Jim Bakker: “Herren har fortalt meg at president Trumps liv er i fare”

jim bakker i tårer

Hevder president Trumps liv er i fare Jim Bakker, idag en såkalt åndelig “prepper” som forbereder seg selv og andre kristne for endetidens store trengsler, var på 1970 og 1980 tallet en berømt tv evangelist og velstandsevangelist som levde og åndet for penger og berømmelse.  Jim Bakker som var gift med nå avdøde Tammy Faye Bakker gikk i 1987 på en gigantisk smell, som medførte at hans “ministries” fullstendig kollapset, da det ble kjent at han punget ut nærmere 280 000 dollar for å kjøpe Jessica Hahn’s taushet. I følge Jessica Hahn skulle Jim Bakker og en annen predikant,  John Wesley Fletcher ha voldtatt henne.

Tammy Faye Messner (tidligere Bakker) døde i 2007, 65 år gammel. (foto Wikipedia)

Jim Bakker som så punget ut 279 000 dollar av kollektpengene i bytte mot kvinnens taushet, benekter at han hadde voldtatt Jessica Hahn, men innrømmet likevel å ha møtt henne på et hotellrom i  Clearwater, Florida. Skandalen som deretter utviklet seg, ødela ikke bare hans PTL ministries, men førte også til at han ble dømt for omfattende svindel og økonomisk utroskap. Det hele resulterte i en fengselsdom på 45 år, senere redusert, og etter fem år som toalett-vasker i et føderalt fengsel ble Bakker i 1994 prøveløslatt på grunn av god oppførsel. I mellomtiden hadde hans kone tatt ut skilsmisse og giftet seg på nytt med Roe Messner. Tammy Faye Messner (tidligere Bakker) døde den 20 juli 2007 av kreft, 65 år gammel.  Jim Bakker på sin side, giftet seg i 1998 med  Lori Beth Graham, en tidligere kvinnelig tv evangelist. Under sin tid i fengsel lærte angivelig Jim Bakker sannheten og når han slapp ut, tok han et steinhardt oppgjør med venstands og trosforkynnelsen, blant annet gjennom boken “Prosperity and the coming apocalypse,” som er et grundig oppgjør med egen livsstil og teologi.

Tilbyr profetier og endetidsbrød

Mens 1970 og 1980 tallet frem til “the fall from grace” var preget av overdådig luksus, penger, jetset tilværelse, nytelse og “åndelig festing” sammen med en rekke andre kjente tros og lykkeforkynnere tilknyttet Trinity Broadcasting Network, er Bakker nå opptatt av å forberede seg mentalt, fysisk og økonomisk for de siste trengselstider som han hevder nå står like for døren. Gjennom hans tv show som sendes på en rekke forskjellige religiøse tv kanaler og på nett, blir seerne tilbudt en blanding av profeti samt tilbud om endetidsbrød. Oppskrifter på hvordan man skal skaffe mat og midler til å overleve endetidens forfølgelse. Med dette har Bakker tatt et langt hopp bort fra sin tidligere religion og i 2013 forfattet Bakker boken “Time Has Come: How to Prepare Now for Epic Events Ahead about the end-time events.” Dette er en bok som avslører hvor fjernt Bakker i dag står fra sin tidligere gla-kristendom preget av overfladisk materialsme, velstand, seier og økonomisk suksess.

Advarer om at Donald Trumps liv er i fare

Personlige livvakter kaster seg over Donald Trump for å beskytte ham og føre ham i sikkerhet, da de fryktet at noen ville utsette ham for et attentat under valgkampen i fjor. Bakker frykter at noe lignende vil skje igjen.

Det var under et podcast intervju med Charisma Media’s grunnlegger Steve Strang, der de blant annet diskuterte hvorvidt forrige fredags verdensomspennende dataangrep er et endetidstegn at Jim Bakker sa at han følte seg alene med sin oppfordring om å be for president Donald Trump. Imidlertid var det noe annet som Jim Bakker kjente var mer presserende å dele videre. I følge Bakker hadde Herren gitt ham et ord om at det snart vil komme et attentatforsøk mot Donald Trump svært snart. “Vi må virkelig be om beskyttelse for presidenten,”” sa en alvorstung Bakker som opplever dette som en tilskyndelse fra Herren. Jim Bakker sa videre at fjorårets valg var et stort mirakel, og det er nettopp derfor motstanderne, som hadde regnet med å vinne, er så sinte,” sa Bakker videre.  “Disse motstanderne kommer ikke til å gi seg før de har klart å ødelegge ham,” la Bakker til og fortsatte: “De vil ha ham drept -og de omtaler ham akkurat som de gjorde med Nixon. De vil ha han for riksrett. Dersom ikke de kan drepe ham med ord vil de forsøke å fysisk ta livet av de forente staters president,” sa Bakker videre.

https://www.youtube.com/watch?v=d96PSw9nlyo

Oppfordrer til attentat mot Donald Trump

Både på nett og i demonstrasjoner blir det ropt direkte drapstrusler mot president Trump og på sosiale medier har det vært mange som direkte har oppfordet til attentat mot Donald Trump. (Et annet tidligere nyhetsanker, Keith Olbermann, som blant annet fikk sparken fra MSNBC på grunn av såkalt “fake news” gikk i forrige uke i en video på You Tube ut og oppfordret fremmede makters etterretningstjeneste om å gjøre “alt” for å befri oss fra Donald Trump som han mener er en farlig tyrann som må fjernes) “Vi trenger fornuftige stemmer som nå sier stopp,” forsatte Bakker som mener at “den samme antikristelige ånd som stod bak WannaCry viruset” -står bak kreftene som vil knuse president Trump.

Pastorer og kristenledere må engasjere seg

Steve Strang (foto You Tube)

Mens mengden av liberale krefter i dag gjør nær sagt alt for å skape misforståelser om hva presidenten sier og gjør, bør pastorer og kristne ledere begynne å ta opp dette og oppfordre til forbønn. “Jeg snakker ikke om noen lettvinte “I Jesu navn, velsign ham,” men om det å virkelig gå inn i dyp og hengitt forbønn, vi må rope ut og gråte til Gud,” sa Bakker videre. “Når jeg er ute å kjører alene, bruker jeg å gråte og bønnfalle Gud om å frelse vår president.” I samtalen mellom de to sa Charisma Media’s grunnlegger Steve Strang, at dette minnet ham om noe han dekket som journalist tidlig i karrieren, da Derek Prince på 1980 tallet oppfordret kristne til å be for den da nyvalgte president Ronald Reagan, for å bryte den såkalte “nullårs forbannelsen” som har rammet hver eneste president som har blitt valgt på årstall der presidentperioden ender i år som slutter på null. President Reagan ble skutt, men kulen traff ikke slik at han døde. Da han kom seg igjen fikk verden se hvilken innvirkning hans presidenttid fikk på verden. (Det er nok å nevne kommunismens sammenbrudd i Sovjetunionen og Berlinmurens fall) Også president George W Bush overlevde sin presidenttid og dette signaliserte at forbannelsen var brutt,” sa Strang som oppfordret lytterne til å be for presidenten. “Vi vet ikke hva som skjer bak kulissene, men vi burde vite at det finnes onde mennesker som ønsker å ta ut vår president,” sa Strang videre.

Menighetens ansvar

Jim Bakker anno 2017. Foto Søkelys

Jim Bakker så videre at menigheten har et ansvar, ikke bare gjennom å be, men også for å beskytte ham, og han sa videre at nå er tiden inne for å komme ut av vårt skall, fordi verdens mennesker marsjerer i gatene mot vår president, “Det er som en krig jeg aldri har sett tidligere,” sa han og la til: “Det er på tide, menigheten- har bokstavelig valgt denne mannen. “Det kommer ikke til være en beleielig tid når disse hendelser skjer. Det vi ser nå er ikke noe i mot det som kommer,” sa Bakker som videre fortalte at Gud har fortalt ham gjennom flere år at når de siste dager kommer, vil de komme mangfoldig. Det er som med dette WannaCry virusangrepet, og vi bør vente mange flere slike eller andre av de tegn bibelen snakker om,” sa Bakker å minnet om at Rick Joyner altid har bedt oss om å være på vakt overfor det eksteme. “Når dere begynner å se det ekstreme, ekstreme flommer, ekstrem varme, ekstrem kulde, -ekstrem flom, ekstreme stormer og ekstreme snøfall osv, når alt begynner å bli ekstremt, så er det et av tegnene på at vi befinner oss i de siste dager, og alt dette er advarsler fra himmelen,” sa Bakker som tilhører den voksende skare av troende som ser for seg Jesu snare komme i skyen.

