551 nye smittede -Norge vurderer påbud med munnbind for skoleelever og doble en meteren

Foto Flick

551 nye smittede ble registrert onsdag i Norge. Dette viser at smitten igjen er økende tross alle nasjonale retningslinjer og regler som foreligger. Fredag melder media at myndighetene vurderer å doble en metersregelen til to meter og innføre påbud om at elever i skolen skal ha på seg ansiktsmaske.– Vi vurderer nå om det skal bli påbudt med munnbind på skoler og om meteren må dobles, sier helsedirektør Bjørn Guldvog til P4-nyhetene. En kraftig økning i antall registrerte smittede bekymrer helsedirektøren.

Det er dessverre en kraftig økning i smittetall. Det er særlig i Oslo og Agder at smitten øker nå, og dette er knyttet til utbruddet av den britiske virusvarianten, sier Guldvog. Han forteller at det i ukene som kommer vil bli vanskeligere å holde smitten nede og ha kontroll. Guldvog mener vi er avhengige av å forsterke arbeidet med testing og smittesporing. Samtidig mener han at det kan bli nødvendig å skjerpe tiltakene, og åpner for at det kan bli innført munnbindbruk på skoler, ifølge P4. – Vi må vurdere om det i enkelte situasjoner er klokt å bruke munnbind på skoler. Vi ønsker å holde skolene åpne og da må vi gjøre det på tryggest mulig måte. Vi har enda ikke konkludert, men vurderer skjerpede smitteverntiltak på skolen, forteller helsedirektøren. Det er de eldste elevene dette kan bli aktuelt for, legger Guldvog til hos P4. I Kristiansand planlegger kommunen nye og inngripende tiltak allerede fra mandag

Én tanke om “551 nye smittede -Norge vurderer påbud med munnbind for skoleelever og doble en meteren

 1. Man tar litt og litt. Neste gang er det de mindre barna som skal påprakkes dette.
  Samme med vaksine. I noen land ønskes vaksine ned til 6 år, etter det helt ned til nyfødte.
  Munnbind er ikke annet enn et slave-symbol, og hjelper null og niks mot virus som er mindre enn hullene i munnbindet.
  Det eneste man oppnår er mindre oksygen til hjernen og dermed en helse-skadelig bivirkning. – I tillegg får mange utslett av denne dritten.
  Og før en eller annen idiot spør om jeg vet bedre enn helsemyndighetene, så kan jeg opplyse om at både WHO og FHI i fjor sa at det ikke hjalp noen ting.
  Når folk med nedsatt lungekapasitet blir frarådet å bruke det av leger så sier det seg vel selv at inntaket av oksygen blir redusert og at dette aldeles ikke er bra.
  Man må t.o.m. bruke dem etter sprøyta man skal tvinges til å ta.
  Dem som bruker dette og tror det hjelper dem vil ødelegge helsen sin kun fordi man går rundt i døds-angst av propaganda-maskineriet til msm.

Det er stengt for kommentarer.