Anbefaler å holde igjen for ytterligere gjenåpning av Israel -frykt for at vaksinen virker dårlig på New York mutasjonen

En arbeidsgruppe som overvåker utviklingen av Corona pandemien i Israel anbefaler myndighetene å holde igjen på gjenåpningen av Israel. Årsaken til at arbeidsgruppen ber myndighetene holde igjen, er at smitten igjen er på vei oppover. Det er frykt for at vaksinene vil virke dårlig på den nye “New York varianten” av Kinaviruset, som får eksepertene i spesialgruppa til å anbefale at israelske myndigheter pauser videre gjenåpning av samfunnet. Det er en militær ekspertgruppe som er kommet til denne konklusjonen, melder Times Of Israel fredag.
Dersom det viser seg at vaksinene ikke virker effektivt på den nye mutasjonen av KInaviruset kan det bety et tilbakeslag for dem som ønsker å gjenåpne samfunn. Den tyske forbundskansleren Angela Merkel tok torsdag til orde for kontinuerlig vaksinering av befolkningen, og eksperter og politiske ledere er dermed i gang med å gjøre almuen forberedt på at to skudd med Covid-19 vaksine neppe vil være nok til å befri befolkningen fra Coronaviruset. Stadig nye utgaver av vaksinen må utvikles og når Covid-19 blir erstattet av Covid-21 er det tvilsomt om vaksinene vil virke i det hele tatt.

Facebook Comments

9 tanker om “Anbefaler å holde igjen for ytterligere gjenåpning av Israel -frykt for at vaksinen virker dårlig på New York mutasjonen

 1. La oss få tilbake de gode gamle dager , fra ca 1349 og et par tre hundre år fremover. Da trodde de at pesten var Guds straffedom og søkte sammen i bønn og nattverd slik at pesten spredde seg i hele verden på rekordtid. ingen masker og ingen nedstengninger. Heller ingen vaksiner. Ja det var tider det!!
  Eller som under Spanskesyken som myndighetene holdt skjult fra begynnelsen, ja det tok noen millioner liv det også, men ingen vaksine og ingen bekymring om at den kunne være dyrets merke.

 2. Det blir nok “vaksine” pass, men som en QR-scanning på huden din.
  Det blir ikke noen høyre hånd eller panne i første omgang.
  Det er den kommende antikristen som innfører dette og denne er enda ikke stått frem.
  Før denne krever dette så må de to vitner ha vært her, og det har de ikke vært. Så dette med dyrets merke er ikke her enda.
  Det står helt klart i skriften.
  Om det så ble det nå, så er det en forførelse.

  MEN, gift-sprøyta med tilhørende QR-scanning er helt klart starten på det nye totalitære regimet som skal omfavne hele verden.
  The great resett som det snakkes helt åpenlyst om på WEF sine nettsider.
  Det er ikke engang en hemmelighet fordi de som drives av disse kreftene er drevet av stolthet. Akkurat som deres far Lucifer.
  Derfor skjems man ikke engang over å promotere et nytt 4 rike.
  Eller en ny 4 teknologisk revolusjon som det omtales som.

  • Jeg vet ikke sikkert , ting skjer uhyggelig fort nå .
   Det jeg skriver er kun mine tanker om mulige senario og da er det først og fremst tatt ut fra logisk tenkning .
   Jeg mener covid er en svindel , men i mitt innlegg prøver jeg meg å sette meg inn i hvordan en løsning vil se ut for dem som fremfører svindelen og for dem som tror på den.

   Det stemmer nok det du sier med at først må antikrist fremstå , men det kan skje før vi aner , som sagt ting skjer i ett uhyggelig tempo nå.

   Uansett , det viktigste er å ha sitt blikk rettet mot Jesus i disse tider og vite at våres forløsnings time kommer snart.

   Min bønn er at dere som leser dette forstår hvilken tid vi er godt inn i og søker nåde og frelse hos Jesus .

 3. qr-kode? hvem som helst kan da bare scanne koden mens du sover eller er uoppmerksom, og få full tilgang til alle helseopplysningene dine. Alle har jo en qr-scanner på mobilen. Nei, det må være et sikrere system.

  • Jo , sant det , må nok i såfall være i forbindelse med en personlig kode som på bank-id på mobil , men helsevesenet eller andre esenielle
   statlige organ vil nok uansett ha en mulighet til å gå direkte inn og kun bruke QR code tatovering for å identifisere en person .

