Jan Hårstad: Suppeprovins -Oppmarsjområdet mot Russland

nato-bakkestyrker“I Norge vekker det stor oppmerksomhet at to byråkrater i UD,Kvistad og Aasland,har
laget et “hemmelig” dokument som ikke er noe annet enn en avskrift av hva etterretningstjenesten Tyskland, Østerrike, Belgia, Sveits, Frankrike etc har skrevet og talt om over flere år. Og intenst i oktober-november 2015. Det er altså VG som den 29 februar har lykkes å publisere dette “hemmelige” arbeidsdokument,” skriver Jan Hårstad i et innlegg. Hårstad som her sparker på den globale elite som vil gjøre Norge til et militært oppmarsjområde for en amerikansk krig mot Russland. 

-Hvorfor “hemmelig”? Almuen har naturligvis ikke godt av å beskjeftige seg med virkeligheten,almuen bør konsentrere seg om Grand Prix og Skiskytings VM,mener globalistene i Oslo 1. Det er for deres eget best vi holder det hemmelig. Den andre store “hemmeligheten” som Oslo 1 sitter på er å gjøre Norway til et enormt militært oppmarsjområde for en amerikansk krig mot Russland. En krig norskingene overhodet ikke har noen interesser eller glede av. Det spiller ingen rolle.

Det er som med flyktningekrisa hvor det globalistkorpset bestående av politikere,akademia og media gikk berserk med godhets og humanistøksa mot etthvert menneske som hadde en annen mening: Dette er hva du har å mene! Sånn er det jo også om Russland som all elite driver og demoniserer for å forberede norskingene på å delta begeistret i en krig mot Russland. Og det tragiske aspektet av det: det finnes ingen organisert opposisjon i Norge som sier til eliten: slutt med dette vanvittige idiotiet.

I søtsuppeprovinsen går man fra den ene katastrofale feilvurderingen til den andre og forklaringen på dette er at vårt borgerskap er et kompradorborgerskap. Det har ikke sin loyalitet til det norske folk, men til de imperialistiske metropolene Washington-London-Berlin.

Etter lekkasjen i VG går det kanskje an å bli kvitt hatkampanjene mot Hege Storhaug og Sylvi Listhaug og snakke sammen som virkelighetsorienterte mennesker. Hvem vet? Men jeg kan si umiddelbart at det er ett aspekt ved flyktningekrisa som vil ta Oslo 1 på senga igjen.

De store byene i Europa begynner å bli fullstendig ubeboelige. Ikke noe menneske er nå trygg der,verken den eldre med bankkortet i veska eller 14 årige jentunger. Dette gjelder Roma,Paris,Frankfurt,Hamburg,Berlin. De som måtte tvile på dette bør reise på befaring til Malmø.

Vi vil nå få en bølge hvor etniske,tradisjonelle europeere, begynner å se seg om etter områder hvor de kan slippe å leve under den muslimske berikelsen. Vi må ikke bli forundret om at hollandske og tyske tannleger og ingeniører begynner å studere Norgeskartet om det er noe sted hvor det er trygt i Europa. Sammenstøtene i Calais og Idomeni ved den gresk-makedonske grensa er bare begynnelsen. Det er begynnelsen på borgerkriger.

En kan ikke annet enn forundres over tiltakene som globalisteliten i EU driver med. Jeg har flere ganger skrevet om sensuren på Facebook og Twitter. Det er naturligvis på full fart inn her også hjulpet av Vepsen og Research-kollektivet.

Idag skal da tyske Bundesverfassungsgericht holde møte om hvorvidt det lille “nynazistiske” partiet NPD skal forbys eller ikke. Det har 5400 medlemmer og alle eksperter forteller om stor indre krise.

Om man nå i desperasjon skulle forby det,vil jo kadrene søke seg til organisasjoner som ikke driver med borgerlig parlamentarisme som NPD og som tross alt er en del av offisiell tysk politisk liv. Det ville være en gave til den ekstreme nazi underground i Tyskland som gledelig tar imot de forbudte.

Men panikken hersker. Vi befinner oss i Mao-metaforen: å løfte store steiner for å slippe dem på egne føtter.

Sånn er det også i Norge. Politikerklassen er livredde for å si noe ukorrekt. De ser hvordan det gikk med Listhaug.

Så lenge dette er tilstanden vil Norge snuble fra den ene feilvurderingen til den neste i denne selvlagete suppeprovins under euro-amerikansk globalisme.

Skrevet av Jan Hårstad