Kongressen vedtok LGBTQ Equality Act som kan true religiøs frihet

Det demokratiske flertallet i kongressen og tre RINOs vedtok en Equality Act lov som kan innebære at kristne organisasjoner og skoler ikke lenger kan sette som betingelse at ansatte skal være forpliktet på det bibelske synet på mann og kvinne og ekteskap som en unik forening mellom en mann og kvinne. Lovforlaget sendes så til senatet som ventelig vil vedta den kontroversielle loven før Joe Biden signerer den. En rekke kristne stemmer har advart mot dette og frykter at denne loven skal føre til at kristne organisasjoner og skoler skal bli straffet dersom de velger å holde fast på at ansatte må leve i overrensstemmelse med Bibelens Ord. Installeringen av det omstridte Biden regimet har skapt et nytt åndelig klima i USA hvor forfølgelsen av bibeltroende kristne er rykket betraktelig nærmere.

4 tanker om “Kongressen vedtok LGBTQ Equality Act som kan true religiøs frihet

 1. Bare å legge ned skolene og menighetsbyggene, og starte husmenigheter og park samlinger i stedet. De første kristne hadde ikke betalte organisasjoner og bygninger, men de hadde ordet og hverandre.

  Biden kan ikke stoppe det rene evangeliet fra å forkynnes, samme hvor mye han prøver. Men kristne må ikke inngå kompromiss. Det er feil nummer en.

  Gud forandrer ikke syn på «homofil» livsstil, uansett hva mennesker koker sammen i hodene sine. Synd er synd, uansett hvordan man vrir og vender på det. Ja, jeg skriver «homofil», fordi det egentlig er et ikke ord. Det er ikke annet enn en pervers lyst, og det er ingen som egentlig er det. Men noe alle dessverre læres opp til å tro i skolene i dag.

  Skolene er heller ikke lenger for å gi arbeidsliv, men en institusjon som indoktrinerer de neste generasjoner til sekulær tankegang. Noe de har vært de siste to tre generasjonene nå, men som har kommet snikende.

  Bibelen skriver ikke ordet «homofil» engang, fordi det ikke finnes. Den naturstridige perverse akten derimot, beskrives som en vederstyggelighet, og det er ingen tvil om hva som adresseres her. Beskrives også som avskyelig eller styggedom i de ulike oversettelsene.

  11
 2. Gamle joe ligger ikke på latsiden nei…

  Men det er like greit. Hadde jo skjedd før eller siden allikevel.

  • Jeg er ikke overrasket over at Biden går gjøre USA mer bedervet enn de allerede er. Det som overrasker meg er at norske kristenledere ikke hadde dette i mente da de hyllet Biden slik de hyllet Hillary Clinton i 2016. Mange norske kristenledere fremstår nå fullstendig avkledd rent etisk. De viste at Biden la til grunn en svært progressiv LGBTQ agena og Biden var åpen om hans støtte til abort.
   At Biden kaller seg katolsk, og av og til går til messe i en katolsk kirke hjelper ham ikke. Guds øyne er rettet mot hans beslutninger og han er en mann som oppfyller dette med å vedta fordervelige skrivelser. Jeg er bare overrasket ovet at kristne ledere i Norge ser ut til å ha mindre gangsyn enn hva vanlige amerikanske kristne har.

  • Nei, ikke overrasket av Biden. Vi har visst hva han står for.

   Jeg tror de norske kristenledere sover så kraftig at de forstår ikke enda at de er avkledd. Noen som har lagt merke til at de har en ting felles? De er velkledde, dannede, kan føre ordet og er godt likt av de fleste. Og er forført av Biden. Jeg har vært på vakt mot noen av dem lenge. Folk må kle seg og tjene så mye penger de vil for meg, men de interesserer meg lite når de som kristenleder har lite å komme med. Ikke ETT ord inn i tiden…

   For meg så er ordet norske kristenledere i ferd med å fordufte. Hvem har vi egentlig? Ludvig Nessa regner vi alltid med. Han er min helt.

   Vi er ikke inni noe lokale lenger snart. Men på nett. Men lokalene kommer til å bli for små i trengselstiden. En skare så stor som ingen kunne telle… Hvis antikrist skylder på corona første 3 1/2 år slik at lokalene forblir stengt, så blir det allikevel fulle låver og lagerbygg ,hytter og kjellere i hus. Dit skal vi ikke. Men vi skal ta oss tid med Mesteren nå mens det ennå er tid. Og de siste 3 1/2 år av de 7 har han nok kontroll på alle møtelokaler og kirker.

   Bortrykkelsen er rett rundt hjørnet. Sees i luftrommet.

   Det blir hakeslepp -så store som ingen kunne telle, av alle som trodde de skulle misjonere her i trengselstiden.

   Har man ikke misjonert og levd tydelig for Jesus nå -hvordan kan du tro du skal klare det under trengselstiden?

   Og er man prepper, har aggregat, penger og alt mulig så er man i hvertfall helt sikker på EN ting, folk vil drepe pga det. Selvfølgelig. Bare å lese Bibelen. (Nå snakker jeg ikke om det man lagrer litt opp i tiden vi lever i nå, det kan være lurt å ha noe i tilfelle, folk har opplevd å være uten strøm til seg og fjøset i 3 uker) Og for de som har lagret opp, det vil bli til STOR velsignelse for de som ble latt tilbake, legg alle Bibler du ikke bruker i samme lager, de trengs,

   Han har et vers til oss i Matt. 26:6. Hilser alle her med det.

Det er stengt for kommentarer.