 

29 tanker om “Jim Bakker: “Herren har fortalt meg at president Trumps liv er i fare”

 1. 1. “Jesu snare komme i skyen”? Renneløkke, mener du? Men ble han ikke naglet til en pæl?

  2. Er det god teologisk chargong å omtale nettene i de siste dager som “de siste netter”? Hva ville Jesus ha sagt? Vil også nettene komme mangfoldig?

  3. Det ekstreme er overalt! Har blitt ekstremt dyrt for eksempel. Synes også førstedamen i De forente stater er ekstremt pen. Ble dessuten ekstremt glad over å få mitt første oldebarn denne våren! Tenk at vi skal få oppleve Harmageddon sammen! Ekstrem flaks!

  4. Vil vi beholde klærne ved bortrykkelsen? Vil jeg få med meg min protese? Hva tror du Jesus tenker om dette?

  • Tusen takk for at du oppfyller profetiene om hån og spott av Jesu etterfølgere. Hadde det ikke vært for deg hadde noe manglet her.

   At Jesus kommer tilbake i “skyen” betyr bare at “han kommer tilbake på samme måte som han reiste” – usynlig for det menneskelige øyet. Slik jeg er sikker på at heller ikke du ser gjennom tykke skylag.

   Jesus kom tilbake da endetiden startet. Det greske ordet her er “parouisia” – hvilket innebærer ikke-synlig nærvær.

  • Sitat: “Vil jeg få med meg min protese?”

   Har aldri hørt om at slanger trenger proteser. Er det tungen du tenker på?

  • Sitat: “Jesus kom tilbake da endetiden startet. Det greske ordet her er “parouisia” – hvilket innebærer ikke-synlig nærvær.”

   Men kom ikke Jesus i 1914, da? Og så skulle den herlige dommedag skje innen en generasjon etter det? Vitnene fablet om 1975. Tegnene da var sikkert verdenskrigene, kvinnekampen og de ekstreme slengbuksene! Ha ha! Det er mye ufrivillig komikk i alle disse sinnsforvirrede dommedagsprofetiene. Hjernen er utviklet slik at vi alle har en svært rik fantasi og uendelig mulighet for å feiltolke opplevelsene i vår innebygde drift etter å skape mening i alt. Ikke rart innbilske bibeltolkere, fullstendig preget av sin egen kulturelle bakgrunn, og skuggeredde konspirasjonsteoretikere finner belegg for de svar de selv søker og ønsker.

   Regner med at Sadoks sønn i sin all antikke kunnskap og verdensvrede kan erkjenne at det i det minste er en teoretisk mulighet for feilslutninger når den religiøst indoktrinerte lengter etter endetid, Jesu komne og oppfyllelsen av alskens merkelige profetier. Det har gjennom to tusen år, like fra Jesu egne dage, vært en uendelig rekke av like hellig overbeviste og likevel alltid like feilslåtte dommedagsprofetier.

   Forstår troen må være sterk når det angivelige nærværet ikke er synlig og det overnaturlige og åndelige ikke lar seg registrere. Det eneste “beviset” for denne overtroen er en tilfeldig sammenrasket samling selvmotsigende oldtidstekster.

   Når profetier ikke oppfylles slik man på forhånd er følelsesmessig bombesikker på, eller man blir konfrontert med motstridende dogmer som for eksempel i Bibelen, oppstår “kognitiv dissonans”. Løsningen på ubehaget som oppstår, er selvsagt rasjonalisering og bortforklaringer. Å innse virkeligheten koster for mye, og man luller seg videre inn i ytterligere fantasier, gjerne styrket av teologi på gresk, latin og amerikansk og det uendelige tilfanget av tolkningsåpne meningsfullheter og -tomheter i Skriften.

   Ja, ytterligere et interessant fenomen er grublerhjernens evne til å konstruere en avansert pokemonterminologi og gammelmannsteologi for å sine egne skrekkvisjoner og ønsketenkning.

  • Jeg skjønner at du er forvirret etter livslang hjernevask i Satan Djevelens religiøse organisasjon.

   “Hedningenes tider” utløp i 1914. Da startet endetiden der “Jesus skulle herske midt i blant sine fiender”. Under hele endetiden er hersker han usynlig nærværende (parousia) mens han “skiller fårene fra geitene”.

