikk er frapperende. Valget er mellom evig liv og evig død. Trist at du har valgt evig død, men det har du frihet til. Jehovah Gud vil ingen tvungen tjener ha.

   2
   2
  • Det finnes overhode intet valg, hvis ikke himmel og helvete ikke eksisterer, etter dine ord. Intet valg mellom evig liv og evig død. Hvorfor ser du ikke konsekvensen av dine egne ord?

   1
   1
  • Nei, Jesus har IKKE sagt: “Se jeg har lagt frem for dere livet eller døden. Så velg da livet.”
   Men Gud sa til Moses:
   Jeg tar i dag himmelen og jorden til vitne mot dere: Livet og døden har jeg lagt fram for deg, velsignelsen og forbannelsen. Velg da livet, så du kan få leve, du og din ætt! Elsk Herren din Gud. Hør på hans røst og hold fast ved ham! For dette er ditt liv. Og da skal du nå en høy alder og få være i det landet som Herren med ed har lovt å gi til dine fedre Abraham, Isak og Jakob.
   5 Mosebok 30:19‭-‬20 NB
   https://bible.com/bible/102/deu.30.19-20.NB

  • Når vi leser at Jehovah talte til Moses eller viste seg for mennesker, var det ikke Jehovah Gud selv som sto foran dem, men Guds representerende engel. I mange tilfeller var dette også Jesus i hans førmenneskelige tilværelse. Han ledet da for eksempel englene da disse beskyttet jødene i ørkenen. Jehovah Gud selv ”kan ikke mennesker se” og fortsette å leve, sier Bibelen.

   2. Mosebok 33:18-23

   https://itro.no/serie/jesus-som-herrens-engel/

   1
   2
 5. Paulus skriver om dette og er tindrende klar, det finnes ikke noe evig helvete med evig pine for noen.! Paulus har oversikten, og må vel kalles for sjefs-ideologen i bibelen! Han hadde all materiell om Jesus syn på dette og disiplenes syn på dette!

  Kirkesamfunnet, adventistene påpeker også, at det ikke finnes noe evig helvete med evig pine. Verken idag eller i framtiden. Det mener også kirkesamfunnet, Evangeliekirken Arendal, og skriver på førstesiden sin:

  Timotius 6:16 “Gud alene har udødelighet
  og bor i et lys ikke noen kan nærme seg, Han som ikke noe menneske har sett eller kan se, Ham være ære og evig makt! Amen.”

  1 Tim 6,16 Gud alene har udødelighet og bor i et lys ikke noen kan nærme seg, Han som ikke noe menneske har sett eller kan se, Ham være ære og evig makt! Amen.

  Johannes 17 like som du har gitt ham makt over alt kjød, for at han skal gi evig liv til alle dem som du har gitt ham; 3og dette er det evige liv at de kjenner deg, den eneste sanne Gud, og ham du utsendte, Jesus Kristus.

  1. Mosesbok 3: 22 Herren Gud sa: «Se! Mennesket er blitt som en av oss og kjenner godt og ondt. Bare det nå ikke strekker hånden ut og tar av livets tre også, så det spiser og lever evig!»

  Som du ser, så er det bare guddommen som har evig liv…

  Kunne Adam ha dødd dersom han ikke hadde syndet? Svar: Ja, Adam kunne dø. Det står at han var dødelig dersom han ikke spiste av livets tre.

  “Bare nå de ikke spiser av livet tre og lever evig!” sa Gud den gang…Det er idag bare en mulighet for å få evig liv, nemlig omvendelsen og troen på Jesus Kristus!

  http://www.evangeliekirken-arendal.no

  1
  3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *