Nå: BREAKING NEWS: UKRAINE WAR UPDATE WITH NUCLEAR EXPERT DAVID PYNE, RUSSIA TURNS THE LIGHTS OUT

Kveldens livesending fra Paul Mills i Of gried farming har tema krigen i Ukraina

Facebook Comments

3 tanker om “Nå: BREAKING NEWS: UKRAINE WAR UPDATE WITH NUCLEAR EXPERT DAVID PYNE, RUSSIA TURNS THE LIGHTS OUT

 1. Farlig nabo
  – Vil det være mulig for vesten å gjenoppta normal kontakt med president Putin når krigen er over?

  – Nei. Jeg har ingen tro på at det kan være mulig. Russland vil ikke få et normalt forhold til omverdenen uten en lang prosess hvor man erkjenner det som har skjedd i Ukraina. Nå etterforskes krigsforbrytelser, men i tillegg ønsker vi et tribunal som kan holde de som startet krigen ansvarlig, de som angrep, og de som iverksatte krigsforbrytelsene. Fram til det har skjedd, kommer man ikke videre. I mellomtiden har vi alle en farlig nabo, sier han.»
  ——————
  Putin må vekk og som han seier kan forholdet til Russland kun normaliserast etter ein lang prosess der russarane forstår kva dei har vore med på.

 2. Rapperen, som nå kaller seg Ye, hevder at han på et stormfullt møte i Trumps bolig Mar-a-Lago ba Trump bli hans visepresidentkandidat når han selv stiller til valg som president.

  Trump gjorde det tindrende klart at ingen andre enn han selv skulle få hans støtte når han stiller til valg i 2024, slik han nylig kunngjorde at han vil gjøre.

  – Trump begynte å skrike til meg over bordet og sa jeg ville tape, sier Kanye West.
  ——————-
  Eg ventar i spenning på om TRUMP blir gjenvalgt. I så fall vert han denne endetidas farlege person-Babylons Konge eller sjefen for USA.
  https://www.youtube.com/watch?v=SQN7y5I9poc&t=55s
  ———————–
  Den store utfordraren i det repubublikanske paritet har og fått beskjed -Ron DeSantis-
  https://www.youtube.com/watch?v=0wrY0JSdfu8

 3. Mye kunnskap og innsikt fra David Pyne der, verdt å lytte til. Vil Russland ta hele Ukraina øst for elven Dnipro? Dersom det skjer så blir en kjent profeti oppfylt. Vil USA/NATO fortsette å forsyne Ukraina med våpen? 2023 vil gi svarene på dette og kanskje mye mer. Uansett, det kan gå lang tid før vi er tilbake til slik det var før 24.2.22

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *