Donald Trump: Ingen flytting av ambassaden på det nåværende tidspunkt

Den hardt pressede Donald Trump som for øyeblikket er i gang med sin rundreise i Midtøsten, hvor første stopp er diktaturet Saudi Arabia, har på det nåværende tidspunkt ingen planer om å flytte ambassaden til Jerusalem. Dette opplyser en talsmann for det hvite hus i følge Breaking Israel News. Donald Trump som under hele valgkampen var tydelig på at han vil flytte ambassaden til Jerusalem så raskt som mulig, frykter at en slik flytting vil ødelegge for fredsprosessen han håper å få fart i. 

Mer enn 60 kristne ledere i USA kom nylig med en oppfordring til Donald Trump om å flytte ambassaden, noe som neppe kommer til å skje i 2017. Det er mulig at president Trump på et senere tidspunkt finner at han kan flytte ambassaden, men inntil videre kan de 60 kristne lederne leve i håpet.

 

Facebook Comments

6 tanker om “Donald Trump: Ingen flytting av ambassaden på det nåværende tidspunkt

 1. Donald Trump og Theresa May (Brexit) har i bibelsk sammenheng sørget for at Bibelens syvende og siste verdensrike i Daniels profeti – angloamerika – nå står klar til å lede verden under religionenes ødeleggelse ved å rive seg løs fra globalismen til Satan.

  Det vet de ikke selv enda, for det er “Jehova Gud ved Kristus som skal legge i deres sinn og hjerter å kle den religiøse skjøgen naken og brenne henne opp som med ild”, sier Åpenbaringen. Altså full tilintetgjørelse.

  Men de to er også fiender av Gud, og “vil gå levende ned i dødsriket” i Harmageddon, som det siste av “dyrets” verdensmakter. Dette vet Satan, og han raser nå sammen med sine globaldisipler over at deres verdenskupp slo feil.

  • Har lest en del av det “Sadoks sønn” skriver her. Har noen enkle spørsmål:

   Gud ser alt, vet alt, også hvordan endetiden vil bli? Nytter det å gjøre noe fra eller til i denne forutbestemte prosessen? Eller styrer Gud kun “de store linjer”? Mener Sadoks sønn vi skal heie på satanistene slik at Jesu komme skjer fortere? Eller skal vi bremse ved å heie på kristne? Spiller det ingen rolle hva vi gjør?

 2. De som trodde at Trump skulle flytte ambassaden, er like naive som de som bet på FRPs løfte om at Norge skulle flytte sin ambassade.

  • Du har kanskje rett i det Ansgar. Det kan være han ennå kommer til å flytte ambassaden, jeg mener han burde gjøre det. En av grunnene til at Trump har så mye hjemmlig trøbbel er kanskje det at han har gitt seg i kast med å forsøke å oppfylle de løfter som er mindre viktige i Jahve Guds øyne. Slik som innreiseforbudet som har falt i fisk og det å først besøke et muslimsk land, er kanskje taktisk lurt for å styrke USAs posisjon i den arabiske verden. Spørsmålet er om han ikke først skulle forsøke å gjennomføre flyttingen av ambassaden. Sette de verdier Guds rike står for først.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *