Israel må revurdere hva slags etterretningsinformasjon de deler med USA etter at Donald Trump lekket info til Russland

Det israelske etterretningsmiljøet er i dyp sjokk etter at det ble kjent at president Trump hadde lekket viktig israelsk etterretningsinformasjon til Russlands utenriksminister Lavrov som besøket USA nylig. “Vi må nå sterkt revurdere hva slags info vi kan dele med USA og vi kan ikke overgi kronjuvelen til vår “nærmeste allierte”, sier israelske tjenestemenn i følge Times Of Israel. Det faktum at president Trump har lekket sensetiv informasjon mottatt fra Israel ryster nå den israelske regjeringen. Russlands president Vladimir Putin benekter onsdag å ha mottatt etterretningsinformasjon linket til Israel.

Donald Trumps lekkasje av israelsk etterretning kan gjøre forholdet mellom Israel og USA mindre åpenhjertig. 

Danny Yatom, tidligere Mossad sjef, sier at Israel må straffe USA for Trumps etterretningslekasje og Russlands president Vladimir Putin sier at USA har utviklet politisk schizofreni. Amerikansk media mesker seg nå i den ene Donald Trump skandalen etter den andre og det er bare et spørsmål hvor lang tid det tar før også de republikanske representantene i kongressen mister nødvendig tillit til president Trump. Mark Taylor, den pensjonerte brannmannen som forutsa allerede i 2011 at Trump ville bli president og at han er utpekt til å vende USA tilbake til Gud?  Taylor sa at kritikken mot Trump ville bli heftig, men at det roer seg etter et halvt års tid, men det gjenstår jo å se. Israelske politikere prøver å tone ned alvoret i situasjonen i forkant av presidentens besøk i Israel.

12 tanker om “Israel må revurdere hva slags etterretningsinformasjon de deler med USA etter at Donald Trump lekket info til Russland

 1. Blir spennende å se om det er hold i påstandene. Kan jo virke som om Trump er en trussel for noen, inkludert i sitt eget parti.

  • Interessant at noen faktisk tror at Trump er den vestlige kulturens redningsmann.

   For alle som kan se og høre, representerer Trump løgn og upålitelighet. Han elsker seg selv fremfor alle verdslige og overjordiske makter – og han forakter kunnskap, debatt, demokrati og kvinner. En Sankt Georg for vestlige verdier!

   Grøsser med tanke på Sadoks sønns totalitære, innmurte prestestyre.

   PS. Hitler var katolikk. Hans jødehat var tidens melodi. Antijudaismen har sterke røtter i kristen jord.

  • Nei Donald Trump er kun en trussel mot gudløse globalsosialisters verdensprosjekt som de nå taper. Abstinensene deres viser seg på trykk hver dag.

 2. Det nazistiske tredje rike under Adolf Hitler oppstod i Tyskland. De samarbeidet tett med muslimer, som hadde egne muslimske regimenter i das Wehrmacht. Sammen hatet de jødene.

  Etterfølgeren er kliss lik Det fjerde fascistiske riket har også Tyskland som viktigste drivkraft. De hater også jødene, og ikke bare samarbeider med muslimene, men importerer dem i millionvis til europeiske land.

  Angela Merkel og Jean Claude Juncker er begge kommunister, men har tatt på seg forkledning for å narre massene. Kristne som tror at ateistiske globalsosialister er noe for dem er i beste fall fullstendig vanvittige. Kristne forfølges nå over hele kloden, spesielt i MENA-landene.

  De nett-trollene som opererer her inne med ulike nick, er ikke det spor bedre enn deres 75 år gamle forbilder. ”Rør ikke ved slik urenhet” og ”gå bort fra henne” sier Bibelen Disse menneskene er de kristnes verste fiender.

  • Angela Merkel og Jean Claude Juncker er begge jødiske kommunister, men har tatt på seg forkledning for å narre massene.

 3. Skjønner at Sadoks sønn føler seg hetset slik han freser mot verden og jamrer sin nød.

  Tror allikevel ikke globalistiske nettroll er mer organisert enn Sadoks sønn og hans to tusen år gamle organisasjon.

  Kanskje på tide med en glob…oid?

 4. Sadoks sønn er sønn av sin far, som Jesus, men en fjern tipptipptippoldefar av den sunne fornuft basert på kunnskap og ekte medmenneskelighet. Han vil gjeninnføre den abrahamittiske ørkenlogikken med profetiske feberfantasier og fornektelse av virkeligheten.

  • Forstår at Sadists sønn, unnskyld: Sadoks sønn, gleder seg orgastisk til Jehova skal knuse menneskeheten!

   SS har tross alt fri vilje og kan velge selv! Og det har han gjort, i sin teologiske sprenglærdhet. Friheten er nemlig gitt ham som del av den forutseende Jehovas forutbestemte dommedagsplan. Nei, ingen har fritt valg når det gjelder fri vilje! Det har Jehova sørget for. Dessuten: hvordan skulle den allmektigste klare å skape lykkelige, meningsfulle liv uten fri vilje? Det går ikke! Ikke en gang i Tusenårsriket eller Himmelen. Eller? Forstå det den som kan. Det gjør Sadoks sønn, den utvalgte, som dier blod av ørkenaforismer og lengter etter sin egen bortrykkelse og de gudløse kjetternes smertefulle dødsstraff.

   Jeg grøsser med tanke på SS’ omgivelser. Hvis den straffende, selvforelskede terrorguden er hans ideal, og SS følger Jehovas sadistiske eksempel, synes jeg oppriktig synd på SS’ familie (om han det har) og naboer. Håper i det minste han ikke har smittet andre med sitt spinnville og angstbiterske svartsyn på alt og alle.

   Amen.

  • Globalsosialistiske nett-troll kjører nå på med en systematisk anti-Trump-kampanje over alt der de får slippe til. Målet er å ødelegge vestlige samfunn. Det demoniske samfunnsnedbrytende kreftene har som mål å avskaffe kristendommen og innføre sosialistisk revolusjon. Nett-trollene føyer seg greit inn i rekken av Ødeleggerens pionerer.

  • Sitat: ” Trump skulle ikke vært president. I eget hode skulle han vært verdenskeiser og pave. Intet mindre.”

   Pussig. Det var da skapmuslimen og USA’s tidligere El Barack Hussein som lot sitt mlitære bombe Afganistan,Irak og Libya osv. osv. ”Fredsprisvinneren”!!!

   I motsetning til Trump som bare vil AMERICA FIRST. Ingen tvil om hvem som er Keiser og Pave for den GLOBAL-sosialistiske trosmenigheten her.

   Men de lærte seg løgnen av Fru Merkels DDR. Deutsche DEMOKRATISCHE Republik. Verdens minst demokratiske land inntil det selvsagt gikk i oppløsning, slik ALL sosialisme ALLTID gjør.

   Men dessverre lærer sosialister ALDRI. Se bare på katastrofelandet Venezuela – Lysebakkens tidligere drømmeland der en annen av sosialismens solkonger har ødelagt landet sitt.

   Sosialister ”går på og må bøte” – et passende bibelsk ordspråk. Og grunnen til at de går så godt sammen med islam og muslimer er at begge de politiske religionssubstituttene krever total lydighet helt inn i restene av gangliene. Eller TOTAL UNDERKASTELSE slik de ser for seg lykkeland.

   I motsetning til de kristne greske skriftene som fremholder: ”Til frihet har Kristus frigjort oss!”

  • Sitat: ” Håper i det minste han ikke har smittet andre med sitt spinnville og angstbiterske svartsyn på alt og alle.”

   Tror det rekker å lese mainstream-mediene. Å lese disse er en blåkopi av Bibelens synoptiske evangelier. Helt siden 1914 har det ballet på seg. Lykke til i Harmageddon Suber.

Det er stengt for kommentarer.