To kvinner knivdrept i navnet til “Allahu Akbar” på togstasjonen Saint-Charles.

Bildet viser folk som rømmer i panikk fra togstasjonen Saint-Charles

Franske tjenestemenn bekrefter overfor nyhetsbyrået AP at to kvinner ble drept i angrepet. En av kvinnene fikk halsen skåret over. Angrepsmannen skal i følge vitner ha ropt “Allahu Akbar” i det som mest sannsynlig var et terrorangrep. Terroristen ble deretter skutt og drept av soldater, og tilbake sitter to familier som har mistet noen av sine kjære i et nytt meningsløst terrorangrep utført i Allahs navn. Angrepet  som blir etterforsket som et terrorangrep skjedde i Marseille i Sør-Frankrike søndag ettermiddag. Etter at våre politikere ukritisk har importert millioner av muslimer til land i Europa, er hverdagen nå blitt slik, at man risikerer å få halsen skåret over dersom man følger miljø-fanatistenes ønsker om å reise kollektivt. Og som kjent har vi i de fleste land i Europa ikke lov til å bære våpen, og vi står dermed i realiteten uten mulighet til å forsvare oss dersom vi har uflaks og ender på samme buss eller tog som en terrorist.

Islams voldelige og brutale side setter i stadig større grad preg på Europa -som gjentatte ganger har måttet tåle store og dødelige terroraksjoner som har krevd hundrevis av liv. De to kvinnene som ble drept på togstasjonen i Saint-Charles, Marseille i Sør-Frankrike er bare to av mange som har fått sine liv brutalt skåret av hvor de ansvarlige er troende muslimer som er i hellig krig med oss i Vesten. Imidertid er det ikke bare terroristene som er skyldig i disse brutale angrepene, men også våre politikere som ukritisk har åpnet opp våre land for titusener av potensielle mordere og terrorister. I videoen under rapporterer News US saken

Det foreligger foreløpig ikke mange frie videoklipp fra dagen knivterror, men i videoen under ser vi folk løpe i panikk fra åstedet for dagens jihadistiske markering.

8 tanker om “To kvinner knivdrept i navnet til “Allahu Akbar” på togstasjonen Saint-Charles.

 1. Den siste store hindringen for at globalistene kan erobre vesten er ”Gud, Konge og Fedreland” = kristenheten. Bibelen sier jo flere steder at ”Gud satte grenser mellom nasjonene”. Derfor har utryddelsen av kristenheten lenge stått høyt på globalistenes ønskeliste.

  Ved å importere islam blir det ikke lenger mulig å opprettholde den grunnlovsmessige særstillingen av den kristne tro. Og slik har det da også gått. Kristenheten er etter hvert tømt for både innhold og medlemmer.

  First we take the west, and then we taket he rest, er mottoet til globalsosialistene som har videreutviklet seg fra nasjonalsosialistene spede propagandabegynnelse og folkeforførelse.

  Med islam øker kaoset og folks religionsfrykt. Det blir til slutt piece of cake å forby all offentlig religiøs praksis. Dette betyr imidlertid Babylons og den religiøse skjøgens fall. Da vil folkene komme med et kraftig rop om fred og sikkerhet. Og da vet kristne at en brå undergang kommer over hedningefolkene og de falske religiøse. Det blir Guds og Kristi dag. Og om noen ikke-troende skulle lure på det – ”den dagen vil jeg ikke høre bønner”, sier hærskarenes Gud i spissen for sin hær av engler.

  Husk kun en eneste engel drepte 185000 syriske soldater da kongen deres ville innta Jerusalem. En gang er det altså full bråstopp for denne onde verden. Takk og lov.

 2. Ja,det er underlig tid vi lever i. I Europa bor det mange ledere, som vi godt kan kalle for forrædere. De hater kristendommen. De slipper inn i landene våre millioner av potensielle mordere. Hver gang disse dreper, blir befolkningen møtt med den slitte frasen:” Våre tanker går til den nærmeste familie og dens pårørende…”

  Det underlige er at de fleste som skriver kommentarene på nettsiden “Søkelys” vil ha
  enda flere innvandrere inn i landene til den hvite mann og kvinne.

  De kan godt kalle seg for kristne for meg, men for min Gud, Jehova, er de ikke annet enn hedninger. Uten mulighet for å nå himmelriket…

  http://www.evangeliekirken-arendal.no

  • En god observasjon Anders Helge. Men samtidig må vi ikke glemme at det skulle bli så ille som det aldri før har vært og aldri mer skal bli. Derfor kan vi jo heller ikke bli lei oss over at profetiene går i oppfyllelse. Snare se det som at jo verre det blir, jo nærmere er vi enden for galskapen.

   Og husk Jesu ord: – “Mange skal si til meg på den dag – har vi ikke profetert i ditt navn og gjort store tegn og under i sitt navn. Da skal jeg si dem like ut. Gå bort fra meg dere som gjorde urett – jeg har aldri kjent dere.”

  • Det eneste terroranslaget av betydning i Norge, er det som kjent en arisk hvit nordmann som stod bak, en med bakgrunn og opplæring av ditt parti, Herr Myhren, nemlig Fremskittspartiet!

   Mens amerikanerne snakker om å bygge mur mot Mexico og begrense muslimsk innvandring, så dreper de hverandre, og går amok med skytevåpen. Senest i dag, en amerikaner som gikk amok på en nattklubb i LA og har drept minst 50 mennesker og såret minst 400.
   Etter 9/11, har noen få titalls mennesker blitt drept av muslimske terroraksjoner på amerikansk jord, mens ca 150.000 mennesker i samme periode er drept av skytevåpen.
   Dette takket være en helt idiotisk og ultraliberal våpenlov. Og forsvares med de meget naive utsagnene til NRA: ” det er ikke våpenet som dreper”. Med den “logikken”, kan jo alle diktaturer og militsagrupper få atomvåpen også. For det er jo ikke atomvåpen som dreper, men den som trykker på knappen!

  • I Myhren univers er det kun de som hater fargede “mennesker” og stemmer FRP, som skal komme til himmelen.
   En “himmel” der jeg møter Myhren, Hitler, Siv Jensen, Tore Tvedt og Sylvi Listhaug, er et sted jeg IKKE vil tilbringe evigheten…

 3. Jeg leser at Ansgar Braut ikke vil til himmelen, dersom han må være i sammen med undertegnede og noen til…
  Men som vi vet, så finnes det bare en himmel.

  Men er Ansgar Braut av Sems ætt, vil hans endelige landlov bli i Midt-østen.
  Problemet er bare det, at der vil jeg også være, så da er vi like langt!

  Men er Braut kinesisk eller fra Afrika, vil nok himmelen bli det endelige målet.

  Så da håper jeg, for hans skyld, at herr Braut kommer fra Kam eller Jafet-familien. Det kommer jo noe bra fra dem også…

  http://www.evangeliekirken-arendal.no

  • Jeg kan ikke se at en mann som på sin hjemmeside sprer jødehat som f.eks Riksavisen og som er en jødehater som mener at dagens jøder er falske i det hele tatt kommer til himmelen. Det like lite som Adolf Hitler, Heinrich Himmler og Vidkun Quisling i dag er i himmelen.

   Israel og dagens jøder er Guds folk. De som dreper og hater jøder vil derfor gå evig fortapt i en ildsjø. Derfor vil nok ikke Ansgar Braut dele et liv i himmelen sammen med Anders Helge Myhren.
   Det sier Bibelen.

  • Vel, som nazisympatisør, jødehater, forkastelige menneskesyn og frp-velger er du åpenbart ingen kristen. Faktisk er du det stikk motsatte, i tro, hjertelag og handlinger. Så jeg frykter overhodet ikke å møte deg i himmelen. Men, dersom du vender deg bort fra dine synder og tar i
   mot Kristus Jesus som din Frelser og Mester, så kan situasjonen endres.
   Under skjer jo…

Det er stengt for kommentarer.