Jan Hårstad: Julehumor -Le før overvåkningsstaten overtar.

nwo“De tiltakene som det globalistiske makthaversjiktet i EU nå foretar vil naturligvis ha den motsatte effekt av hva som er tilsiktet, nemlig at de europeiske folkene skal mentalt kapitulere overfor the new world order og Nato-militarisme. De som ikke har forstått dette i 2015, kan belage seg på brutale oppvåkninger i 2016 som i likhet med 1936 kan bli et slags vendepunktår. Sannhetens øyeblikk,” skriver Jan Hårstad i dette innlegget

Rettssaksterrorisme.

Under valgkampen sist i Frankrike sa statsminister Manuel Valls at såfremt Nasjonal Front vinner valget,vil det bli borgerkrig i landet. For dette ble han ikke ført for domstolene.

Men Eric Zemmour måtte i rettssalen torsdag 17 desember for ukorrekt tale av samme slag. Hans store forbrytelse var at han hadde sagt det samme som Valls,nemlig at det blir borgerkrig,at det går mot kaos og at de islamske banlieunen vil løsrive seg fra mainstream Frankrike og lage No Go Zones utenfor fransk lovgivning.

Det er overhodet ikke noe verken modig eller originalt i disse Zemmours synspunkter da selvtenkere har hevdet det samme i hele 10 år minst.

Nå slapp Zemmour fengsel denne gang,men ble dømt til å betale en bot på 3000 Euro samt rettsutgifter for å “provosere fram hat til muslimer”.

Situasjonen er den at såfremt du sier noe sant om islam,livet i banlieuene, i fengslene,etc så er det det samme som å spre hat mot muslimer etter den politiske korrekthetens lovgivning nå.

Derfor gjelder det orwellske verdensbilde som norm. Direkte komisk er dette nå i Tyskland som er iferd med å drukne i vold, men den korrekte pressen skriver overhodet ikke om det. Mens populistiske BILD – som sikkert også trenger penger- den 21 desember hadde statistikk og datoer om volden i Tyskland i asylmottak,branner og gatekamper. Å si at det er uhyggelig lesning er bare forbokstavene.

Istedet for å slippe løs sannheten i kristen forstand – “den skal frigjøre eder” – går man nå den farlige motsatte vei: den skal undertrykkes.

Det viktigste verdensglobalismen jobber med i så henseende er kontroll av ukorrekte meninger på Internett. Det er et viktig tema i valgkampen for Hillary Clinton i USA såvel som et bebudet lovforslag i EU.

Til våren skal da etterretningsorganisasjonene og IT-selskapene sammen sørge for at upassende kommentarer på Google,Facebook og Twitter ligger ute bare i 24 timer.

Så begeistret som vår hjemlige provinselite er for globalisering,må man regne med at dette kommer til Norge også i løpet av 2016.

Det andre er at Militærvesenet og Politiet i EU-statene mere og mere blir sammensmeltet til en enhet. Dette er stikk i strid med tradisjonell nasjonalstatslovgivning i Europa. Dertil kommer det overnasjonale paramilitære nye grensepolitiet som skal vokte alle Schengens yttergrenser – UANSETT HVA NASJONALSTATEN HAR AV INNVENDINGER. Dette gjelder også for Norge,

Flyktningemassen skal fordeles på ALLE EU-stater uansett om de nekter eller ikke.Såfremt Polen,Tsjekkia,Ungarn etc fortsetter å vegre seg,kan de bli økonomisk straffet eller de kan risikere eksklusjon av EU.

Helt åpenbart hadde USA gitt et direktiv til EU og alle stater at sanksjonene mot Russland skal fortsette i seks måneder til. Anført av Italia var halve EU imot dette vedtaket da de taper enorme summer på det – ikke minst Tyskland. Det hjalp ikke det minste.

USA styrer åpenbart også EUs politikk overfor Ukraina for disse skal nå få Visafri innreise til EU og prepares for EU og Nato medlemskap.

Det er “in” med fascisme nå. Her kan vi se videoer på RT om nazi-stormønstring i Mariupol hvor Azov Brigaden med sine SS-symboler (Wolfsangel) mobiliserer til tradisjonelt nazistisk fakkeltog med 5000 deltagere.

Da visepresident Joe Biden sist var i Kiev ga han grønt lys for ny runde storkrig i Ukraina: KRIM måtte gjenerobres! En kan se det slik at sabotasjen mot strømmastene var en opptakt til den nye krigen da Nato har sørget for at tyngre våpen er flyttet nærmere kamplinja.

Her vil vi få se at de muslimske KrimTatarene – som snakker et slags tyrkisk språk – vil framstå som en reell makt da de allerede er solid bygget opp av alliansen Tyrkia-SaudiArabia og Qatar. De gamle alliansene fra annen verdenskrig blusser opp igjen: Muslimske militante går sammen med nazistiske militante.

Og alt dette er til de grader velsignet av både EU og Nato.

Kom ikke å si at året 2016 blir uten humoristiske innslag under neo-fascismen.

Skrevet av Jan Hårstad