Jehovsas Vitne medlem og artisten “Prince” er død

Den 57 år gamle artisten Prince Rogers Nelson som i 2001 ble et Jehovas vitne giftet seg samme år med Manuela Testolini Nelson, i en Jehovas Vitne-seremoni på Hawaii. De to ble skilt fem år senere. Artisten som tilsynelatende også har levd overmåte sunt skal ha vært opptatt av helse og har vært veganer i mange år. Prince blir på Wikipedia beskrevet som et dedikert Jehovas Vitne og den omstridte sekten har med dette mistet et dedikert vitne for det sekten omtaler som “Sannheten” som i realiteten betyr sektens tvilsomme budskap.

3 tanker om “Jehovsas Vitne medlem og artisten “Prince” er død

 1. Jeg har aldri likt musikken til Prince, og kan ikke si at jeg sørger nevneverdig. Annet enn at en sjel er gått fortapt…:-(

  • For en motbydelig fyr du er Godtfred. Slike fordømmende uttalelser kan bare ramme deg selv en dag,
   En skulle tro du var skaperen av alt og alle siden du ikke nøler med å si at en sjel har gått tapt?
   Hvem har gitt deg den domsretten?

 2. Haha – Jeremy! Bare nordmænd (og svenskere – og Erdogan) kan tage sig noget så nært og bli fornærmede på den måten… ufatteligt! Jehovas vitner er en Sekt, og Prince var ikke absolut en ‘engel’ da han levde. Se bare på hans musikvideoer. Godtfred bliver ikke rammet av dine ønsker om, at han må bli rammet!

  Jeg sørger ikke over hans død. Det er mig ligegyldigt, og jeg kan bare sige, at jeg boede i USA, da hans musik kom bragende frem, og han har med garanti ført mange unge ind på dårlig vej, og han har ladet sig tilbede, slik mange av disse popstjerner lar sig tilbede.

Det er stengt for kommentarer.