Jan Hanvold blir ofte truet og forfulgt -Hanvold får støtte av seere som støtter kanalen

Jan Hanvold her avbildet sammen med Levi Jensen blir utsatt for trusler og forfølgelse fra rabiate motstandere av den kristne tv kanalen.

Jan Hanvold i TV Visjon Norge opplever stadig å få drapstrusler. Når han er på fotballkamp med sin sønn blir de ofte trakassert, mobbet, plaget og forfulgt,” skriver Facebookgruppen “Vi som støtter Visjon Norge”. Under campmeeting på Hove ved Arendal ble han forsøkt slått ned og  truet tre ganger med å bli slått ned av mobben som bestod av voksne folk, skriver Vi som støtter Visjon Norge videre. Den kontroversielle tv-pastoren må selvfølgelig tåle at folk saklig kommer med motargumenter, men å måtte leve med drapstrusler eller redsel for at noen skal komme å slå ham ned, er noe som selvfølgelig må fordømmes på det sterkeste. Som kristne tar vi avstand fra all vold og trusler, og det samme irrasjonelle hatet som florerer mot Donald Trump florerer også mot Jan Hanvold

“Det er klart at mobberne befinner seg i hatgrupper på facebook og blir rekruttert derfra.
Vi har avdekket at det kommer trusler om å skyte han , noe som viser nivået på motstanderne. I tillegg til en rekke andre trusler. Når vi tar inn over oss alle drapene som har vært i det siste blir dette virkelig skremmende. Vi ber om at alle ber for Jan Hanvold familien og hele TV Visjon Norge,” skriver personene som står bak Facebook-gruppen som støtter Visjon Norge. Innlegget som omtaler forfølgelsen av Jan Hanvold har skapt debatt blant dem som følger Facebookgruppen og Inger Johanne Nilsen er ” helt sjokkert over det jeg leser. Ber fortsatt for Jan Hanvold og familien. Guds beskyttelse over han og hele hans hus, og for Visjon Norge. ❤️??.” Anny Nielsen er på sin side takknemlig over Visjon Norge, mens Liv Tverdal Valø skriver dette: “Jeg blir dypt sjokkert over folks dumskap og elendige og onde oppførsel ??Drapstrusler bør anmeldes !!! Husk at ingen midler smidd mot deg skal ha fremgang ??Det er Guds løfte ! Jeg ber om fred og beskyttelse for deg og familien i Jesu navn ?? ????????”  Ingenting sjokkere meg dessverre i denne tid vi lever vi?.Tragisk dog at menneske er så kalde, villige til å gjøre det meste .Hanevold er en Guds mann,som gjør så utrolig mye fantastisk for Jesus sitt rike?,det ufødte liv og Israel. La oss alle be for dem,og blodets beskyttelse ?❤?????.

3 tanker om “Jan Hanvold blir ofte truet og forfulgt -Hanvold får støtte av seere som støtter kanalen

 1. Dette skriver det kristne favoritt stedet til Levi Fragell og ledende figurer i Human Etisk Forbund. Der omtales Søkelys som et flott kristent nettsted.

  Hva er agendaen til Levi Fragell igjen ?

  • Gud signe Jan Hanvold og Visjon Norge.
   Gud bruker Hanvold som Han vil.
   Verken Levi Fragell eller religiøse kritikere eller demonene kan stoppe Guds verk gjennom Visjon Norge

 2. Kanskje er det en drapstrussel el. fem på facebook, ikke vet jeg. Jeg tror jeg leste en om at noen ønsket et eller annet lite fint for ham… Uansett er det selvfølgelig en el. fem for mye. Men syke folk på nettet skriver stadig stygge ting. Hanvold har måttet tåle mye, og det er få som orker å stå i det slik som han, det skal han ha. Men han får det til at det alltid er forfølgelse, noe som ikke er riktig.

  Jeg tror ikke alt dette ovenfor stemmer. Facebook-gruppa “Vi som støtter VisjonNorge” har null respekt hos meg. Hvis de hadde hatt Gud som Gud så hadde de skrevet annerledes enn de gjør, men på meg virker det noen ganger som om de har Hanvold til Gud. De trenger noen som snart drar dem i ørene! De kan starte med seg selv før de klager på “Stans pengepredikantene” sin ordbruk. Er de virkelig mine søsken undrer jeg ofte på. Jeg vet jeg har noen søsken på Stans pengepredikantene.

  Og det høres ut som om Hanvold og sønnen har vært (“ofte”??) minst 3 ganger på fotballkamp og blitt både mobbet, trakassert, plaget og forfulgt. Er dette sant?Synes det er rart at han ikke har pratet om det hver uke på kanalen. For der prates det mye om hvordan de blir forfulgt! Hvis han ikke moderer seg på fotballkamp mer enn han gjør på tv, så kan det være et par ting han bør ta tak i…

  “Forsøkt slått ned” og “truet med å bli slått ned 3 ganger” på Hove. Jaha?? Noen er kanskje mer utsatt fordi de ikke har tatt i mot velmente råd i årevis om å modere seg littegrann, tenker jeg. Og Hanvold var der i anledning Levi Jensen, ingen kan si at han ikke har et samarbeid med Levi. Og de henvender seg til Hanvold. Folk har grunn til å reagere på bråket til Levi, og Hanvold burde skjønne det. Ligger jeg på en strand og det kommer slikt bråk fra Hanvold/ Levi, muslimer, Sputnikmusikk eller en gruppe festeglad, høylytte voksne el. ungdommer, så vil de få høre hva jeg mener alle sammen. (Barn som bråker og sambadansere med bast-skjørt og bongotrommeshow går bra for meg, men skjønner hvis andre ikke liker det)

  Stå gjerne en passende plass og evangeliser. Og følg hva Paulus sier om tungetale, ikke skrik og skrål. En EVANGELIST burde vel vite hva Paulus og Bibelen sier om dette? Eller de rundt ham…

Det er stengt for kommentarer.