Netanyahu om atomavtalen med Iran: “En drømmeavtale for Iran”

netanyahu-iran-dealAvtalen som er inngått mellom Obama administrasjonen og presteregimet i Iran er blitt kraftig kritiser både fra israelske ledere og andre stater i regionen som frykter at en gal “mulla” skal sitte med fingeren på knappen. Avtalen som er inngått innebærer at sanksjonene mot Iran blir fjernet, noe som vil gi ferske dollar og euro i lomma på et regime som ikke bare roper død over Israel og USA, men som også finansierer terrororganisasjoner som Hamas, islamsk hellig krig og Hizbollah. Mens kristne kritikere mener at Obama har undertegnet en avtale med djevelen, har Netanyahu brukt ord som at Iran har fått Jackpot og at dette er en drømmeavtale for Iran. En nasjon som gjentatte ganger har truet med å fjerne Israel fra kartet. 

Foto: Skjermdump fra Washington Free Beacon You Tube channel

7 tanker om “Netanyahu om atomavtalen med Iran: “En drømmeavtale for Iran”

 1. Jeg vil hevde at mange av de som tror på erstatningsteologien ikke bare står Guds ord imot, men tjener djevelen ved at de støtter dem som ønsker Israels utslettelse. Gjennom stadig å kritisere det lille landet Israel, urimelig forlangende at de oppgir land m.m. går de djevelens ærend. Og hva ønsker djevelen? Han ønsker at Jesus ikke skal ha noe folk å komme tilbake til. Ved hjelp av Obama bygges det nå opp til et angrep på Guds eiendom Israel i nok et forsøk på å ta landet og utradere det jødiske folk.
  Dette sier Gud selv i Esekiel 36:
  1 Og du, menneskesønn, profetér til Israels fjell og si: Israels fjell, hør Herrens Ord!
  2 Så sier Herren Gud: Fordi fienden har sagt om dere: «Ha-ha! De evige høydene har blitt vår eiendom»,
  3 derfor skal du profetere og si: Så sier Herren Gud: Fordi, ja, fordi de la dere øde og trampet dere ned på alle sider, så dere skulle bli til eiendom for de andre folkeslagene, og fordi folk har dere på leppen og tungen og bruker dere til baktalelse,
  4 derfor, dere Israels fjell, hør Ordet fra Herren Gud! Så sier Herren Gud til fjellene, høydene, bekkefarene, dalene, de øde ruinene og de forlatte byene, de som ble til bytte og spott for resten av folkeslagene omkring,
  5 derfor, så sier Herren Gud: Sannelig, Jeg har talt i Min brennende nidkjærhet mot resten av folkeslagene og mot hele Edom, de som tok Mitt land til eiendom, mens de gledet seg av et helt hjerte og var fylt av forakt i sjelen, så de kunne legge henne åpen for å plyndres.
  6 Profetér derfor om Israels land og si til fjellene, høydene, bekkefarene og dalene: Så sier Herren Gud: Se, Jeg har talt i Min nidkjærhet og Min harme fordi dere har båret vanære fra folkeslagene.
  7 Derfor, så sier Herren Gud: Jeg har løftet Min hånd til en ed, sannelig, folkeslagene rundt dere skal selv bære vanæren.
  8 Men dere, Israels fjell, dere skal skyte grener og bære frukt for Mitt folk Israel, for det er like før de kommer.
  9 For sannelig, Jeg er med dere, og Jeg skal vende Meg til dere, og dere skal bli dyrket og tilsådd.
  10 Jeg skal la det bli mange mennesker på dere, hele Israels hus, alle sammen. Byene skal bli bebodd, og ruinene skal bygges opp igjen.
  11 Jeg skal la det bli mange av både mennesker og dyr på dere. De skal bli enda flere og være fruktbare. Jeg skal la dere være bebodd som i de eldste tider, og la dere få det bedre enn i de første tider. Da skal dere kjenne at Jeg er Herren.
  12 Ja, Jeg skal la det ferdes mennesker på dere, Mitt folk Israel. De skal ta deg i eie, og du skal bli deres arv. Du skal aldri mer gjøre dem barnløse.

  Joel 3: 6 For se, i de dager og på den tiden, når Jeg fører tilbake de bortførte av Juda og Jerusalem, 7 da skal Jeg samle alle folkeslagene og føre dem ned til Josjafats dal. Der skal Jeg holde dom over dem for Mitt folk og Min arv Israels skyld, fordi de spredte dem blant folkeslagene, og fordi de delte opp Mitt land.
  21 Herren skal brøle fra Sion og løfte sin røst fra Jerusalem. Himmelen og jorden skal skjelve. Men Herren skal være en tilflukt for sitt folk og en festning for Israels barn. 22 Da skal dere kjenne at Jeg er Herren deres Gud, som bor på Sion, Mitt hellige berg. Da skal Jerusalem være hellig, og ingen fremmede skal komme over henne igjen.

 2. “Avtalen som er inngått mellom Obama administrasjonen og presteregimet i Iran er blitt kraftig kritiser både fra israelske ledere og andre stater i regionen som frykter at en gal “mulla” skal sitte med fingeren på knappen,” hevder Søkelys.

  Men avtalen gjør at det ikke blir noen knapp å sette fingeren på, hverken for mullaer eller andre. Faktum er at nå kan Israel spare milliarder av dollar på sitt forsvarsbudsjett siden de ikke lenger behøver å frykte et atomangrep fra Iran som israels statsledere har skremt befolkningen medi flere tiår.

  • Det finnes dem Commentator som selvfølgelig deler din optimistiske vurdering av avtalen. Israel, Saudi Arabia har uttrykt det motsatte mens John Kerry selvfølgelig forsøker å berolige.

 3. Ærlig talt Torstein Langesæter, prøver du å bevise at George Bush jr er antikrist ved å putte inn noen bokstaver i navnet GOG, slik at navnet på antikrist blir GeOrGe, altså fornavnet til George Bush jr? Det får da være grenser på tøv.

 4. Vanskeligere å kommentere..
  Å kommentere en hovedartikkel går greitt, men jeg klarer ikke finne ut hvordan man lenger gir et tilsvar til et svar. Dette gikk greitt tidligere..

 5. Langesæter…din lære er helt på sidelinjen av både virkeligheten og Guds ord. Du minner om en pc som har låst seg fast på “repeat”, og dermed gjentar det samme igjen og igjen og igjen og igjen og…

 6. Torstein. Jeg er enig med deg i mye, men kan ikke se at Bush kommer tilbake. Vi må se etter en annen antikrist.
  Verdens nasjoner samler seg mot Israel, det skjer ting på tempelplassen og antikrist kommer tilsyne. Dette er vi enige om. Foreløpig tror jeg ikke vi kan vite hvem antikrist er. Skulle jeg gjette ut fra det som skjer ville jeg sagt Obama, men etter der jeg forstår av bibelen kommer antikrist fra Romerriket.

Det er stengt for kommentarer.