   Men for all del, godt mulig det du sier ., systemet må være så sikkert så mulig , kan være at dette gjøres sikrere med en micro chip .

  • Ja, men det er en start med QR-scanning i huden.
   Alle har forøvrig ikke en smart-tlf heller.
   Men et bedre system vil nok dukke opp når Artifical Intelligence innføres som en del av den 4 teknologiske revolusjon.
   Dette er ingen fantasi. – Les selv på WEF sine nettsider.
   Eller på WHO sine sider.
   Og på vår egen regjerings nettside om den fantastiske agenda 2030 som alle våre politikere promoterer med emblemet via en pin på de fine dressene og kjolene sine.

 4. Morgen dagens løsning , med gårds dagens teknologi !
  Verden er i krise , vi har ett virus som gjør at viktige infrastrukturer stenger ned og bokstavelig talt setter folk i hus arrest m.m

  Men trenger det være sånn ? husker før i tiden når vi skulle på såkalte danser , var det organisert på en sånn måte , at du betalte for å komme inn også fikk du ett stempel på hånden , som kom til syne dersom det ble lyst på med ultra fiolett lys.

  Med så mye fulle folk som rølpet ut og inn av danse lokalet , så var dette en genial måtte å holde styr på hvem som hadde betalt inngangs billett eller ikke , for alle kunne gå ut og inn av lokale så mye de ville og det trengte ikke holde kontroll på billetten, noe som nok kom godt med for en som var trippel drittas , fordi hver gang han hadde vart ute pisset eller spyd alt etter som , var det bare å ta hånden under det ultra fiolette lyset og så kom inngangs merket til syne .

  Verden trenger å komme på skinner igjen , grenser trenger og bli åpnet ob. men skal vi kunne gjøre det med dagens covid situasjon må vi få kontroll !

  Tenk da om vi hadde ett system der hver enkel person fikk inn tatovert sin unike QR kode som kom til syne ved ultra fiolett lys , men som lot seg skanne av både mobiler andre type kamera , tenk da kan det gjøres sånn, at uansett hva du skal gjøre av viktige ting eks inn på nett bank , gå i butikk , reise gå på konsert eller om du eks blir utsatt for en ulykke , så kan helse personell bare skanne din unike QR kode , så får de tilgang til alle dine helse opplysninger .
  Denne QR koden må ha bestemte plasser på kroppen den kan være , så det må bli en stander , dette for at eks helse personell lett skal kunne finne frem til den , dersom de har med og gjøre en person som ikke er bevist , så da kan en gjøre det sånn att folk kan velge mellom og ha QR kode merket i pannen eller på høgre hånden, men det vil ikke være lovlig å ha merket noen annen plass på kroppen .

  Dette er jo genialt fordi da kan samfunnet åpne opp igjen og folk kan reise å kose seg som før og alt blir bra , som dem nå sier alt skal bli bra.

  Ps. en kan også bruke innplanterte chip og oppnå samme effekt , men ett system med en tatovert QR merke på høgre hånden eller i pannen vil nok være enklest , for alt i dag kan dette brukes egentlig på alt av digitale enheter som smart telefoner , vare registrering skannere , som mer eller mindre finnes i alle butikker , ja alt er jo alt tilrettelagt for det , for det er faktisk gårsdagens teknologi som kan brukes til morgen dagens endelige løsning , folk på bare få et QR kode merke tatovert inn i pannen eller på høgre hånden.

  • Om en sånn QR-scanning kom på høyre hånd eller pannen i morra eller om et år, så er det fortsatt ikke dyrets merke da den kommende antikristen fortsatt ikke har stått frem. Og det er han som kommer til å
   påtvinge dette. – Men kanskje en sånn QR-scanning vil bli gitt på en sånn måte for alt jeg vet. Men da for å forføre folk ytterligere til å tro at dette var dyrets merke, og den kommende antikristen kan da stå frem som Jesus selv. Og mange vil tro det fordi de ikke kjenner Guds ord godt nok.
   “Mitt folk forgår av mangel på kunnskap” står det i skriften.
   Alt handler om forførelse, løgn og bedrag fordi det er iscenesatt av løgneren selv.
   Alt er åpent om hva han kan finne på, men Guds ord er klinkende klart og den ultimate sannhet.
   Det er det man må forhode seg til.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *