Joe Biden administrasjonen kritiserer og fordømmer Russland for forbudet mot LGBTQ propaganda

Regnbue-barna fordømmer til ny russisk lovgivning som forbyr propaganda for ikke-tradisjonelle livsstiler. Den russiske statsdumaen vedtok nylig en lov som forbyr LGBTQ propaganda rettet mot barn og voksne. Dette har falt Joe Biden regimet og dets liberale støttespillere tungt for brystet som entydig fordømmer det faktum at Russland sier nei til all propaganda som undergraver de tradisjonelle verdiene det russiske samfunn og kirke har bygd sin etikk og lovgivning på. Den russiske ambassaden i Washington reagerer sterkt på amerikansk innblanding i indre russiske forhold og skriver dette i en uttalelse: «Vi har registrert de mange offisielle amerikanske utsagnene som fordømmer og kritiserer loven som ble vedtatt at det russiske parlamentet torsdag.

-Vi anser slike uttalelser som grov innblanding i indre russiske forhold. Russland står fullt og helt fast på å beskytte tradisjonelle familieverdier og vi avviser alle forsøk fra Vestlige land, anført av Dr Forente Stater for å presse på pseudo-liberal og perverserte ider om menneskerettigheter på andre nasjoner,» heter det fra den russiske ambassaden. LGBTQ er blitt den desidert viktigste menneskerettigheten de vestlige land kjemper for.  Disse rettighetene overgår endog retten til liv, ytringsfrihet og religionsfrihet. «Homobevegelsen er en diktatorisk bevegelse som viser null toleranse for andres meninger. Den splitter og bryr seg ikke over andres oppfatninger. Og så kritiserer de Qatar for å være totalitær. Hyklerisk!,» skrev evangelist Svein-Magne Pedersen på Facebook tidligere i denne uken. Dette etter bråket som var om regnbuesymbolet og fotball VM i Qatar. Hele vestens politiske og moralske lederskap anført av en blodtørstig presse kastet seg på fordømmelsen av FIFA og Qatar. Nå er det Russland og deres tydelige nei til å promotere Sodomas synder som påkaller seg den «frie» og liberale verdens vrede. De frie og liberale som sitter hardt lenket i fastholdt synd krever at alle underkaster seg deres lyster og freser mot Russland som står i mot og ikke ønsker at russiske barn og unge skal bli moralsk fordervet av den sodomittiske åndsmakt. «SER UT SOM OM RUSSLAND NÅ BLIR LYSETS LAND i VERDEN! ❤ De Står Tids-ånden, Vesten, Vestens Dekadanse, Forråtnelsen, Forfallet, Skjøgen, Løgnen, Falskheten, Oppløsningen MIDT IMOT! 💪👊💪,» skriver broder Haakon E Riksfjord på Facebook. Vi står nå overfor det paradoks at Russland som tidligere ledet an i Sovjet-kommunismens forfølgelse av kristne, nå er blitt en forsvarer av grunnleggende kristne verdier i forhold til kjønn og ekteskap. At USA, Vesten og den «frie» verden fordømmer og kritiserer Russland for dette, viser bare hvor dypt den vestlige verden er bundet i synd og motbydeligheter.

 

 

Facebook Comments

12 tanker om “Joe Biden administrasjonen kritiserer og fordømmer Russland for forbudet mot LGBTQ propaganda

 1. Det er ikkje enkelt dette med homofili og bibelen sitt syn på det.
  Det går ikkje an å lesa GT spesielt utan å sjå at homofil livsførsel er ein styggedom eller vederstyggelighet i GUDS augo.
  Dagleg omgås me alle ein eller annan bekjennande homofil eller lesbisk.
  Det kan vera dei kjekkaste personane me snakkar med.Ikkje noko vondt i dei.
  Så når Vesten snakkar om fridom on toleranse så er det naturleg for dei å akseptera at to mannfolk er glad i kvarandre og ikkje skal straffast fordi dei lever det ut.
  Det einaste me kan gjera er å forkynna Guds syn på det og gå elles gå stille i dørane. Etter at den Norske Kyrkja og aksepterte det, er det enno meir håplaust å få gehør.
  Å bruka Putin oppi dette vert usmakeleg. Han har sikkert rett syn på homifili, men kva med alt det andre.
  Å drepa sivile i tusental og stela andre sitt land må vera mykje verre enn å synda som homofil.
  Sanninga er at Putin har laga eit terrorstyre der han kneblar alle med ulikt syn.

  https://www.theneweuropean.co.uk/who-said-these-lines-joseph-stalin-or-vladimir-putin/
  Joseph Stalin and Vladimir Putin: Two men with the same mindset

  I artikkelen kan du gissa kven som har sagt kva – Putin eller Stalin.

  8
  5
  • Det er svært enkelt dette med homofili for en bibelsk kristen.
   For woke religiøse er dette vanskelig.
   De vil gå stille i dørene og er ikke villig til å bære Kristi kors og er heller ikke villige til å bære Kristi vanære utenfor leiren med Guds sanne folk. Torstein: Gud vil sende i helvete millioner av de mennesker du kaller «kjekke folk». Paulus skrev slik om de «kjekke folkene» du har sånn sympati med:

   Rom 1,21-32 fordi de, enda de kjente Gud, dog ikke æret eller takket ham som Gud, men blev dårlige i sine tanker, og deres uforstandige hjerte blev formørket. Mens de gjorde sig til av å være vise, blev de dårer, og byttet den uforgjengelige Guds herlighet bort mot et billede, en avbildning av et forgjengelig menneske og av fugler og av firføtte dyr og av krypdyr. Derfor overgav også Gud dem i deres hjerters lyster til urenhet, til å vanære sine legemer sig imellem, de som byttet Guds sannhet bort mot løgn og æret og dyrket skapningen fremfor skaperen, han som er velsignet i evighet. Amen. Derfor overgav Gud dem til skammelige lyster; for både deres kvinner forvendte den naturlige bruk til den unaturlige, og på samme vis forlot også mennene den naturlige bruk av kvinnen og brente i sin lyst efter hverandre, så at menn drev skjenselsverk med menn, og fikk på sig selv det vederlag for sin forvillelse som rett var. Og likesom de ikke brydde sig om å eie Gud i kunnskap, så overgav Gud dem til et sinn som intet duer, så de gjorde det usømmelige: fulle av all urettferdighet, vanart, havesyke, ondskap; fulle av avind, mord, trette, svik, list; øretutere, baktalere, gudsforhatte, voldsmenn, overmodige, storskrytere, opfinnsomme til ondt; ulydige mot foreldre, uforstandige, upålitelige, ukjærlige, ubarmhjertige; slike som godt kjenner Guds dom at de som gjør sådant, fortjener døden, og dog ikke bare gjør det, men endog holder med dem som gjør det.

   Du ser jo ut som om du tilhører kategorien dem som holder med dem som gjør det og det er trist fordi du er på feil side av Guds ord.

   12
   10
  • Å drepa sivile i tusental og stela andre sitt land må vera mykje verre enn å synda som homofil.
   Gud drepte titusener av sivile da han utslettet byene Sodoma og Gomorra. Du er og forblir en religiøs humanist Torstein.
   Bibelen avviser du fordi du ikke tåler Guds Ord.
   Derfor har du skapt deg din egen religion basert på falske profetier om Bush, Obama, Trump og 2028.

   6
   9
  • Guds ord er klinkende klart. Torstein begår her nøyaktig den samme feil som folkekirken begår. Forsøker å ufarliggjøre Guds hellige og rettferdige vrede.
   Gud har opp gjennom historien brukt mange redskaper og personer for sin dom. Gud ødela Ninive gjennom Babylonerne i år 612 f Kristus etter profeten Nahums advarsler.
   Gud lot Nordriket i Israel gå under omkring 722 før Kristus brukte Gud assyrerne og deres konge.
   I 587 f Kristus gikk sør-riket under og tusener drept og ført i fangenskap gjennom Guds tjener Nebukudnesar.
   I Sodoma var det Gud selv som gjennomførte straffedommen egenhendig. Dette forteller hvor mye Gud avskydde Sodomas synder.
   Og Gud brukte romerne til å straffe jødene for deres ugudelighet i år 70. Hvor mange titusener av jøder som da ble drept og bortført er det bare Gud selv som vet.
   Putin er Guds redskap for å tukte Ukraina og Vesten.
   Dette at Gud bruker sine redskaper og tjenere til å utøve sin dom er en tanke humanister ikke godtar.
   De forstår ikke at dette er en åndelig krig. Gud bruker Putin og russerne for å tukte vesten til omvendelse.
   Men Vesten er stivnakkede og vil ikke vende om. Det er litt for mange Birgirèr og Torsteiner i Europa. De er uten syn for det åndelige. Også uten syn for virkeligheten.
   Russland utkjemper nå en krig mot det samlede kollektive NATO og EU. Dette er makter som har forkastet Gud, spotter Gud, er opprørske mot Gud og frafalne fra sin 2000 år lange verdiforankring i Guds lover.
   Denne krigen er i ferd med å tappe Europa for ressurser.
   Våpenlagrene er i ferd med å tørke ut og Europa leverer stadig mindre til Ukraina. Russland på sin side har bare satt inn noen få prosent av sin militære kapasitet i Ukraina.
   De 300 000 vil være kampklare i løpet av desember/januar -og ve Ukraina da.
   De bør søke fred nå før russerne setter inn sin storoffensiv.

   4
   10
  • Klar og tydelig basun!
   Du har så rett så rett Kikki.
   For Guds folk er ikke dette med homofili og kjønnsforvirring et komplisert spørsmål. Guds Ord er entydig.
   Det er kun hos villfarne teologer i frafallskirken at dette er problematisk. Ditto for frafalne religiøse som ikke lenger tror hele Guds Ord. Guds ord har intet godt å si om desse «kjekke folka».
   Snarere tvert i mot.
   Mange frafalne eller Sardes-kristne er på vei mot pride-toget og har regnbueflagget i hjertet.
   Man tror ikke Guds Ord. Den som forkaster Guds Ord forkaster også Gud. I all bibelsk kristendom er Gud knyttet opp mot Ordet.

   3
   6
 2. I 1.Mos.1.kap 18 og 19 får vi svaret, hvor mange tusen som ble drept står det ikke noe om, men sannsynligvis mange tusen. I 2. Peter 2.6, fortelles hvorfor det skjedde, en kraftig advarsel til menneskene i endens tid. Det er godt mulig at krigen som nå pågår i Ukraina er starten på Guds dom over en frafallen kristenhet i Vest-Europa/USA og til dette er Putin ett redskap. I vår tid er Sodomas synder kommet i ny drakt, Pride.
  3.verdenskrig kan være veldig nær.

  6
  3
  • Er det ikke det vi gjør Torstein ? vi verbalt advarer om at Gud bruker Putin som sitt redskap for å føre dom over det frafalne vesten ?
   Det er ikke Putin som først må vende om Torstein , det er vesten som må vende om fra pride styggedommen !

   1
   2
 3. Biden sin fordømmelse av Russland angående forbudet mot LGBTQ, forteller hvor blåst den gamle senile er, men norsk regjering er på samme linje somBiden.

  1
  1
 4. De 300 000 vil være kampklare i løpet av desember/januar -og ve Ukraina da.
  ———————
  Det er meir riktig å skriva. Ve, Russland om NATO og USA bestemmer seg for å ta eit oppgjer med Russland.
  Russland har kunna bruka luftrommet over Ukraina og brukt bombefly.
  Gje Ukraina det same og Russland er ferdig.

  6
  1
  • Ukraina er snart slått ut fullstendig. Den nye russiske generalen som leder operasjonene i Ukraina vet hva han gjør. General Sergei Surovikin bruker styrkene taktisk og gradvis knuses all ukrainsk Nato infrastruktur. Både Ukraina og Europa er i ferd med å gå tomme for ammunisjon og krigen tærer på NATO voldsomt.
   Et woke Europa er ikke villig til å få sine byer og millioner av mennesker utslettet i et kjernefysisk ragnarokk. Dersom Nato angriper Russland direkte er det selvmord.
   Du skjønner det ikke ennå Torstein. USA og Europa lever i synd og har ikke Guds velsignelse. Den store smellen kommer mellom USA og Kina -og USA vil tape.
   Det er såre enkelt. Trump vil lede et sterkt redusert USA etter at dette har skjedd. Antikrist vil tre frem i Midtøsten i kalifatet og da vil kristenheten forstå at Antikrist er åpenbart. Ikke det rør du kommer med.

   4
   6
 5. «Det var høsten 1932 at ordren fra den sovjetiske presidenten Josef Stalin kom; korn og gårdsdyr skulle beslaglegges, inkludert frø til fremtidig såing, og gårder skulle sammenslåes. Som konsekvens ble Ukraina kastet inn i en landsdekkende hungersnød, og i løpet av få måneder døde anslagsvis ti millioner mennesker.

  Den menneskeskapte sultkatastrofen fikk navnet holodomor, som betyr «drap
  ved sult», og omtales i dag en bevisst folkemordhandling utført av Josef Stalins sovjetregime.
  Katastrofen har ført til bitter stemning mellom Ukraina og Russland lenge før krigen som pågår nå. Russland setter holodomor i sammenheng med hungersnød flere steder i Russland og Sentral-Asia på samme tid.
  Nå hevder Ukrainas utenriksminister at Russlands president Vladimir Putin benytter seg av samme taktikk som sin forgjenger Josef Stalin.

  – I dag, på 90-årsmarkeringen av holodomor i Ukraina, forsøker Russland å oppnå samme mål som det regjeringen gjorde da. De forsøker å utslette Ukraina som nasjon og landets regjering, skrev Ukrainas utenriksdepartementet i en pressemelding lørdag.»
  ——-
  Det russiske folk gjekk rundt kista til Stalin og då han døydde.
  https://www.youtube.com/watch?v=eQo27EoLp_A
  Han var ein av dei største massemordarane som har levd.
  Putin er på god veg til å bli det same.
  Her på debattsidene er det mange som utan skam støttar denne djevelen.

  7
  2

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *