Jan Willem van der Hoeven: “Norges alvorlige valg og 22 juli profetien”

kristen-sionist-stevneJeremy Hoff’s bok omkring 22 juli vekker nå oppsikt. Nylig var boken og Norges rolle i den såkalte “Oslo-avtalen” tema under et møte i regi av “kristen-sionistenes sommerstevne.  Jan Willem van der Hoeven var hovedtaler under årets stevne og avleverte søndag 19 juli et kraftfullt budskap til tilhørerne om Norges alvorlige tilstand i møte med vår egen synd mot staten Israel. I sin tale anbefalte Jan Willem van der Hoeven Jeremy Hoff’s profetiske bok omkring hendelsene den 22 juli 2011. Hør hva Jan Wille van der Hoeven sier i sin tale

Jan Willem van der Hoeven er direktør for “International Christian Zionist Center i Jerusalem, Israel.  Han er også en av grunnleggerne av den internasjonale kristne ambassaden i Jerusalem og en god venn av Israels statsminister Benjamin Netanyahu og hans budskap søndag var alvorlig karakter.

 

 

4 tanker om “Jan Willem van der Hoeven: “Norges alvorlige valg og 22 juli profetien”

 1. La oss slippe dette nå. På 1990-tallet hørte vi at utenriksminister Johan Jørgen Holst ble straffet av Gud med døden på grunn av Oslo-avtalen. Det samme gjaldt Ariel Sharon senere, som ble hardt rammet av slag fordi han sendte jødene ut fra Gaza.

  Det blir ikke bedre når man får høre at 77 ungdommer ble straffet av Gud på Utøya fordi deres partiledere støttet Oslo-avtalen og ikke gjorde i ett og alt hva Israel ønsket.

  På grunn av slikt tulleprat, spottes Guds navn.

  • Ja, tempelet skal reises og Templemounth Faithful har gjort et stort arbeid og stått utrettelig på i mange år. Jeg har gjort meg noen tanker om tempeltjenesten. Slik jeg forstår det består bevegelsen av jøder som ikke har sett at Jesus er deres Messias, og det er derfor naturlig at de ønsker å opprette ofringene igjen. Etter som Jesus ga seg selv som det ultimate offer tror jeg ikke Gud tillater at ofringene starter opp igjen.
   Men det står tydelig i skriften at tempelet skal reises. Vil gjerne høre din mening om dette, Torstein.

  • “På 1990-tallet hørte vi at utenriksminister Johan Jørgen Holst ble straffet av Gud med døden på grunn av Oslo-avtalen. Det samme gjaldt Ariel Sharon senere, som ble hardt rammet av slag fordi han sendte jødene ut fra Gaza.”

   C, det kan hende at det stemmer. Det er ikke noe nytt at Gud straffer mennesker som vil dele Hans land. Du virker uvitende om skriften.

 2. Dette er noe kristne i dette trenger å høre. Commentator kommer sin vane tro med oppgulp mot alle som taler Israels sak. Han bør søke til Guds ord, for det er en slik holdning som han har som preger mange nordmenn. Ukuelige og stolte i sin synd.

Det er stengt for kommentarer.