“Jesus-pranker” uskyldig morro eller hån?

Hvordan reagerer mennesker når de ser Jesus gå på vannet, gjøre vann om til vin, eller får pengene til å flomme opp på bordet?  “Just For Laughs Gags” lagde en serie humoristiske skjult-kamera opptak hvor man tok utgangspunkt i noen av fortellingene i Bibelen om Jesu under, og i de små morsomme videoklippene reagerer helt vanlige folk med vantro på det de ser. Er dette en form for hån eller uskyldig morro? Se den korte videoen og si gjerne din mening

Er dette å gå for langt?

 

3 tanker om ““Jesus-pranker” uskyldig morro eller hån?

  1. Kristne lar seg ikke krenke på samme måten som muslimer. Da ville vi ikke fått stort annet å drive med. Som far sa: -En kan ikke snu seg etter enhver bikkje som bjeffer i veikanten.

    Når det er sagt så har jeg ikke engang sett på denne videoen. Men jeg synes ikke det er nødvendig at kristne selv bringer mulig hån på bane. En nyomvendt med svakere tro kan kanskje føle at han er dum som tror på Gud når til og med hans medtroende trekker frem latterliggjørende elementer som bare er egnet til å bryte ned hans nyervervede tro.

    • Jeg syntes på en måte at disse videoklippene kanskje best forteller om vestlig vantro i møte med det mirakuløse som preget Jesu liv. Han gikk på vannet osv. Jeg ser at del i kommentarfeltet til videoen på You Tube sier de er kristne og ikke tok seg nær av det de så i videoene

  2. Jeg er frelst. Jesus er mit forbilde. Jeg mener at vi er skabt i Guds bilde, med hvad det indebærer. Vi har humor og latter. Bruk det med omtanke og respekt. Tror ikke det er feil at lage de videosnutter.

Det er stengt for kommentarer.