   På slutten av endetiden står han frem (apokalypsis/erkjetai) og DA vil alle dere hedninger erkjenne at det er Kristus. Alle de ulike greske ordene oversettes likt med “komme” på norsk.

  • Må le av bibelstudentens blåøyde tro på egen ordmagi, fortreffelige teologi og kvasivitenskapelige rasjonaliseringer. En meget amerikansk tradisjon. Ellers er jo patriark Taze Russells disipler kjent for sine undertrykte følelser og kjølige forhold til medmenneskene. Håper ikke dette rammer resten av Sadoks familie.

   Apropos amerikanske avguder: Trump fikk endelig sin fredspris. Fra Saudi-Arabia.

  • Når utgangspunktet er som galest blir resultatet som originalest. Dette er sosialistisk retorikk av typisk verste sort. Først kleber de en person opp til en organisasjon han aldri har vært medlem i. Deretter fører de debatten videre som om det første løgnaktige utsagnet var sant. Jeg gleder meg til slutten for denne onde verden og dens falske pionerer. Løgnere skal ikke arve Guds rike.

   Det spiller ingen rolle for disse Satans apostler om løgnene deres avkles hundre ganger om dagen. De er forblindet kveg som gjør sin herres ønsker – akkurat som muslimene.

   At Jehova kort og greit kjapt avliver menneskeheten er i deres forkvaklede øyne sadisme. Men deres egen “gud” som skal brenne folk i Tor og Odins helvete i all evighet er en riktig grei kar. Jeg har dessverre ikke helsefaglig bakgrunn nok til å sette meg inn i disse forkvaklede sinnenes tilstand. Men om dere sender meg en e-mail, så vet jeg tilfeldigvis at fastlegen min har et par ledige timer til uken. Jeg kan formidle kontakt. Lykke til i Harmageddon.

  • “så vet jeg tilfeldigvis at fastlegen min har et par ledige timer til uken.”

   Du hadde gjort deg selv en god gjerning om du hadde oppsøkt fastlegen din og lagt fram ditt problem. Du hadde garantert fått plass på en institusjon på timen.

  • Hvis det er snakk om din aksje i “livets tre”, må jeg bare beklage og si som sant er at akkurat den avhendede aksjen er solgt videre til en annen mindre kjepphøy person. Og akkurat i ditt tilfelle blir det dessverre ikke aktuelt med noen ytterligere emisjon.

   Men som plaster på såret får du herved etter ditt eget ønske billett til orkesterplass i Harmageddon. Og du – jeg er i god mood idag – så trenger du flere billetter så skal jeg være grei og ordne det.

 2. Forventer ikke at Sadoks sønns hjerne skal miste sin klokkertro på at Jehova endelig, endelig skal få straffe og pine menneskesjelene som de fortjener! Etter Gud den allmektiges velbehag! Og etter Hans plan og regler! En sann sadist!

  • Her tar du nok helt feil. Jehova og Kristus tar bare raskt og greit livet av sine fiender – mordere, gudsfornektere, tyver og andre patologiske kjeltringer.

   Kristenhetens trehodede trollgud ønsker imidlertid å pine de han dreper i all evighet. Her snakker vi virkelig sadisme.

  • Må som sagt smile av Sadoks sønns flekkfjernede hjerne. Og håpe at kravet om underkastelse og frykten for utstøtelse ikke ødelegger andre liv enn hans eget.

  • Også greit å forstå at Sadoks sønner, ruset på kognitiv dissonans, elsker motstand, både verdslig og kjettersk. I følge slavedoktrinene fra deres “kardinalråd” i Amerika er kritikk og konflikt de deiligste endetidstegn. De lengter etter Harmaggedon.

  • Når utgangspunktet er som galest blir resultatet som originalest. Dette er sosialistisk retorikk av typisk verste sort. Først kleber de en person opp til en organisasjon han aldri har vært medlem i. Deretter fører de debatten videre som om det første løgnaktige utsagnet var sant. Jeg gleder meg til slutten for denne onde verden og dens falske pionerer. Løgnere skal ikke arve Guds rike.

   Det spiller ingen rolle for disse Satans apostler om løgnene deres avkles hundre ganger om dagen. De er forblindet kveg som gjør sin herres ønsker – akkurat som muslimene.

   At Jehova kort og greit kjapt avliver menneskeheten er i deres forkvaklede øyne sadisme. Men deres egen “gud” som skal brenne folk i Tor og Odins helvete i all evighet er en riktig grei kar. Jeg har dessverre ikke helsefaglig bakgrunn nok til å sette meg inn i disse forkvaklede sinnenes tilstand. Men om dere sender meg en mail, så vet jeg tilfeldigvis at fastlegen min har et par ledige timer til uken. Lykke til i Harmageddon.

 3. Når utgangspunktet er som galest blir resultatet som originalest. Dette er sosialistisk retorikk av typisk verste sort. Først kleber de en person opp til en organisasjon han aldri har vært medlem i. Deretter fører de debatten videre som om det første løgnaktige utsagnet var sant. Jeg gleder meg til slutten for denne onde verden og dens falske pionerer. Løgnere skal ikke arve Guds rike.

  Det spiller ingen rolle for disse Satans apostler om løgnene deres avkles hundre ganger om dagen. De er forblindet kveg som gjør sin herres ønsker – akkurat som muslimene.

  At Jehova kort og greit kjapt avliver menneskeheten er i deres forkvaklede øyne sadisme. Men deres egen “gud” som skal brenne folk i Tor og Odins helvete i all evighet er en riktig grei kar. Jeg har dessverre ikke helsefaglig bakgrunn nok til å sette meg inn i disse forkvaklede sinnenes tilstand. Men om dere sender meg en e-mail, så vet jeg tilfeldigvis at fastlegen min har et par ledige timer til uken. Jeg kan formidle kontakt. Lykke til i Harmageddon.

  • Sadoks sønn gleder seg til undergangen. Det er nettopp det som er livsfarlig. IS-krigere, kamikazepiloter og Sadoks sønn.

  • Selvfølgelig blir Jehova Guds inngripen mot sine fiender livsfarlig for dem. Men ingen menneskelige tjenere for Jehova griper til våpen. Dette blir Guds krig i Harmageddon som ender alle kriger. Dette burde du tenkt på før du utfordret din Skaper.

   Jeg synes ikke synd på deg. Og Bibelen sier klart at “selv minnet om dere skal være glemt” når Jehova ved Kristus har senket dere i det svarte hullet i bakken som mat for orm, biller og mark. Slik er nå engang resirkuleringen. Selv bruker jeg heller min frie vilje til å tjene Gud og få delta i det store jordiske gjenoppbyggelsesarbeidet etter jordens galninger.

  • Ikke synd på meg. Selvfølgelig ikke. Som norsk statsborger er jeg på alle måter privilegert.

   Det er som sagt en underholdende samling merksnodige figurer på dette nettstedet. Religiøse raringer det er morsomt å tøyse og tute med om tullete teologi.

   Men når jeg slutter med sludder, og isteden tar dommedagssvermeriene her på alvor, blir ikke lenger den religiøse forstokkelsen, kunnskapsløsheten og ekstremismen komisk. Sadoks sønns frådende verdensforakt, hans hatretorikk og bibelske voldsromantisering blir svært skremmende.

   SS er ikke bare en ufarlig nut job som har kjørt seg fast i blinde grublerier og teologisk selvforherligelse. Han er blitt et alvorlig case for psykatrien. Og PST.

   (Tør garantere at SS, om han i sin ungdom klarte å tiltrekke seg en kone og danne familie på grunn av sitt energiske ego, i dag har klart å kue og knekke denne familien. Stakkars folk!)

 4. I de riktige gode dager, gikk Jehovas Vitner fra dør til dør på sin ferd til evig fortapelse. De gjorde det i min bygd. Var man et uheldig Jehovas Vitne, fikk du til oppdrag å reise til min lille bygd og å besøke mitt lille småbruk.

  Jehovas Vitner advarer mot fysisk idrett. Men jeg så både løpende Jehovas Vitner og treklatrende vitner på hastig retrett fra mitt småbruk. Min schaefer King var riktig så stolt av seg selv når han kom trippende hjem igjen med deler av Jehovas Vitners bukser. Av og til også fikk han med seg en av de glorete heftene til dem. Hefter dem hadde kastet fra seg i vill panikk.

  Min nye hund, sønn av King, heter Prins. Han har dessverre ikke hatt den gleden av å møte Jehovas Vitner da de nå ser ut til å foretrekke nettet fremfor personlig besøk. Noe som er trist da gårdshunder rundt om i Norge blir nektet den gleden det er å løpe etter vitnene.

  Slike som Sadoks Sønn som er et Jehovas Vitne som best trives over, under, bak og foran tastaturet istedet for på besøk i norske småbruk og blandt Jehovas Vitner hatende hunder.
  En jevn flyt av Jehovas Vitner er noe vi burde inkludere i årets bedrøvelig dårlig landbruksoppgjør.

  Og om Trump er det ingen tvil om at det vil komme et attentat mot han. Enten fra de som føler seg sviktet av brutte valgløfter eller fra en raring med for mange våpen og for få friske hjerneceller.

  • Ja etter dette innlegget er det liten tvil om at nazi-schafer-metoden lever i beste velgående. Nazister og voldelige globalsosialister tyr alltid til vold når deres begrensede hjerner går tomme for kvasiargumenter.

   Det er selvsagt helt tragiske skjebner som ble dem til del. Og joda, selv om jeg aldri har tilhørt Vakttårnet, forkynner også jeg fra dør til dør. Jeg er skutt etter med både hagle og revolver. På en ambassade i Oslo ble jeg truet ned i kjelleren av to menn med maskinpistoler.

   Denne stakkars “Uvitende” er selvsagt så langt fra kristendommen som det går an. En svært farlig aggressiv person. Sannelig godt for alle øvrige nordmenn at han bor isolert langt unna folkeskikken.

   Det er åpenbart at jeg har truffet angstnerven hans. Og jeg er temmelig sikker på at vi her snakker om en uføretrygdet som egentlig kunne trenge mye mere hjelp enn det fjerntliggende lille bygdesamfunnet hans kan oppvise. Kanskje dere pinsevenner kunne be for ham? Eller er aggresjon og æresskjelling en vanlig del av pinsebevegelsen slik det kan se ut på Søkelys og i rettssalene?

  • For øvrig er disse voldelige truslene mot minoriteter meldt inn til PST. Min hustru er nasjonal dommer og sier klart at man bør sikre seg at denne mannen ikke har hverken våpen eller dyr. IP-adressen er lett tilgjengelig.

   § 135a. Den som forsettlig eller grovt uaktsomt offentlig setter frem en diskriminerende eller hatefull ytring, straffes med bøter eller fengsel inntil 3 år. Likt med en offentlig fremsatt ytring, jf. § 7 nr. 2, regnes en ytring når den er satt frem slik at den er egnet til å nå et større antall personer. Som ytring regnes også bruk av symboler. Medvirkning straffes på samme måte. Søkelys har her et ansvar for hva de bringer til torgs på nettet.

   Med diskriminerende eller hatefull ytring menes det å true eller forhåne noen, eller fremme hat, forfølgelse eller ringeakt overfor noen på grunn av deres

   a) hudfarge eller nasjonale eller etniske opprinnelse,
   b) religion eller livssyn, eller
   c) homofile legning, leveform eller orientering.

  • Sadoks sønns verdensfravendte kynisme støttes av en overbærende dommer-hustru. Good for him!

   Foreslår for øvrig at han melder seg som frivillig korrekturleser til Jan Kåre Christensens blogg. Sammen blir de som Araldite!

 5. Av alle stein stokk dumme og mentale tiilfeller på nettet, så må nok “Sadoks” komme inn på “topp ti”…

 6. § 135a omtaler endel av det du selv har skrevet, Sadoks Sønn.
  Og hvis du ikke forsto min spøk, har du problemer. Men jeg antar at du forsto den og bare spilte med i ablegøyene.

  Jeg ser at de mest konservative islamistene i Norge sender sine barn tilbake til Pakistan og andre muslimske land om sommeren slik at de ikke skal bli påvirket av de vestlige verdier som råder i Norge.

  Så hva mener du da er islamifisering av Norge og hva mener du er de vestlige verdier som vi har forrådt ?
  Hva er globalsosialisme og kan du forklare oss om Coca Cola, Nike, McDonalds, Carlsberg brewery og IBM er sosialistiske foretak ?

  Du bruker endel ord som du må forklare oss andre. Vi som bare er mennesker og derfor den type laverestående skapninger som din samarbeidspartner Gud har pålagt deg å forklare slike ting for.
  Du må forklare for oss de ordene du bruker.

Det er stengt for kommentarer.