Jeremiah Babe: TVen forteller deg ikke den virkelige virkelighet

Eiendomsmegler Jeremiah Babe fortsetter å advare om den kommende økonomiske tsunamien som vil ramme oss alle om kort tid. USA vil komme til å ligne mer på Libanon enn USA, sier Babe i videoen. Jeremiah Babe vet hva han snakker om og fortsetter å varsle om et finansielt krasj vi aldri har sett maken til. Sjekk ut hans siste advarsel

Én tanke om “Jeremiah Babe: TVen forteller deg ikke den virkelige virkelighet

 1. ET HUS I STRID MED SEG SELV KAN IKKE BLI STÅENDE

  Finansiell stabilitet handler om tillit. Når långivernes tillit til om de får igjen pengene sine svikter, kollapser ethvert gjeldstynget samfunn. De som er tidligst ute med å inndrive utestående taper mest. De som reagerer sist risikerer å tape alt.

  MEN fordi alle långivere taper på kollaps, gjelder det å være den flinkeste værhanen og holde igjen alle panikktendenser i det lengste, samtidig som man altså ikke må vente for lenge og bli sittende med svarteper.

  Ethvert finansielt system er altså svært skjørt og trives best i trygge, homogene samfunn ala det gamle etterkrigs-europa. I dag spiller politikerne et høyt spill og har produsert vestlige samfunn som er i fullstendig i strid med seg selv. Slike samfunn kan ikke bli stående, forteller Jehovah ved Jesus i sitt ord Bibelen.

  7
  3

Det er stengt for kommentarer.