YouTube tar ned alle videoer som hevder at valgjuks har funnet sted -Strammer grepet om ytringsfriheten

Et mørke har lenge preget sosiale plattformer. Nå tar YouTube sensuren til et helt nytt nivå, ettersom plattformen som er kontrollert av den globale maktelite, -nå vil ta ned alle videoer som omtaler eller påstår at USA valget var rigget. Selv Nazi-Tysklands Joseph Goebbels som ledet Nazi-Tysklands propaganda-apperat som hjernevasket en hel befolkning, blir bare en smågutt i forhold til den makt sosiale plattformer -nå har tilranet seg. Gjennom å sensurere eller stoppe alle røster som omtaler valgjukset -håper den globale maktelite og kvele alle forsøk på å spre tvil om hvorvidt Joe Biden vant valget, eller om seiren ble stjålet fra Donald Trump.

YouTubes nye sensur-politikk har nå tatt ut sendingene til Right Side Broadcasting Network som har brukt å livestreame sine sendinger fra ulike Trump arrangement og eventer. Et stort antall konservative profiler risikerer nå å bli fratatt muligheten til å bruke den sosiale plattformen til å utrykke sin mening. 2020 har blitt året da friheten ble borte, året da folk skulle bli redde for hverandre og isoleres av et virus som de fleste ikke vil merke de er blitt smittet av. I Norge følger den kristne kirke blindt og ukritisk alle Covid-19 regler som blir pålagt dem samtidig som myndighetenes makt trenger inn i den private sfære. Selv folks julefeiring er truet av dette usynlige viruset som ble utviklet i Kina. Hvor lenge vil folk la seg undertrykke og skremme av massemedias stadige hjernevask om “SMITTEN” og SMITTETALL? Myndighetenes og medias hjernevask av befolkningen har lykkes, og hadde Nazi-Tysklands Joseph Goebbels levd i disse dager, hadde han applaudert hvor hurtig og effektivt myndigheter i samarbeid med massemedia og sosiale plattformer, har lykkes med å ta ned friheter vi oppfattet som en rettighet i 2019. YouTube, Facebook og Twitter er en del av de krefter som vil ta fra oss tros og ytringsfriheten -og med Erna Solbergs velsignelse, kan vi ennå glede oss over “tankefrihet” -i hvert fall dersom vi holder våre tanker for oss selv.

Skulle livestreame Trump event men YouTube har fra i dag innført full sensur av videoer som omtaler det amerikanske valgjukset. Videoer som er publisert til og med 8 desember vil ikke bli fjernet, men alle nye videoer som omtaler valgjukset fra og med i dag, 9 desember -vil bli slettet eller bannlyst av YouTube. Dermed er man tvunget over på andre sosiale plattformer, og det er bare et tidsspørsmål, før også Facebook og Twitter følger i YouTubes fotspor. Innføringen av den nye sensuren har så langt gjort at opptaket av dagens livestream med Steve Bannon er fjernet  for brudd på YouTubes sensur-regler.

Aktuelle video kan ses på Facebook inntil videre

Facebook Comments

8 tanker om “YouTube tar ned alle videoer som hevder at valgjuks har funnet sted -Strammer grepet om ytringsfriheten

 1. Dette viser hvor desperat den globale Davos-eliten er. De trodde at de hadde lykkes med å ta tilbake makten i USA og dermed klargjort banen for å igangsaette The great reset. Nå som det brenner under beina på dem er de villige til å ty til desperate metoder. Slik er bare fascismen. Big tec selskapene er en del av den store planen

 2. Dyret er i ferd med å vise sitt sanne ansikt. Dette villdyret eller det fjerde riket bebuder nå sin ankomst. Adolf Hitler fikk uforstyrret og med hjelp av propaganda og media introdusert sitt “Third Reich” og nå er den FN-KINA-GLOBALISTENE i ferd med å innføre the fourth Reich omtalt av apostelen Johannes i Johannes Åpenbaring.
  Seglene er åpnet, rytteren på den hvite hest har sluppet løs sitt krone-virus og hele verden er beseiret. Vi skjønner alle hvorfor sensuren nå tar mer og mer over.
  Det fjerde riket som er Antikristens rike skal innføres og dyret eller systemet har full tilslutning av media, regjeringer og politikere som bærer dyrets merke som et symbol på agenda 2030. Agenda 2030 er noe Trump kjemper mot og derfor hates han av alle som vil innføre det fjerde riket.
  Vi er nå gått inn i den store trengsel, og store deler av Guds menighet aner ikke hva som skjer. De tror ennå på feilaktige dogmer om bortrykkelse før trengselen og skjønner ikke at de eller vi allerede er i den store trengsel.
  Corona-virus- Covid-19 er begge endel av Satans agenda for verden.
  Du kan lese om Satans agenda i Johannes Åpenbaring.
  Kristenfolket må finne tilbake til Guds Ord igjen.

  5
  2
  • Mye interessant i ditt innlegg. Men rent formelt i forhold til Daniels bok og Åpenbaringen er denne angloamerikanske verdensmakten nummer syv i rekken. Det blir det siste dyret etter Egypt, Assyria, Babylon, Medo-Persia, Grekenland og Romerriket.

   USA er også “Sydens konge” i Daniel. Tyskland (Hitler), Sovjetrussland og Kina er “Nordens konger”.

 3. Jeg ser at Trump og mange av hans støttespillere ønsker å fjerne bestemmelsen som fratar de sosiale mediene for redaktøransvar.

  Det kan jeg skjønne, og jeg kan til og med være tilhenger av der.

  Det dere derimot ikke har tenkt over er at det øyeblikket de store tech selskapene kan saksøkes for hva deres brukere publiseres er det de alternative nyhetsmediene og de alternative røstene de første som renskes ut ettersom det er de som har innholdet det er mest aktuelt å saksøke for.

  Det øyeblikket de pålegges straffeansvar erfaring.eks Trump tatt av disse mediene.

  1
  1
 4. Fri pinsevenn; vis meg gjerne et sted der jeg har skrevet en løgn? Du kan ikke bare si at jeg lyver, uten å være konkret i dine anklager.

  1
  3
 5. Det er jo faktisk også straffbart i mange land å benekte jødeutryddelsen.
  Syns det er viktig at media, youtube og sosiale medier tar et oppgjør mot løgn. Trump har spydd ut tusenvis av løgner på twitter. De skulle ha grepet inn mye før.

  2
  5
  • Uhyre skremmende hvilken makt disse kreftene har tilranet seg,
   Farvel til demokrati og velkommen til den globale fascismen hvor ytringsfrihet, trosfrihet og gleden er tatt bort.
   Alt vi ser i gatene er mennesker som er redde for å komme nærmere hverandre, Selv Goebbels og Adolf Hitler hadde bøyd seg i beundring av hva det fjerde riket har fått til.

  • Og du gjør jo ikke noe annet enn å lyve Olav Bryn.
   Du har jo løgnens far til herre og mester, og gjør hans gjerninger der du kan. Kjell Andersen har lenge advart om dette som nå skjer, kanskje et flertall av kristne ennå går klar. Men det vil ikke vare lenge før kristne streamere blir bannlyst.

   2
   1

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *