Jay Sekulow: USAs høyesterett beordrer respons på søksmålet fra Texas

Breaking: SCOTUS Orders Response to Texas Lawsuit er tittelen på den siste videoen publisert av American Center for Law and Justice. (ACLJ) “On today’s Jay Sekulow Live, we cover the breaking news that the Supreme Court has ordered Pennsylvania, Georgia, Michigan, and Wisconsin to respond to the State of Texas’ lawsuit by 3pm tomorrow. This election lawsuit alleges violations of fundamental Constitutional protections and is clearly outcome determinativ,” er den korte beskrivelsen av kveldens program. Videoen er foreløpig å finne på YouTube, men i disse tider hvor sensuren er i ferd med å legge sin klamme hånd over alle ytringer, kan det være at også ACLJs YouTube kanal lider samme skjebne som tusenvis av andre.

Dersom også denne kanalen blir tatt ned eller bannlyst av fascistene som nå kontrollerer de sosiale plattformene har American Center for Law and Justice opprettet en kanal på Rumble.com som så pr i dag ikke ser ut til å være kontrollert av fascistiske krefter. Her er dagens sending fra ACLJ

Og skulle også ACJL ble sensuret og fjernet fra YouTube kan man besøke American Center for Law and Justice” på Rumble her https://rumble.com/c/ACLJ

Facebook Comments

2 tanker om “Jay Sekulow: USAs høyesterett beordrer respons på søksmålet fra Texas

 1. Alt blir verre og verre? Alt var bedre i bibelsk tid? Eller under svartedauden? Eller under preussernes beleirig av Paris eller nnjing-opprøret? Gud utsletter jo gjerne hele planeten om han snubler i sin egen guddommelige plan eller han blir furter, jfr. den angivelige syndfloden. En sadistisk terrorgud som skaper satan og nød og brenner alle som ikke underkaster seg hans plan. Hvis Gud hadde vært god og grei og allmektig, kunne han lett som bare det ha skapt en mye bedre verden. Også med fri vilje. Eller er det ikke fri vilje for heldiggrisene i himmelen/paradis?

  Vel, tilbake til vrikelighetens verden.

  Trump får rante videre med løgner på twitter, i talkshow og partistevner. Og han kan sikkert “grab ’em by the pussy” på privaten, på golfbanen, i tårnet sitt, i rettssalene, i fengslet, sammen med diktatorkompiser og mafiaringer.

  Merker jo at republikanske politikere har vært historisk usikre. De har ikke våget å si imot «Guds sønn», det vil si folketaleren og taperen Trump, og de har derfor ikke offentlig godtatt den rettferdige valgseieren til Biden og Harris. Nå får alle hatske populistene bite denne usikkerheten i seg. Det ser virkelig ikke bra ut i ettertid. De har ikke vist ryggrad og stått opp for sannhet og lovgyldighet, men latt seg kue av den teokratiske diktatoren.

  Pytt, pytt. Hvis Gud fins og er god, er det ikke noe å bry seg om. Han støtter sine få utvalgte og utsletter alle som ikke bøyer nakken. Vel, moral bryr ikke Trumpen seg om. Bare han får likes og heiarop, blåser han i sannhet.

 2. På den ene side vil jo alle oppegående, frihetselskende mennesker håpe at Trump når frem denne gangen. Men sett fra en bibelsk synsvinkel skal “alt bli så ille som det aldri før har vært og aldri mer skal bli” rett før Jehovah ved Kristus griper makten også på jorden i Harmageddon.

  Med Biden (Kamala Harris) kommer finansoligarkene, militærindustrien og den strukturelle ateismen i full blomst og vil trolig fremskynde Guds inngripen. Det er derfor et lett valg for sanne kristne å se frem til sistnevnte ondskapstsunami, med tanke på at dette vanstyret baner veien for Guds rike.

  Hadde det ikke vært for dette er jo selvsagt Republikaner-seier å foretrekke. Men en gang må jo dette jordiske marerittet ta en ende. Og denne sluttfasen vil ingen levende mennesker unnslippe å være vitner til.

  1
  1

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *