Black Lives Matter pøbelen herjer i Portland -høstens presidentvalg er et skjebnevalg for USA

Black Lives Matter og Antifa er to sider av samme mynt. Begge er finansiert og kontrollert av venstresiden

Det har vært en ny natt med kaos, uro, plyndringer og ødeleggelser i det Demokatisk kontrollerte Portland som også har fått navnet “Antifastan”. Byen som har en pinglete “demokratisk kontrollert” adminstrasjon, ledes av ordfører Ted Wheeler. Wheeler (D) krevde i helgen at president Trump kalte tilbake føderale agenter som har forsøkt å gjenopprette lov og orden i en by preget av lovløshet, plyndringer og totalt fravær av en kompetent ledelse. Vanlige folk opplever at deres trygghet og sikkerhet er truet av fascister fra Antifa og Black Lives Matter, og lokale bymyndigheter som har sviktet dem fullstendig

Det demokratiske partiet i USA er langt på vei kontrollert av ytterliggående venstrekrefter og sosialister. Kvinnene fra The Squad som er antikristne, antisemittiske og svært liberale er den drivende kraft i partiet.

Den lokale politiske ledelse i en rekke av de demokratisk styrte storbyene dolker nå sin egen befolkning i ryggen, og lar lovløshet og anarki råde i deres områder, i håp om at uro og kaos skal svekke president Trumps mulighet til gjenvalg. Etter å ha feilet med alle forsøk på å fjerne presidenten ved hjelp av konspirasjonsteorier, påstander om Russlands-sammensvergelse og en farseaktig riksretts-prosess, har demokratene dradd sitt siste kort for å fjerne Donald Trump fra makten. Anarki, lovløshet, plyndringer, herværk, ildspåsettelse og opptøyer i deres egne byer og økonomisk depresjon forårsaket av Corona-nedstegningen, er likevel ikke godt nok for blodtørstige demokrater. Nå vil de ha en ny nedstegning -angivelig fordi virus-smitten er ute av kontroll. Flere delstater har begynt en ny delvis nedstegning -på tross av at man vet at dette vil kunne føre til total kollaps av økonomien.

Med Corona-frykten som våpen

“Med oppblåste smittetall, kaos i amerikanske storbyer og med frykten som våpen, håper demokratene og deres globalistiske støttespillere og George Soros at amerikanske velgere skal bli skremt og overbevist om at den halvsenile og korrupte Joe Biden, er bedre rustet til å rydde opp i kaoset. Et kaos som delvis er skapt at et kinesisk produsert virus, og dels av et nøye planlagt eller “spontant” opprør satt iscene av aktivster fra Black Lives Matter og Antifa. De toneangivende demokratene håper at kaos, opptøyer, fattigdom og oppblåste smittetall skal svekke president Trumps sjanser til å vinne valget, og på samme måte som i 2016 -forteller meningsmålingene at Trump er sjanseløs og ligger langt langt bak Hillary Clinton eller Joe Biden som nå er motstander. I den korte videoen under oppsummerer komikeren Andrew Schulz senile Joe Biden kontra Donald Trump på en morsom måte

En splittet nasjon

USA er en splittet nasjon, og den splittelsen har blitt mer og mer synlig etter at Trump vant valget i 2016. Allerede under finanskrisen var amerikanerne dypt splittet, og 8 år med Barack Hussein Obama i Det Hvite Hus gjorde bare splittelsen dypere og dypere. Internt i det demokratiske partiet var splittelsen svært tydelig, og i 2016, da Clinton leiren nærmest stjal primærvalget fra Bernie Sanders, var det mange frustrerte Bernie Sanders tilhengere som heller stemte på Trump enn på svampens kandidat som var Hillary Clinton. Bernie Sanders som er en erklært sosialist er såre fornøyd med retningen det demokratiske partiet har tatt, og i 2020 fremstår demokratene nærmest som et fullverdig progressivt-sosialistisk parti -og står for en politikk halvparten av amerikanerne er uenig i. Sannheten er at verken Trump eller Biden eller en annen demokratisk kandidat vil være i stand til å bygge bro for å forene nasjonen. Virkeligheten er at Amerika er på randen av nasjonalt sammenbrudd og Amerika vil bli et slående eksempel på at et multikulturelt og multietnisk samfunn i bunn og grunn er i konflikt med skaperens vilje. Gud har satt både grenser og språkmessige barrierer mellom folk og raser, og gitt etniske grupper sine landområder.  Dette betyr ikke at noen etniske raser eller hudfarger har mindre verdi enn andre, og det får den konsekvens at Guds folk tar avstand fra alle former for rasisme og forskjellsbehandling basert på rase eller hudfarge.

Valget i 2020 et verdi og skjebnevalg for USA

Minst 82 prosent av hvite evangelikale kommer til å stemme på Donald Trump ved høstens valg. Også et flertall av nominelle protestanter kommer til å gi sin stemme til Donald Trump i november. Blant katolikkene er det et flertall som sier de vil stemme på demokratene selv om det demokratiske partiet står betydelig fjerne fra katolsk tro enn det president Trump gjør. I følge undersøkelsene fra Pew Research Center er der primært liberale religiøse som stemmer demokratene, dette fordi eksempelvis abort-spørsmålet, konservative dommere og støtte til Israel er et underordnet spørsmål for disse. Amerikanske kristenledere og toneangivende pastorer er tydelige i sine råd til Guds folk. Høstens valg er et viktig verdivalg -og skal vi tro advarende røster, så er det faktisk den kristne trosfriheten som står på spill. Allerede under Obama opplevde bibeltroende kristne økende forfølgelse fra myndighetene -som igjen lot seg presse av LGBT aktivister som krever at alle skal underordne seg deres agenda. En rekke kristne bedrifter som nektet å tilby tjenester til likekjønnede ekteskaps-seremonier ble saksøkt, trukket for retten og straffet. Denne forfølgelsen har helt opphørt under Trump. Imidlertid ser vi hvordan en rekke demokratiske borgermestre og guvernører har misbrukt Corona-pandemien til å undertrykke og forhindre religiøse aktiviteter. Det bør være et tankekors for amerikanerne at de samme demokratiske ledere som tillater og støtter demonstrasjoner i  regi av Black Lives Matter og Antifa, ikke syntes å ha noen skrupler med å stenge ned eller sette strenge restriksjoner på gudstjenester og kristen aktivitet. Dette er et signal på hva som vil skje dersom Trump taper høstens valg. Demokratene hater president Trump langt sterkere enn de bryr seg om sine egne velgere, og for å ramme Donald Trump er de villig til å la sine egne velgere, og innbyggere i områder de styrer, bli utsatt for vold, skyting, fattigdom og annen elendighet. Alt fordi de er hardt rammet av Trump derangement syndrome.

6 tanker om “Black Lives Matter pøbelen herjer i Portland -høstens presidentvalg er et skjebnevalg for USA

 1. En meget god artikkel av Andersen. Jeg likte spesielt godt det du følgende skrev:
  Virkeligheten er at Amerika er på randen av nasjonalt sammenbrudd og Amerika vil bli et slående eksempel på at et multikulturelt og multietnisk samfunn i bunn og grunn er i konflikt med skaperens vilje. Gud har satt både grenser og språkmessige barrierer mellom folk og raser, og gitt etniske grupper sine landområder.Sitat slutt.
  I bibelen står det om babelsk forvirring, og det er det nettopp det vi idag ser i
  USA. Gud står bak all spetakkelet, og alt er til president Donald Trumps fordel. Hør gjerne på Evangeliekirkens youtube videoer-
  Med hilsen http://www.evangeliekirken-Arendal.no

  1
  2
  • Anders Helge Myhren er ikke helt heldig med denne.

   Donald Trump er direkte sønn av ei dame som innvandret fra Skottland og en amerikansk mann av tysk avstamning.

   Dermed bryter Donald Trump de reglene Anders Helge mener at Gud har satt ned. Anders Helge Myhren motsier seg selv og Gud.

   Hvis da Gud har sagt dette, har ingen av hvit avstamning rett til å bo i USA og Kanada. Det er det kun mennesker av indiansk avstamning som har da Gud ga Amerika til disse av denne etniske avstamningen. Igjen motsier Anders Helge Myhren seg selv og Gud.

   2
   2
  • Til Bjørn og noen andre…
   Ut ifra Gud
   Fader sitt synspunkt kom Jesus bare for å frelse Israels 12 stammer. Det står i Matteus 10 og kapittel 15. Det er den hvite befolkningen i verden. Der er også Juda stamme, som er jødene, regnet med.
   Ut ifra dette, så kan vi konkludere med, at vi atter har funnet nåde hos Gud, gjennom Jesus. Gud sier: Jeg vil atter la meg finne av dere…Esekiel 37…
   Når det nevnes innvandring, så er det to slag av den. Den ene er når de israelske stammene igjen kommer sammen, og bor i et land. De har samme etnisk opphav, og kan derfor ikke kalles for fremmede.
   Noe ganske annet er når Kam, Jafet, Set og Kain slekten ønsker å bo i et land. De hører ikke samme med den slekten vi hvite kommer fra, og det er Sem-slekten.
   Når vi har disse sannhetene som overskrift i vår streben etter Guds tanker, så ser vi stykkevis og delt ut ifra Guds, Jahve, sitt ståsted.

 2. Kommentaren til Myhren var så uvanlig at den var interessant!

  23/07/2020, kl. 10:46 sa Anders Helge Myhren:

  Til Bjørn og noen andre…
  Ut ifra Gud
  Fader sitt synspunkt kom Jesus bare for å frelse Israels 12 stammer. Det står i Matteus 10 og kapittel 15.

  (Spørsmål: hva står det i Matteus 10 kap 15?)

  Det er den hvite befolkningen i verden. Der er også Juda stamme, som er jødene, regnet med.

  (Spørsmål: Det finnes både jøder og hedninger med forskjellig farger. Nordmenn kan jo til og med bli røde og brune av å ligge i solen. Hvordan defineres “den hvite befolkningen”? Og hvordan trekker man grensene mellom alle blandingene? Rent genetisk finnes det arabere som er mer jødisk enn de mange jøder)

  Ut ifra dette, så kan vi konkludere med, at vi atter har funnet nåde hos Gud, gjennom Jesus. Gud sier: Jeg vil atter la meg finne av dere…Esekiel 37…
  Når det nevnes innvandring, så er det to slag av den. Den ene er når de israelske stammene igjen kommer sammen, og bor i et land. De har samme etnisk opphav, og kan derfor ikke kalles for fremmede.
  Noe ganske annet er når Kam, Jafet, Set og Kain slekten ønsker å bo i et land. De hører ikke samme med den slekten vi hvite kommer fra, og det er Sem-slekten.
  Når vi har disse sannhetene som overskrift i vår streben etter Guds tanker, så ser vi stykkevis og delt ut ifra Guds, Jahve, sitt ståsted.

  (Spørsmål: Har du noen tanker om hvordan man kobler mennesker som døde før syndfloden til Jakobs etterkommere?

  I GT var det Israelsfolket som utgjorde “menigheten”. Mener du at alle hvite, eller ev. bare de hvite kan befolke menigheten i den nye pakt?

  Og hvordan skiller man mellom de “hvite hedingene” og dagens jøder hvis de begge tilhører en av de tolv stammene? Eller sagt på en annen måte, er en frelst sydamerikansk indianer en umulighet?)

  • Jeg kan gjerne svare Antonio, men det orker jeg ikke….Jeg har skrevet kilometervis av setninger om disse emnene. Jeg anmoder heller at du og noen andre klikker dere inn på nettsidene til http://www.evangeliekirken-arendal.no
   og klikker videre på Israels 12 stammer. Der er lesestoff for resten av corona-året, også etter at Donald Trump har vunnet presidentvalget.

   1
   1

Det er stengt for kommentarer.