Jan Hanvold om pavebesøket hos Obama: To fiender av Israel møtes og dette er profetiske dager

Jan Hanvold“Tenk å få leve i disse profetiske dager, rett før Jesus kommer tilbake. Og se alle tegnene på Jesu gjenkomst, å se hvordan folk bli forført. Idag er en historisk dag med pave besøk hos president Obama. Begge to fiender av Israel og den jødiske staten. Begge er for en ny verdens orden, med en regjering. En katolikk og en muslim, så da går Chrislam fram. Og en ny verdens religion er iferd med, å vokse fram,” skriver tv-pastor Jan Hanvold om det omtalte møtet mellom paven og USAs president.

hanvold-facebook-profetiske-dager“Vi ser også den enorme flyktningestrømmen av muslimer som oversvømmer Europa i disse dager, og roper ” stor er Allah”, skriver Hanvold som i likhet med mange mener at dette en krise som er skapt av Obama, og hans (feilslåtte) arabiske vår. En såkalt “vår” som førte til bombingen av Libya. Også Obamas støtte til det muslimske brorskapet i Egypt som heldigvis ble stoppet (av et militærkupp) etter å ha skapt kaos i Egypt,” skriver Hanvold som også mener at Islamsk stat kunne ha vært bekjempet for lenge siden. -Noe vi tror han har rett i da Vestens kamp mot terrorveldet så langt har vært halvhjertet

USA står sammen med Saudi-Arabia som støtter Islamsk stat

islamsk-stat“Men når USA står sammen med Saudi Arabia, som støtter IS. Skaper dette kaoset som fører til denne enorme flyktningstrømmen. Stakkars disse millioner av flyktninger, som lider i dette storpolitiske spillet. Som går ut på, å skape kaos i Europa. Slik at de ut av kaos kan skape orden. Slik at antikristen rike kan tre fram. Her i Norge kan vi forvente mye kaos fremover, hvor vi vil ha krasj, imellom flyktninger og nordmenn.Og den norske kirke vil helst drive uten Guds velsignelse og nåde. For hva Guds ord sier, har de kastet ut av kirken. Så da er det bare en ting å gjøre. Vi må be for for Norge. Og ikke minst elske og forkynne evangeliet for våre nye landsmenn. Nå kommer jo også den 4 blodmånen. Som også er et tegn. Vi gleder oss til igjen, å ferie løvhytte festen i Israel. Med 10.000 kristne i fra hele verden,” skriver Jan Hanvold som på trossav  sitt falske velstandsevangelium har noe lys over tiden vi lever i, men det er kanskje ikke så rart da Havold også har lyttet til bibelske røster som Emanuel Minos.

 

5 tanker om “Jan Hanvold om pavebesøket hos Obama: To fiender av Israel møtes og dette er profetiske dager

    • Nei, ikke i denne sammenheng. Hanvold er såpass mye omtalt her i negative ordlag at om han gjengis objektivt på noen utsagn så veier ikke det opp på det faktum at han selv fremmer velstandsforkynnelse. Hanvold sitter med Norges største religiøse tv kanal som har program fra alt Ludvig Nessa via The Way of the Master til Asbjørn Kvalbein. Jan Hanvold sitter med andre ord i en nøkkelposisjon på Norges største fora for formidling av tro med mange tusen seere. Det er viktig å ta Hanvold fra sak til sak og et eksempel, jeg kan ikke gi min støtte til den Facebooksiden til Sigmund Voll Ådnøy da den bærer preg av å være et kampanje sted hvor liberale troende og homosympatisører utelukkende rakker ned på Hanvold. Jeg gav mitt likes til den nettsiden under tvil, og har siden fjernet mitt “likes” og referanser til Ådnøy og hans kampanje.

  1. Hanevold er personlig ansvarlig for å ha forført tusener av mennesker med alt fra Rodney Howard Brown til Maldonando. Kanalen representerer ikke Jesus og den sunne lære. Det er klinkende klart. Hans pengemas, herlighets teologi, og latter vekkelser og annen ekstrem karismatikk diskvalifiserer han fra alt som kalles kristen tro og kristent arbeid. Om Hanevold sier noe rett her og der betyr vel ingenting? Alle falske profeter sier noe som er rett? Betyr det at de nå skal slippes til som dette? Da kan vi jo begynne å vurdere Osteen, Bill Johnson, Benny Hinn og Creflo Dollar også da fra sak til sak? Når det gjelder Facebook siden til Sigmund Voll Ådnøy, så er det en side jeg aldri besøker. Så vidt jeg vet er Ådnøy ingen troende..men er lei av pengemaset til visjon Norge..det er forståelig

    • Jeg er enig i at visjon Norge presenterer mye usunn karismatikk og falske lære, slik som de navn du refererer til. Dog ser vi jo at en rekke forkynnere i alt fra NLM til Normisjon, Åpne dører, Ludvig Nessa, The Way of the Master osv osv faktisk samarbeider med Jan Hanvold gjennom å la hans kanal presentere deres budskap. ” Det er klinkende klart. Hans pengemas, herlighets teologi, og latter vekkelser og annen ekstrem karismatikk diskvalifiserer han fra alt som kalles kristen tro og kristent arbeid,” her vi langt på vei enige og Søkelys har gjentatte ganger kritisert Hanvold for dette også. Dessverre ser det ikke ut som om resten av de kristne organisasjonene i Norge ser det på samme måte -siden disse bruker hans kanal flittig.
      Når det gjelder disse navn du nevner bruker ikke de å tale mye om synd og straff med unntak av Benny Hinn som faktisk inne i mellom har noen tydelige utsagn. Når det gjelder kritikk av Hanvold tror jeg vi som kristne ikke skal dra i samme åk med vantro og styre unna slike som nettsider som Ådnøy som har gjort det til sin livsoppgave å angripe Hanvold i kompaniskap med folk som stolt hyller likekjønnede ekteskap. Men Søkelys kommer selvfølgelig til å omtale å kritisere slike lykkereligiøse eventer i Hanvold regi som når han slapp til Maldonando.

Det er stengt for kommentarer.