Joe Biden beordret bombeangrep i Syria – 17 drept

Kun en måned etter at han tok over som president beordret 78-åringen bombeangrep i Syria. Bombeangrepet var et svar på flere rakettangrep mot amerikanske mål i Irak tidligere denne måneden, hvor 15 amerikanske tjenestemenn ble skadd. Ifølge Reuters skal 17 militsmedlemmer ha blitt drept under nattens angrep. På ordre fra Biden, har amerikanske styrker tidligere i kveld gjennomført luftangrep mot infrastruktur kontrollert av en iransk-støttet militsgruppe øst i Syra, sa talsperson for Pentagon John Kirby i en uttalelse. Bidens bombing vekker allerede reaksjoner og bildet media har gitt oss av Joe Biden begynner å falme

Bidens bombing i Syria vekker oppsikt på sosiale plattformer. “Det tok Joe Biden kun EN MÅNED å bombe Syria! VI ADVARTE DERE, skriver en person på twitter. En annen følger opp med “LOL. Biden kommer til å bombe flere land enn Trump signerte fredsavtaler med, skriver en annen. “Gikk jaggu ikke lang tid før sosialist-demokratene startet drepingen, men skal Biden og demokratene overgå drepingen som de foretok under Obama så har de fortsatt et par hundre tusen kvinner og barn igjen å utslette,” skriver en leser i Resett. “Lurer på når NRK, TV2 osv kommer med nyheter om at Biden er ustabil, gal og setter hele verdensfreden i fare? Eller er det ikke også en stor fare at denne mannen sitter med atomknappen? Men nei… Det var jo Trump det. Nå er det bare flott med krig,” spør Jan Kvamme. “Biden er del av “den gode” eliten, så han kan gjøre hva han vil! NRK og resten av MSM forherliger denne demente, korrupte personen, som er en stråmann for den ekstreme venstresiden i USA.
MSM fortsetter å holde skjult hva Demokratene står, men kom med konspirasjonsteorier om Trump hver eneste dag i 4-5 år. NRK er de verste. Hva med å opprette en folkeaksjon: Nei til NRK?” spør signaturen Bjart_s. Allerde kort tid etter at Biden er installert i Det Hvite Hus gjenopptar Biden den tradisjonelle amerikanske krigspolitikken som innebærer smerter, lidelser, død og blodsutgytelser.

Facebook Comments

2 tanker om “Joe Biden beordret bombeangrep i Syria – 17 drept

 1. Det er ikke noe forskjell på Demokratene & Republikanerne i DC! Begge er Deep State & en del av svampen! Så det er sånt sett ikke noe forskjell på hvem som er President i USA! Joe Biden er en nikkedukke, det er Deep State som styrer han! Stakkars mann! Mesteparten av Washington DC er korrupte! USA ligner mye på Romeriket! Biden må være glemsk & dement…!

 2. Denne bedrageren i det hvite hus som nesten ingen stemte på, er alt i gang med å skape ødeleggelse og undergang. Mannen vil trekke USA inn i endeløse kriger og blodbad slik Obama gjorde. Denne mannen vil Herren stanse. Jesabel er den dominerende åndsmakt i hans liv.
  Han valgte en farget hindu-kvinne med bakgrunn i flerguderi som vp.
  Baal og Astarte har fått sine prester og prestinner med makten, men Herren vil ordne opp
  https://www.youtube.com/watch?v=UE1NZSNprd4

  4
  2

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *